CSN..

Mmm.. idag fick man dem. De efterlängtade pengarna. Det är lika skönt varje månad när de tickar in och bara väntar på att brännas upp. Det här med pengar, varse det är Csn eller lön går som i en cykel..varje månad den 25:e blir man lite gladare än andra dagar och kan unna sig att kanske köpa något dyrare mat eller något annat som faller en på. För man har ju möjligheten..men hur man än vrider och vänder så sitter man alltid där och vänder på slantarna vid den 23:e - 24:e varje månad.
Jag ska fan lova mig själv att hålla i pengarna den här gången och bara köpa sånt jag verkligen behöver. Men.. vem ljuger jag för?
Jag lovar att jag kommer att stå i mitt kök och kolla på mitt kylskåp med tom blick och leta efter nånting att äta..
som ikväll tillexempel.
Efter träningen var jag så jävla hungrig att jag åt mackor med ost och grillkrydda inget annat... inte för att det var gott. Nej för fan!
Men för att det var det enda jag hade.
Ost och grillkrydda... SÅ jävla fattigt! Det är fan som husmans och vatten!

Nää.. nu ska jag snart styra mot sängen..

Hej å Hå!

/Mr T

Idag är ingen vanlig dag...

för det är Antes födelsedag.... HURRA HURRA HURRA!

Jajjemen, så är det och idag har de oattraktiva nöjet att gratulera  den här killen på 23 års dagen..



För att bäst beskriva vår sånginsats till denna man så måste man kolla på det här klippet.
http://www.youtube.com/watch?v=3k9TNhTaP6g&feature=related

Tyvärr kan större delar av de oattraktiva inte närvara när vi hört att det vankas tårta, men till helgen får han troligtvis se våra fula trynen.

/ De Oattraktiva.




Jag lever..

Fan, vad störande!
Satt tidigare ikväll och skrev ihop ett Lååååååånngt... inläggg, skulle lägga till en bild från telefonen och vad händer...datorjäveln hänger sig..
Aja.. Inget man kan göra åt det nu..

Allafall..
Roligt att se att Fredde bloggat på fyllan, tror alla som har en blogg nångång har gjort det och jag är rätt övertygad om att när Herr F vaknade imorse så var det första han gjorde att slå på datorn för att kolla vad han skrivit.. Tyvärr fanns det ju inga direkta skadaler eller offentliggöranden i inlägget..men men.. det kanske kommer vem vet =)

Fantastisk, var ju även Vickes teoriprovs dag.. jag har alldeles för bra fantasi för mitt eget bästa,  när jag var ute och gick här om dan så spelades Viktors dag upp i mitt huvud och jag kom på mig själv att gå och ful le i min ensamhet, någonting som händer väldigt ofta..Ni borde prova=)

På tal om ensamhet så försöker jag nu att organisera en stor påhälsning i Kiruna, och det är inte omöjligt att det bli att köra bil till Herr F, så Bergsgorillan aka Herr Gorillaface.. kolla hur 26-29 Mars ser ut för dig, och om du måste söka ledighet så kan du ju säga att du får påhälsning från söderöver och att vi nu ska se till så att den där jävla stan trillar ner i hålet nångång så att du kommer hem.. innan du blir uppslukad av marken, bokstavligt talat..

Var som sagt hem en snabbis i fredags när jag skulle jobba, han stöta på Vicke, med tillhörande systar och mor Gun. De såg ut att ha det trevligt.. eller allafall Viktor, han blir ju så glad när han får komma ut.... De skulle ha nån slags familjedag med fika, fallskärmshoppning och gocart, men det hela förstördes av att Viktor blev alldeles för ivrig och kissade ner sig inne på HM och så var den dagen över.. Stackars Systrarna och Mamma Gun.. 
Hälsa dem förresten.... =)

Haha... Freddes bjöd ju på en Cowboy bild från min 21 årsdag. Jag hade inte tänkt vara sämre..




Mmm.. jag vet vad ni tänker....






Tiden så både jag och ante var singel och därför hade mycket tid med varandra
, så här i efterhand så förstår man ju vem som gått vidare i livet.
Ante: Sambo, Ny lägenhet, Bil.
Tobbe: Singel, 19 kvadrat, trasiga skor.


Storögd sak..?                                                                                 F?
        
 
Hej svejs!

/ Tobbe Torsk.

dagens cowboy


                                            Mr King

Begrunda med stora ögon cowboyen ovan och lyssna på denna låt (lyssna gärna hela, så du får höra bägge versionerna) detta är vad som just nu förgyller min söndag, och det LÄR förgylla DIN med.

"Ute på den jättelika prärien
Där bor du, där bor jag
Där rider du omkring och de flesta kallar dig King
Kallar dig Mr King
En dag kom indianerna
Dom tog mig till fånga
Jag kunde inte göra något
Dom var ju så många

Hey Mr Cowboy
Kom hit och rädda mig
Hey Mr Cowboy
Var är du?
Hey Mr Cowboy
Du måste rädda mig
Mitt enda hopp just nu, det är du


Hur ska någon nånsin veta var jag är
Ohehoh ohehoh
En liten indian han såg på mig och blev kär
Ohehoh
Han blev kär
Han ville pussas och kramas I sin skinnpyjamas
Jag försökte säga snällt
Jag vill inte bo i tält
Hey Mr Cowboy
Kom hit och rädda mig
Hey Mr Cowboy
Var är du?
Hey Mr Cowboy
Du måste rädda mig
Mitt enda hopp just nu, det är du"


/Mr F

nu jaevlar!

yes första inlägget när man ä'r i chemisk obalans! alltså full!
"firmafest" med några från ambu och mest från iva och akuten! riktigt roligt och lappskt....bastu sen hemkokt köttsoppa och sen pajer till efterrätt sen fest!
så nu är man då full!
är bara här för att ändra lite i playlisten för att få partajjstämningen ännu högre!

blir nog utgång inom tep 2 timmar. blir nog skojj, domd är fan galna här!
riktigt roligt också att en av anestesiläkarna är här! danske bo som bor i lyckselel?! :D haha så vi diskuterar allt möjligt, lykcsele, västerbotten i allmönhet, carlsberg och hur han hamnade i lycksele respektive kiruna!
kul, kanske kan samåka nångång i framtiden som mina jobbarkollegor på ivak föreslagit!


annars då? jo saknar er där hemma som faaaan! men kommer hem nästa vecvka!

så nästa helg blire fest lördag! niu som vill och bryr er hänger på!
FEST FÖ FAN! har vi en anledning att krama om varann och tycka om varann trots kroppsodörer, dåliga frisyrer eller tandrader som liknar en brusten tegelvägg!
nåväl ville bara att ni ska veta att jag är full och saknar er aALLA där hemma!
PUSS
/ en Full ful och fet fredriK!

kärlek åt folket!

eftersom jag inte laddat upp typ ett enda blogginlägg utan bild så kan jag inte börja nu...här är en annan bild från när jag var full i Kirna!
btw, Kiruna på samiska är Giropn och betyder fjällripa! ha d!

teoriprovet godkänt!!

väckaren ringde sju och efter ett par minuters letande efter min hjärna så steg jag upp och insåg vad det var för dag. TEORIPROV!! Tvagade armhålorna och tog på mig min minst svettiga tröja sedan sprang jag ut i kylan.
Jag måste bara förklara för er med normala näsor att det är lite skillnad när det är kallt, jag menar om näsroten sitter djupt förankrad i bakhuvet så känns det som någon lagt en skopa glass i huvudet när det är kallt ute...
med tårar i ögonen och nervös som en möjligen hivsmittat människa kan vara så satt jag mig ner å väntade i lokalen. Började fundera över om jag inte pluggat för lite, har läst boken två gånger.

Plötsligt kom ett huvud ut från en lucka, personen bad mig att ta kort på mig själv i fotoautomaten. jag gjorde så. Väl därinne så ställde jag in stolen å satte mig ner. Jag började fundera hur jag skulle se ut på kortet, skulle jag le eller vara allvarlig. innan jag bestämt mig så började maskinen ta bilder och när man fick se hur de såg ut höll jag på att ramla av stolen.
Jag valde den minst fula, den där jag såg ut som jag var förstoppad av en gullök och hade nygråtit. jävla automat...!!

Jag fattar inte att man kan bli nervös för ett sådant prov, det är ju inte hela världen om man misslyckas.
Men vilka knäppa frågor det var, man tycker ju att de borde handla om körning och vägmärken. men icke!! En fråga handlade om hur många procent större risk det var att råka ut för en olycka om man var en 18-24 årig pojke med 0.5ppm alkohol i blodet än samma pojke utan alkohol.
svaren var typ 5gånger, 20gånger, 90gånger eller 900gånger.
Jag menar, alla vet ju att det är dumt att köra full, men den där frågan är idiotisk!!!!!! ARGH!!!
Hursomhelst så klarade jag det. men det blev ju inte alla rätt precis..

Jaja, nu sitter jag här. med magen full av nästan färdigbakad limpa. Blä!!

hörde att den "skäggigevarsnamnintefårnämnasfördåvillhanvarakompismeden" kommer hem nästa helg.
vad kul................................Men då är jag i helgen. TAJMING!!

När kommer Mr.T hem då??

man vet att man är i Kiruna när... (Del 2)



Del 2, Moccakavajen och syntmelodierna  från ovan....

1. Besökte igår kväll Lombiahallen (en av Kirunas ishallar)...

 För att (på betald arbetstid) se rafflande hockey i form av AllEttan drabbningen Kiruna If vs Asplöven.


2. Väl där är stämningen på topp, drygt 1100 betalande (alltså ej inkluderat vi och brandkåren) personer var på plats



3. Efter en kort stund på plats ser jag en rätt märklig syn på andra sidan isen. Nämligen en äldre mocckavajklädd man beväpnad med en synt samt en storvittis! älgfigur!!? ståendes på en "balkong" på läktaren.
Vore väl i sig inte konstigt att ha en lång älg iförd hockeygrejjer som maskot, men lite jävla udda är det ändå när klubbens logo är ett riphuvud?!  Sen att man har en syntspelande äldre herre som ackompanjemang till den mkt mer moderna cd/dator ljudanläggningen (funderar personligen om det är någon sorts överlappningsperiod från den gamla synten till den nya ljudanläggningen som ligger kvar parallelt ett tag för att inte alltför många skall sakna det skarpa syntljudet). Som tur är lyckades jag knäppa ett bildbevis (beklagar ett jag ej har ljudbevis, dock tur för er) på denna udda företeelse, beklagar kvalitén då denna är tagen med firmatelefonen, har försökt kompensera kvalitén med att sätta ut lite förklaringar v.g. se nedan.




4. Som om synen av detta radarpar inte vore nog så varvades den vanliga hockeypausmusiken (läs. disco musik a la Lady GaGa + annan peppande musik) med moccakavajmannens skarpa syntspelande, alldeles för hög volym bör tilläggas. Det denne man spelade med ivriga flinka fingrar i typ varannan avblåsning var vaaaarenda gammal hockeylåt som är enkel nog att spela på synt, typ som innan nedsläpp "dedududuuuduuuduuuuuuuuuu" m.m.....hittade varken ngn ljudfil eller hemsida med dessa låtar men ni kanske kan föreställa er, typ som musiken från Nes' spelet Ice Hockey, dock 40 decibell högre än vad som borde vara tillåtet och med sådant skarpt ljud att trumhinnor borde ha spruckit om inte alla på matchen hade hörselgångarna fulla med snö och renhår!


Summering: Man vet att man är i Kiruna; "När man får höra skyhög live-synt-musik spelas i avblåsningarna samt när lagmaskoten inte ens är av samma kött-typ som lagloggan"

Btw, så kommer jag nog kanske hem nästa vecka nångång på en snabbvisit, preliminärt finns jag tillgänglig i schtaaan from Fredag (27e) - Måndag (2a). Så om någon vill träffa mitt skäggiga nylle kan ju denne höra av sig så kan vi planera något skoj, kanske fest lördag? Är även öppen för förslag som kurragömmameddunk, fika, vattenleken, bio, rödavitarosen, snoppkull,stadshäng, allmänt häng, häng i gäng, häng i bassäng,  m.m!


Pöss å kram dårå!
/ Farbror F


fet och blåslagen...

Dags för uppdatering!

Hade besök i helgen, mitt första eller tekniskt sett andra efter far&margit när dom körde upp mig och sommardäcken förra sommarn. Men det här var mysigare ;D
Så nu åter står bara att se om nån annan håller sina hälsa-på-planer ;)
Bara att ni kollar när ni kan komma så ser jag om jag är ledig eller om jag kan byta runt lite så jag kan bli ledig!
Låt oss hålla en levande diskussion angående ämnet! ;)
Emma, hälsa frugan att jag är i full gång och letar karlar åt hon här uppe!

Annars då? Jovars förutom att jag vred knäet & föll som ett sär i slutet på hockeybockeyn igår så är det väl rätt bra, men ont gör det i både höften, knäet och armen. Men...det som inte dödar.....håller en vaken grinandes på natten och tvingar en till att ta stjärtpiller alvedon tills man känner att det kittlar i halsen. (läs diklofenak oralt).

Har för övrigt varit och hälsat på min tatuerare idag. Hon kopierade upp två bilder som jag tagit med mig hem för att spinna vidare på, och sen har jag även bokat tid!
Nu ska jag bara försöka titta ut mer detaljerat på hur jag vill ha den samt försöka vänja mig vid tanken att bli arvslös eftersom en tredje tatuering skulle innebära detta....mor&far sa redan efter första att " visst räcker det nu" och efter andra "men nu får det inte bli någon mer" / "nu blir det väl ingen mer?!". Späääännande känns d iaf!

Har sedan sist även hunnit bli liknad vid denna figur....bra el dåligt....u tell me?


Sen hade dom värsta fet rean på skriller här uppe, 30% på reapriset!!! Men såklart så hade jag varit för seg att ta mig dit, så de skitskööna Nike/Bauer skridskorna jag ville ha fanns ej i rätt storlek! Sen var jag inte mest tokpeppad på lägg ut pengar på något som orsakat den största stjärtvärken jag någonsin haft....men braaa priser var det dock!!
Får se om jag åker förbi imorn och kollar igen och ser om det finns kvar några andra överkomliga och sköna. Inte för att jag desperat behöver nya, enda felet med dom gamla är att dom skulle behöva slipas, men orka! (trots att jag bara behöver lämna in dom på brandstationen gratis) bättre köpa nya sköna ;D :P
Typ såna här som jag ville ha men som var slut :S

Så nu blir det väl ett par såna här istället......

Läckert lack-svarta Roxa Rabbit, med snabbspännare och röda detaljer...mummah!


Sen så har jag sett en rikitgt bra film (eller snart sett klart, sett större delen av den) Den Röde Baronen! Rekommenderas!! Sen måste jag säga att jag fastnat för bägge Madagascarfilmerna, haha dom är verkligen skitsköna!

Näe ska börja röra mig mot jobbet! Nattjobb inatt,sen ledig till helgen då det blir dagjobb Fredag & Lördag, sen fest på Lördagkväll och nattjobb på Söndan, förhoppningsvis en lämplig helg!

Dagens Retro Sms:
2007-08-13, 07:52
Avs: Tobbe G
"Om 13 dagar och 1 timme går planet till Turkey! Road trip random mother fuckers!" Slutcitat.

Road trip random mother fuckers? Haha någon som redan 13 dagar innan resan var överpeppad!
Men kul hade vi! En resa att minnas! Men fler ska det bli!

Puss & Kram och glöm inte hälsa systrarna!

/Mr F


mina vänner genom Jan Stenmark...

Är rätt lugnt på jobbet idag så sitter och googlar på Stenmark bilder. Dom är som vanligt lika underhållande!  Ännu roligare är att dom påminnner mig om mina kära vänner!


Tobbe




---------------------------------------------------------------------------


Vicke
 



---------------------------------------------------------------------------


Ante



---------------------------------------------------------------------------


Mina vänner & jag




Nåholloj! / Mr F

Alternativt CV...

Sitter här och försöker dikta ihop ett CV samt Personligt brev till morgondagens praktiksamtal. Ärligt talat tycker jag att det är lite skumt att vi ska måsta skriva sånt för att söka en praktik plats. Det är inte ens någon specifik plats utan vi söker på ett område och ungefär vad vi vill inrikta oss på.
Jag vet inte riktigt om jag gillar iden med att ha CV och Personliga brev...för alltså,.... är det någon som skriver fullständigt sanningsenligt i dem?
Man skriver bara precis vad den som anställer vill höra.
Skötsam, Flexibel och typ serviceinriktad. Inte vet jag..

Nångång under mitt liv ska jag skriva ett riktigt svingt CV eller kanske inte svinigt men jävligt ärligt allafall.

Hej!
Jag heter Tobias Gustafsson är vid det här laget 58 år gammal, frånskild, deprimerad, dricker alldeles för mycket och tvättar mig sällan. Jag är väldigt intresserad av tjänsten som förskolelärare, men inser att mitt förflutna kan sätta käppar i hjulet.. men seriöst  hur fan skulle jag kunnat veta hur gammal hon var?

Hör gärna av er till.
Tore.Ensamiskogen.hotmail.com
PS: (Adda mig på msn så jag har nån att prata med....)

Skämt å sido. Jag har inte skrivit mitt första CV ikväll och definitivt inte mitt sista, men det är bara så jävla trist.
Skellefteå i helgen allafall.. Ska bli kul att umgås med vanligt folk igen =P.
Blir även lite tårta på menyn då syrran fyllt år. Fan, Elin är 19 helt sjukt!!

Får inte glömma att jag har en date med den här tjejen heller.









Over and out!

/ Mr T

man vet att man är i Kiruna när... (Del 1)

En liten bildberättelse....

Detta är tänkt som en lite av en återkommande följetång, där jag presenterar Kirunas diverse egenheter.
Jag kommer att kalla den "Man vet att man är i Kiruna när..."


Del 1, Inavelsbarnen och deras kärlek för ylle....

1. Besökte ikväll Kiruna´s badhus, Simhallsbadet....



2. När man efter simningen byter om i omklädningsrummet finner man sig omringad av fula inavlade småungar....



3. Vanligtvis är man van Västerbottens småungar som jämför varandras hockey t-shirts, pokemonkort, hockeykort, pogg, kinderägg och WB och Krutröks Ost samlarkort. Men dessa Kirunakids jämför istället med en himla glöd varandras.....YLLESOCKAR!?

Citat från lappkidsens konversation (tänk er dem med uppspelta Norrländska småkidsdialektäään) "Fan va snygga du har!" "Jamen du har ju häftigare färger än jaa!" "Yllesockar rockar" "Yllesockar är skeeetasköna" "Och dom är snygga!" Vad ska man säga?

Summering: Man vet att man är i Kiruna; "När inavelsbarn jämför varandras yllesockar"



Annars då! Jo jag fick en bara helt bisarr idé när jag for hem från jobbet i eftermiddag.....nämligen att man skulle parkera ett par bilar utanför en AA lokal (Anonyma Alkisar), vara beväpnade med en megafon, och när dom börjar komma dit för sitt möte så vevar man ner rutan och ropar i megafonen "Ni är inte längre anonyma! Ni är inte längre anonyma!" (med en hejaklacksramse gung på rösten, samt eventuell lite handklappning mellan "verserna") sen böörna därifrån och kanske köpa lite Ben & Jerry's och återgå till en något normalare vardag....eller jag vet inte?

Sen ikväll så har jag åkt dit nå så fruktansvärt på en chokladsort.....har fan inte ätit en enda godis sen jag kom upp hit...men ikväll blev suget för stort och jag tror (tyvärr) att jag upptäckt en ny kärlek.....låt mig presentera....Das Wunderbare Choccolaaaate Tryffel!!!

Gdamn säger jag bara!!! 50pix för 16 bitar.....men det är tusan värt d....har ni inte provat denna så MÅSTE ni göra det!



Dagens festbild sponsras av Samhall (mest pågrund av GiorgioTotti till höger ;-*



Dagens gaybild sponsras av QX.se
(OBS! Denna bild avnjutes bäst med lite Barry White och ett glas Château Vray Croix de Gay )




Har förövrigt av någon hemskt konstig anledning fastnat för Katy Perry - Hot n' Cold?! Videon är dock rätt poppig :D

Nåh! Sova, ska jobba två dagar till sen blir jag ledig i 3 härliga dagar! Skönt! Puss och kram, och hälsa eventuella feminina syskon!

/ Mr F (ps. jag har varken rabies eller klamydia ds)

Sargsläpp!

Det var ett tag sen jag skrev och jag önskade verkligen att jag hade nåt värt och roligt att berätta, men tyvärr..
Känns litegrann som att jag flänger fram och tillbaka.. Har mer eller mindre varit tvungen att besöka Skellefteå två helger i rad nu, och det blir en tredje nu till helgen.. det har ju sina anledningar..  i födelsedag(min egen) innebandy turnering med jobbet och nu till helgen födelsedag igen (elin)..

Jag älskar Skellefteå eller kanske tryggheten som Skellefteå ger, men nu bor jag ju faktikst i Umeå och vill ge det en ordetlig chans så att jag inte börjar odla ett Umehat ala Erik..
Nää.. det är fan så som min vän Gorillaface aka Mr Fredrik Ågren brukar säga SLÄPP SARGEN FÖR FAN..
Jag lovar dock att det inte varit så att jag har varit "tvungen" att åka hem för att hemlängtan tagit över, jag vore den första att erkänna det! Det har inte passat att vara i umeå bara.

Aja..Nog av mina funderingar, de tenderar att bli djupare och djupare ju längre in på småtimmarna det går. Mina två vapendragare i de oattraktiva liknade mig trotsallt vid JD i Scrubs för att jag har en tendens att försvinna.. Haha.
Kommer ni ihåg standen och den tomma blicken killar?

Hoppas det blir någon utlandsresa till sommarn också, det är bara tiden som måste räcka till. Hoppas vi får med oss någon mer också, Ante - Johan - Petter vore grymt skoj!


Nån som är sur för att han inte får vara i centrum
på bilen?




Finn två fel.




Haha..finns inga ord.






Sakna dää. Kiruna pojken.

/Herr Tåbira





söndagskul...

Bara för att jag tycker att dom var så bra!




Samtliga av Jan Stenmark

en kaffélatte tack....m.hasselnötssmak....det var allt...ALLT

Vill börja med att berömma Mr T för sina sjuka nyfikenhet som faktiskt gav resultat ;)
Sen är det sött att se lite syskonkärlek....även om de i detta fall kanske gått lite överstyr!

Ja så var man tillbaka i Lapphelvetet! Är verkligen blandade känslor. Klart det är kul att träffa allt trevligt folk igen, jobba på ambu/akuten igen och även känna lugnet (ödeskänslan) i den här "stan".
Men man saknar alla vänliga/speciella/sära vänner :) schtaan, Burhålan, släkten och sist men inte minst en viss person :) Men får snart besök här uppe så det känns faktiskt mkt bättre nu :D ....första dygnet när jag jobbade var det rätt tungt mellan körningarna, då hann man som tänka så mkt på alla man saknade och hur länge man ska vara här.
Men försöker intala mig att 4 månader kmr gå fort....och det brukar det ju göra så....eller? (försöker intala mig det, men ibland kmr tvivlen :P )

Har iaf utövat lite Skellefteåpatriotism redan som ni kan se nedanför, är från mitt jourrum på stationen :)



Kul är dock att träningsmotivationen har återkommit! Igår blev det både hockeybockey m. räddningstjänsten samt styrketräning och nu ikväll blir det strax att knalla till sjukhuset och styrke/fysträna :)
Känner inte just nått sötsug nu heller och har laddat upp med bl.a. frukt och.....ja....eh...andra nyttiga saker! Näemen seriöst så har jag faktiskt inte ätit godis sen bilfärden hit upp....vilket typ var 48timmar +.......men man ska börja smått för att vinna stort...eller nått i den stilen som förstärker min godisfria tid :P
Har som en annans sorts energi när man är här....sen så finns det ju inte så fruktansvärt mkt annat att göra :P

Saknar mina bloggpojkar! Som förövrigt i 98% av de gånger de ringer, sitter på toan och förlöser....
Men det är väl sånt där betende som driver oss närmare varann!.......tragiskt nog :P

För övrigt har jag ett nytt deo-tips till ArkNäsaFyrkant!

Multianvänding; både luftparfym och armhåleparfym!
Du kan ju då omöjligt börja lukta sämre....


Haha börjar sakna er ännu mer när jag i mobilen ser den här skapelsen som jag fick på Waynes....
Voila! C'est un "Kuklatté" (m.Hasselnötsmak)

 

Helt ärligt....det är ju inte en tvekan om att det är ett penismönster i min latté
Hon kan ju inte ens försökt! Nedan här finns exempel på hur en latté bör se ut....


Näe nu ska jag iväg och träna!
ps. har beställt 2 böcker av Jan Stenmark.....hans bilder är verkligen kick-ass! ds.
Ha n'e så braw!
Och hälsa systrarna!
// Mr F


Den skyldige är fast!!

De oattraktiva i ca 2 dagar funderat vem som lämnat den anonyma kommentaren om snoppjutningssatsen.

Postat av:
Anonym (det blev så sjukt inlägg!)
 Appropå:"Klona Din Penis Och Gör Det Till En Vibrator Kit" /Nu Tobbe har du ju världens läge att göra det vi alla drömmer om.... Att ligga med dig! =)

En bra grej som inte alls är bra egetligen är att man kan spåra ip-adresser när folk lämnat kommentarer och där med minska sök området ordetligt. Egetligen väldigt tragiskt att ingen kan vara anonym längre, men men finns dessa möjligheter så måste man ju utnyttja dem.

Efter detta dektektiv arbete och med stor hjälp av Anders kan jag nu avslöja vem den skyldige är.

Mm.. Jag förstår vad ni tänker. Han ser ju så snäll ut.
Men skenet bedrar. Det är ju som bekant som man brukar säga. I de lugnaste vatten simmar de fulaste fixarna.
Här hade jag hoppas på att någon dam skulle kunna tänka sånna tankar om mig och sen blir jag varse att det är min egen bror.
Mm.. jag vet! Sjukt! Efter att ha pratat med denne brottsling, måste ju få berätta sin historia också, så menar han att det absolut inte var något sexuellt bakom och att han bara vill messa med mitt huvud!
Snällt brorsan. Förstår att du saknar din lillebror som både är LÄNGRE och TYNGRE.

fh: Brorsa. Jag.

/ Tobbe











Kommer att sakna Gorillabackface.

Fint skrivet Mr.F. Jag visste inte att någon så primitiv kunde leta igenom sitt huvud och skapa något så fint.
Det kommer att bli tomt i Skellefeteå ett par månader, på gott och ont. Tjejerna på krogen slipper att alltid bära med sig överfallsalarm och pepparspray men dina vänner kommer att sitta i den trasiga soffan i det annars tomma rummet, med en Whiskeyflaska i ena handen och en revolver i den andra. Vi laddar i en kula och snurrar cylindern.....klick.
Så snälla neandertalaren, stanna inte för länge i lapphelvetet.

Nä det har varit en trevlig tid nu, och förhoppningsvis så samlas vi i staan i sommar och bedriver otukt som aldrig förr.
Vi borde se till att styra upp den där resan som vi har snackat om...

Fan, jag håller på att bli sjuk. Har fått ont i halsen och huvudet ikväll. Vekligen inte det jag behöver just nu.

Ha det bra vänner!! nu ska jag se Chuck!!!!! :D



flyttångest...

Sitter här och undviker att packa grejjer inför min återresa till Lapphelvetet imorgon....blir som bara tyngre och tyngre att åka upp igen, särskilt med tanke på alla spontanaktiviteter man hunnit med nu under tiden man varit hemma. Är som det jag nästan saknar mest när jag är där uppe......det är inte möjligheten till konstant skugga under Victors näbb eller tryggheten att veta att skulle jag vilja prova gaylivet skulle Tobbe följa mig till världens ände. Varken heller den totala ärlighet och det bisarra tålamod som råder mellan jag och fröken Aprunk (läs Lundberg) eller vetskapen om att Ante när man väl får tag på han alltid har större köttutbud i sitt kylskåp än sammanlagt alla matvaruaffärer i stan och att hans mage alltid är redo att producera biogas. Eller det faktum att Johans bastu är ett gaynäste utan dess like, eller okej....jo allt det där kommer jag också att sakna, men mest av allt möjligheten att i princip närsomhelst kunna hitta på något!
Inte minst de dagar man kanske känner sig neråt, har en dålig dag eller bara är less sitt eget Gorillabackface!

Ni ska veta att ni alla verkligen kan få mig på bra humör och jag har himla roligt med var och en av er!
Nu glömmer jag annat folk som jag också uppskattar att hänga med, men det är trots allt ni (mest 3) av er som jag hunnit umgås med mest sen jag kom hem, så det blir lätt att man fastnar på era tonårsfinniga nyllen.
Men ni andra uppskattar jag också, trots att tiden kanske inte funnits att hitta på alltför mkt.
Är faktiskt rätt stressigt att komma hem såhär, har helt ärligt börjat få magkatarr....så är nog tur att jag åker upp igen ett tag.

Nåväl, ville bara tacka alla mina vänner för allt och säga på återseende!
Kommer ju hem till sommaren, sen lär det ju bli ngn hemfärd innan det.
Sen vore det HIMLA roligt om nån/några vill komma upp och hälsa på mig och isbjörnarna där uppe, sovplats fixar sig lugnt. Jag har fast schema som går att mailas över så ni kan planera in ;)
Såå ni som tänkte besöka mig förra gången......ta chansen! Efter sommaren vet jag aldrig vart det bär av, så då kanske 50mil m.tåg är en lindrig resväg ;)

Hittade föresten en bild i min mobil som jag försöker intala mig själv stämmer!
Sen vet jag att Dr.Näsa kommer gråta imorn när jag åker förbi honom för en kram, så ville trösta honom med denna bild!

På återseende mina underbara vänner (sen hörs vi ju här med jämna mellanrum)!

Puss på valfritt ställe! / Mr F


Livet i en låda.

Livet har kommit in i det här fyrkantiga stadiet igen. Ni vet hur det känns, som att man bara gör 4 saker dag ut och dag in

 
                Plugga                             Träna 



Sova                                            Äta


Jag vet inte men jag skulle bara vilja göra nåt helt oväntat som jag normalt sett inte skulle göra. Typ gå till skolan för att plötsligt komma på att " Nä fan! Jag drar till New York istället".
 Det behöver inte bara länge och det är egetligen inte heller att jag vill komma bort ifrån nånting, snarare att jag vill visa för mig själv att det är jag som bestämmer över mitt liv och egetligen inte "måste" gå på alla föreläsningar, att känna sig fri helt enkelt.. Tyvärr är det rätt många saker som saknas för att jag ska få det här att funka och det är ju framför allt pengar, vilket det inte är gott om nu kan jag lova. =)

Jag har drygt ett år kvar i skolan och trivs skit bra med utbildningen, så jag tror mina planer får vänta ett tag. Men den dagen det är dags hoppas jag att ni följer med.

        

 Kuktor 

         
  och  

Björn Borg
                                                                                                       



/ Mr T                                                                                                     


Jag och mina sjuka vänner..

Det är måndag och nu sitter jag här återigen framför datorn och funderar på vad denna vecka har att erbjuda. Känns som att det var väldigt nödvändigt att komma "hem" och ladda batterierna. Nu är jag tro det eller ej rätt peppad på att plugga, men ännu mer peppad på att träna.. IKSU-kortet är fan årets investering hittils.

Helgen ja..
Tog bussen hem redan på torsdag och kollade Aik - Brynäs. Var väl inte världens bästa match, men fick träffa Fredde och Ante igen vilket var väldigt skoj =)

     
Fredagen: Var också fullspeckad. Efter en sovmorgon så åkte jag, bror och mamsen till stan för att shoppa lite. Lyckades få tag i en svart skjorta, vilket var precis det jag var ute efter.

Det fanns en tid då man skämdes för sina föräldrar och helst inte ville att de skulle gå med en på stan, och om man ändå träffades så skulle de helst bara gå förbi och inte låtsas om att man fanns.
Den tiden är förbi kan jag säga. Mamma är fan en kul tjej. Och jag och brosan har alltid nåt sjukt att prata om.
Fredagen slutade med ett telefonsamtal från jobbet om nattjobb, vilket jag tog.
Ca 1000 kr eller lets dance hemma i soffan gjorde valet enkelt.

Lördagen var utan tvekan helgens höjdpunkt!
Efter 5 timmars sömn 8 - 13, så var det dags att ta tag i dagen. Med rätt kraftigt grusade ögon satte jag mig på bussen till stan för att sammanstråla med Ante och Johan hemma hos Ante och Jossan. Efter xbox och några kalla var det högtid att hämta upp vicke på viking där han och maten väntade.
Fredde kom och bastun var redo att beträdas och 5 nakna män trängdes i den alldeles för trånga utrymmet.. men som ni vet.. GUY LOVE är alltid GUY LOVE


Söndag. Anlände hem till mamsen vid 11 tiden och efter en macka var sömn det enda jag behövde. Sömn och en fruktansvärt tråkig busstur till Umeå igen, sen var den helgen slut.


Måndagen har hittils varit rätt lugn, hade ett meningslöst möte med gruppen idag som inte gav ett skit och vi kände det allihop tror jag, den enda som var någolunda peppad var vår lärare.
Skulle egetligen sätta mig på skolan och plugga ett tag, men märkte själv hur jag började gå hemåt och slutade med en timmes "näpp", då jag förövrigt drömde att jag hade gräs i näsan och vaknade av att jag försökte dra ut mitt näshår.
Smart kille vaa?
 
Nu lite läsning...

/ Dr TåBåRå





min vän tobias och de oemotståndliga lazerblå brallorna....

Eftersom jag fortfarande inte har lyckats ställa om min djupt saboterade dygnsrytm sedan mina "Jaga isäng dementa tanter på nattenjobb"´s pass så är jag fortfarande vaken. Så då passar jag naturligtvis att uppdatera vårat gemensamma kärleksbarn till blogg! Var kul att höra att (i lördags) det faktiskt finns folk som läser den!

Här kommer en liten sammanfattning av senaste veckans händelser...

Jag & Ante var och såg Aik - Brynäs, väl på Västra stå mötte vi upp med Tobbe & Örjan. Matchen var rätt spännande och vinsten satt väldigt långt in, krävdes en vispning upp i krysset av Karlsson i förlängningen för att man skulle kunna andas ut! Stämning var sjysst och det var riktigt kul att stå där i klacken och hojjta tillsammans, dock så lyckades Tobbe ragga till sig nån äldre misstänkt alkistant i lazerblå tighta braller och Aik matchtröja. Denna kvinna som stod bredvid respektive ovanför oss, skrek som en annan jävla huligantuta och hade den mest irriterande och gälla kvinnoröst jag hört till dags datum! Sen gjorde det ju inte saken bättre än att hon dels kommenterade varenda grej som hände i matchen SAMT kunde varenda hejaklacksramsa 16gånger bättre än vad hon kunde systemetkatalogen! Fanns inte en enda ramsa hon inte sjöng (läs skrek som en kvinna som föder ett bilreservdäck ur slaskhåle hansch Lisa!) med till.
                                                           
           

Såhär söt var Tobbeponken för övrigt när han provade en Aik mössa
(ja småbarnen som var i shoppen började gråta och deras mammor drog handen efter Pepparsprayen)


Sen har jag hunnit vara en sväng till Lycksele, det var mkt mysigt och trevligt!
För övrigt, så om man googlar på Lycksele så är detta en av de första bilderna som kommer upp,

Känns som att denna bild som reklam för Lycksele skulle kunna vara en anledning till att inte mer folk åker dit spontan (eller alls).


Denna är en annan man kan hitta under samma sökning                              

Tycker den är rätt talande som representant över vilket kön som är singeldominant i Lycksele.

Tv4 borde satsa på en spinoff till Bonde Söker Fru, verkar ju finnas tjejintressenter även till de mest tapiga av tap som finns (läs Bonde Söker Fru Fredrik . Tror detta skulle hjälpa Lycksele en hel del. Och vem skulle inte vilja se tjejer dejta olika Inlands bor med diverse mer eller mindre uttalade diagnoser?
En stor nackdel med detta vore dock att måste höra den Västerbottniska dialekten i tv, tror många håller med mig om att nackhåren reser sig spikraka när man hör någon Västerbottning (inte minst från Schelläftä) tala  i Tv. Ett utmärkt exempel tycker jag är fotbollsspelerskan Hanna Marklund, riktigt riktigt fräsch....tills hon öppnar munnen! Låter verkligen som vi Skelleftebor (med omnejd) har genomsnittlig IQ badboll när vi pratar i tv!


Nåväl, i Lördags blev det en sen men snabb hemfärd från Inlandshålan direkt till Punkthusen där det blev killförfest med bastu! Som vanligt när alla vi träffas i mindre påklädda sammanhang så var det mkt trevligt och ännu mer läskigt. Det enda som eventuellt kunde gjort detta läskigare var om musiken som spelades nere i bastun varit mer av s k barnalstrande karaktär än den partymusik som spelades! Tobbe fick sina presenter som bestod av: luftrenare m. jordgubbssmak, en moderiktigt epilepsiframkallande mössa, schampo av märket "Str8", manligt rosa servetter m. lila prickar samt allas vår favorit, ett "Klona Din Penis Och Gör Det Till En Vibrator Kit". Tror för övrigt detta var den mest uppskattade av presenterna!


Sen flyttades festen upp till Johans Shag-Pad där mer eller mindre alla av oss blev aströtta efter bastun och vilade oss i form tills alla tjejer och Asplund anlände. Då blev det diverse Shot & Drink hävningar! Sammantaget en mkt rolig med slitsam förfest (pga. bastun). Sen bar det av med taxi ner på Stat8 där vi alla! tog oss in och sedan röjde på, träffade en överförfriskad Btkare som inne på toan av alla jävla ställen fick syn på Brolle och skulle naturligtvis ha en bild på honom och denna "superstar", tyvärr packad som man var blev det även en dokumenterad bild på mig och Brolle.....detta ska vi dock ej aldrig.....aldrig mer prata om. Denna ovan nämnda Btkaren verkade för övrigt ha en s k  "High School Crusch" i Brolle och kvittrade glatt med denne och tyckte att det var sååå kul att han var i Skellefteå. Bla bla bla bla.


Söndagen blev en riktig bakisdag, sov till typ 15 tiden, tvätta lite, for sen till Ema-Gomman och tryckte massivt mycket godis och dricka och såg The Anchorman. Mkt trevligt, precis som alla våra häng är! Hon har förövrigt myntat ett nytt svärord som jag tycker kan vara värt att få lite rampljustid, nämligen det kreativt förtjusande ordet "Aprunk".

Nu börjar flyttångesten komma över mig på allvar, börjar mitt första skift i Lapphelvetet på Fredag. Såg ändå hyfsat fram emot det tidigare, hade som inget bättre för mig än att åka upp och spendera tiden fram till sommaren med att jobba och träna. Sen blir det ju kul att träffa alla man lärt känna där uppe igen! Men nu eftersom Lagen om alltings jävlighet än en gång har tillämpats på min sorgliga ursäkt till liv så är inte längtan till just Lapphelvetet så stor som den längtan som jag känner till en annan Lapphåla! Men är ju bara ca 4 månader jag ska va där uppe och dessutom finns det möjlighet både till hemkomst som påhälsning! Detta gäller också för er min kära vänner! Skulle va enormt roligt om ni ville hälsa på mig nån helg i Kiruna, så kan vi ta den stora turen (7½minut) eller den lilla turen (3½minu) av staden samt festa till det och gå ut på exklusiva Scandic Ferrum!


Sen till sommaren kommer jag ju hem och jobbar i Skell, så då får vi planera in diverse udda äventyr! Fisketripp och gummibåtshäng i älven är två saker som står högt upp på min önskelista! Mer förslag?


Annars på min bakisdag har jag kämpat med att få över diverse mobilkort till datåårn.

Vilket har resulterat i följande Potpurri av mer eller mindre sinnesjuka bilder...

Ante poserar
Ark-Näsa sover
Tobbe är glad
Kommunjobbs-looken
Bröderna fluff
Den absolut skummaste & bisarraste hundleksak jag någonsin sett
                                   
                                   

Sen kom jag på en lite pinsam grej, fadern min tog nämligen min bil när han hämtade mig härom kvällen, och i den fanns min rätt nyligen utbrända multimix cd, där bl.a. Västerbottens hitten "Hora" med Messedach finns med.....och jag är till 98% säker att han råkat höra den....ajja lär väl märkas om han kommer att vilja ha ett "far/son" snack och diskuter min syn på kvinnor här framöver! Måste dock försvara låten liitegrann, det bästa med den tycker jag är sångarnas överdrivna entusiasm att ta i extra just när refrängen kommer! Sen är låten ett typiskt exempel på att en låt med tydlig refräng och svängigt sound trots textinnehållet sätter sig på hjärnan!


Nåväl, sista veckan består av dygnsjobb på ambu, fika/mat träffar med diverse vänner, packning och slutligen den otroligt roliga 50mils körning åt totalt fel håll!
Hoppas jag hinner träffa er alla innan jag åker!


Näe nu ska jag nog lyssna på lite musik och hoppa i säng! Gonatt!

/Mr F


RSS 2.0