Den lovade historien.

Ja, i föregående inlägg lovade jag ju er kära läsare att berätta för er varför Familjen G oftast är rolig att umgås med.

Denna situation uppstod när undertecknad, mamsen, elin och hunden bella anlänt till Studentvägen 24 och skulle sova efter en välbehövlig hamburgare på Max.

Gentleman som jag faktiskt är så fick mamma och elin ligga i sängen, medan jag sov på madrassen. Bella sitter nånstans mitt emellan och flämtar som aldrig förr. En lång bilresa, med många stopp för rastning av Belly skall tilläggas, hade gjort henne minst sagt stressad.
Mamma och Elin somnar relativt snabbt, men jag kan inte riktigt sova när jag har en hund som sitter och flämtar mig i örat.
Lyckas tillsista ändå somna till lite, men vaknar efter ett tag av att Bella har konsiga ljud för sig..Jag stutsar upp ur sängen och märker att Bella är lite dålig i magen kan man säga...
PANIK!
Klockan är 04.00 och hunden har skitit ner sig i mitt nya studentrum..Jag skakar på mamma och frågar hur fan kan du sova nu?!
Och får svaret.. Ja, Tobias..Klockan är 04.00 och det är mitt i natten, då ska man sova..
Bra svar förövrigt!

Informerar mamsen om att vi har en situation som är rätt akut, medan jag kastar på mig kläderna och går ut med Bella..
Efter ett tag kommer syrran och och byter av mig och jag går upp till rummet och försöker i mitt sömndrukna tillstånd få koll på situationen..
Rummet luktar sådär, men det kunde varit värre...
Jag hade inte varit i rummet många timmar föränn det var dags för Familjen G att sätta sin prägel.
Det som är bra med att bo i korridor är att man kan skylla på många människor, och det är väl ändå ingen som skulle skylla bajslukt på den nyinflyttade norrlänningen? eller...

Det hela slutade tillsist med att min snälla mamma sov en stund i bilen med Bella och att mitt rum efter vädring och axe attack inte luktade det minsta avföring..

Jag slapp därmed ett få ett ofördelaktigt smeknamn.



Välkommen till en intressant dag med familjen G.



Sommaruppehållet är över gott folk!

Efter att det under sommarn minst sagt har varit glest med inlägg på bloggen är det nu dags att dra igång igen.

Undertecknad befinner sig numera i Uppsala och sitter i skrivande stund på Studentvägen och laddar för filmkväll med korridors folket, känns både spännande och skrämmande att träffa så många nya människor och det är verkligen en helt annan grej än att befinna sig i hemma i trygghetens Norrland.

Första dagarna var det faktiskt lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Jag kastades mellan att fråga mig själv vad jag egetligen gör här och varför jag inte tog den enkla vägen och valde att göra min praktik i Skellefteå eller Umeå.... för att i nästa stund se positivt på framtiden. Och summa sumarum är ju faktiskt att tiden i Uppsala kommer att bli grymt rolig, intressant men framför allt lärorik. Både med tanke på utbildningen men kanske mest personlig utveckling.
Man vill ju leva som man lär och jag brukar ofta säga till mina vänner att man ska ta chansen och göra saker medan man har chansen..CARPE DIEM style och det vore ju hyckleri om jag inte gjorde samma sak själv.. Man får dock lära sig leva med några dagarns ångest och hemlängtan, men det är väl under dessa stunder som man lär sig något om sig själv och det är alltid bra..


Kom till Uppsala Torsdag kväll efter en alldels för lång bilfärd tillsammans med mamsen, elin och den tappra Bella. En sak kan man säga om familjen Gustafsson och det är att det alltid händer nånting roligt eller bara extremt konsigt vilket är Familjen G:s adelsmärke.. Mer om det vid nästa blogginlägg.





Hoppas ni mår bra allihop!

PEACE OUT!



RSS 2.0