Bamse är narcissistisk...

Födelsedagen är till enda. Klockan är över tolv och nu är det 364 dagar kvar tills det är dags igen, känns på ett sätt skönt och på ett sätt skrämmande. Det är fan sjukt hur fort tiden går. Jag minnas att jag i ett av mina förhållanden sa att jag ville ha barn innan jag är 25! Allt seriöst TOBBE! 25!!!
Jag är ju ungefär lika omogen nu som när jag var 17, fan vad naiv jag var, men det hade sina anledningar det också..
Det kändes allafall inget annorlunda när jag vaknade imorse allafall förutom att det tidigt började hagla in sms har snabb räknat och runt typ 20-30 stycken är det allafall, det är rekord för mig allafall..

Det har dock varit en väldigt billig dag ur ekonomisk synpunkt. Anna bjöd på lunch och petter på middag och öl. Det är därmed herr hedenströms fel att jag sitter här nu, lite lätt rund om fötterna men fortfarande vid medvetande..

Pluggandet har förövrigt tagit överhand nu. Satt och läste i vår kurslitteratur idag om narsisim och tyckte mig hitta paraleller till BAMSE..,

Narsisim:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsst%C3%B6rning

 jag tror inte det är meningen att man ska sätta bamse i det sammanhanget, men det var bara en tanke som dök upp i mitt huvud så varför inte dela med sig av den? =)
Jag behöver nog en paus.
Imorrn tar jag bussen norrut.

Synes mot Brynäs...( fattar ni jag ska på hockey.).AIK - BRYNÄS....
Hihi.. hel festlig kille!  (gå och lägg dig för fan)

/Mr T

Grattis Bia-Gubben!


Grattis, tårtan får du nu, men presenten får du först på lördag...jag och V måste panta petflasker innan vi har råd till den - Magnefika, storartade, sjyssta och erotiska present som endast kan passa i detta sammanhang!

(psst. knäcker du koden får du redan nu veta vad som väntar på dig på lördag, u deserve it man!)
/ Mr F & Mr V

allt och inget.....mest inget....fast kanske lite ändå...äh du fatta va ja mena...

Dagens (Tisdagens) andra inlägg blev något försenat pga.lite olika anledningar, men här kommer det dock tillslut!

Snålparkerade hos min goda vän Emma som just då var hemma (Rimpoäng!) och rastade voffsingen sin.
Sen gick vi ner på Kanel och köpte med oss sallader som vi käkade nere i Bukettens fikarum. Som för övrigt ser ut som en bunker från andra världskriget, dock med lite mer blommor och krimskrams istället för rädda människor, vapen och avföring.
En rolig grej hände på vägen mot Kanel, vi gick genom Vintergatan för att avboka min klipptid som Vicke (min numera s k  livskamrat) hade varit så snäll att boka åt mig. Medans vi går in så står det ca: 5-7 människor just kring Kappahl, jag försöker koncentrera mig på att *gå, *prata, *tugga tuggummi samt *stirra ut allt folk som stod där inne, allt detta blev ju lite för mkt för mig som kille, så helt plötsligt (precis när typ alla kollar mot en...såklart) så flyger mitt tuggummi ut ur käften på mig, får panik och slår till det med armen så att det först studsar mot Emmas jacka och sedan ner på hennes sko och sedan vidare mot några av människorna varpå hon börjar skratta. Dagens trollkonst med tuggummi! Tada....eh..ja.

Sen drog jag runt på stan ett tag själv, sen ett tag med Vicke. Hittade två nödköpstshirtar på Carlings, nödköpstshirtar är tshirtar som du kanske egentligen inte behöver men som du köper enbart för att du inte hittat något annat och inte vill känna dig totallt shoppingmisslyckad. Sen var jag en sväng upp på Solbacken och handlade diverse prylar.
Sen åkte jag till Gärds och snabb åt nyponsoppa och macker och snabb duschade för att sedan köra in till stan och få skjuts av Vickes Mor och Syster upp till ladan. Var väl ingen direkt toppen match, verkligen ingen klockren instats av Aik, men tyckte Dahlberg individuellt gjorde en mkt bra match, han stod i en klass över de andra Aikarna och förtjänade matchens lirare. De riktigt höjdpunkterna var väl egentligen i periodpauserna, då jag dumpade Vicke för att socialisera med något mer feminimt. Ber så hemskt mkt om Burträsk för det Victor, men du slapp ju iaf synas med mig så mkt annat än under perioderna ;) Sen hade jag ju iof förvarnat dig, men ändå. Du är en riktig vän...även om du har en stjärt-trumpet som ingen annan!
I andra periodpausen fick jag och Vicke föresten syn på Mor och Dotter Öhman som figurerade i tantgympakretsar nere i Combihallen, både stod ocg stretchade och visade att familjen Öhman har mkt mer att vara stolt över än storebror Öhmans Ark till näsa ;)

Sen när match-eländet var slut så traskade jag och Victor i rask takt ner mot hans Shag Pad, ackompanjerade av hans stjärt-trumpet (bör tilläggas). Sen drog vi på Statoil för att inhandla fika, det blev: 2 Wienerbröd, 1 Bragoförpackning, 1 Ballerinaförpackning, 2 Mjölk liter, 1 French Hot Dog Meny (pga. den tidigare svältmiddan) samt 2 småförpackningar Minimorötter som Vicke flörtade till sig genom att låta Statoilkvinnan ögon-våldta honom. Hon var för övrigt där på sin fritid (som så många gånger förr), undrar om inte hon bor och sover där bak i nån Container ändå...får väl höra på Söndag...gissar på att Vicke & Tobbe kommer (efter ett x antal öl för mkt) dra hem med henne för en trekant. Som mest troligt kommer gå överstyr då V & T kommer bli less på hennes snack, binda fast hon i Containerväggen, sätta munkavle på henne, bli så upphetsade av fastbindingen dom just gjort och sedan make sweet sweet gay-loving all night long med each other! För att sedan aldrig kunna titta varanda i ögonen utan att känna samma åtrå!
Eller....jag vet inte...vad tror ni? ;D

Nåååvääl, fika blev det till två avsnitt av Chuck där vi både satt och dregglade över agent Sarah Walker, sen pratade vi med Tobie och skickade en baconbild till honom samt önskade honom grattis på födelsedagen exakt 27min i förtid!
Sen åkter jag hemåt mot Gärds och skulle just prata med Tobie i telefon som någon lite mer feminim ringde på andra linjen så dissade även Tobbe ikväll, illa illa....men lovar att ta igen det på Lördag....då kommer ni va less mig nå jäävulst ;D

Var nog allt ointressant jag hade att berätta!
Tack för en trevlig dag/kväll herr Öhman och glöm inte hälsa systrarna!
 Nu får de tusan bli Fredag snart :D

En helkväll med Victor, en bildsaga...




/ Mr F

Grinar mig till sömns...

Mm, det finns massor av saker man kan vara ledsen över här i världen, men det har faktiskt ingenting att göra med rubriken på detta bloggnlägg.
Vi läser just nu en kurs som handlar om barn och ungdomar och hur de anknyter till sina föräldrar å så.. skit intressant, men för att komma till saken så läser vi just nu en bok där författaren heter Terje Grina och jag har planerat att läsa tills jag somnar...där av "Grinar mig till sömns"....
När ni läser det här inlägget så tror ni säkert att jag gör allt för att inte läsa färdigt denna bok och ni har faktiskt helt rätt! GRATTIS!
Har suttit den senaste halv timmen framför datorn och inte gjort ett "jota", som man säger =)
eller ju förresten har väl varit in på facebook uppskattningsvis 300 gånger och tryckt tre hårdmackor och druckit en halv liter vatten.

Morgondagen blir speciell. Har en rätt lugn dag på skolan, bara praktik information och en inplanerad lunch med Anna, men kommer nog att få klara mig utan några paket, trots att det faktiskt är mitt födelsedag =)
Ett år närmare döden som jag sa till vickes syrra Johanna när hon fyllde 20 och på tal om det vicke hälsa syrrorna.... =)

Ska bli jäkligt skoj att komma hem ihelgen!
Sakna er...




GUY LOVE

/ Tobie "Nr 22" G....... peace

Humor, livskamrater och nobbning de luxe!

Håller med er mina små spindelskivlingar, mkt minnen har det blivit och det ena sjukare/roligare än det andra!
Turkiet gav definitivt många bidrag till detta, om inte annat så bevisade den resan att inget i världen kan bryta ner vår kärlek för varann! Haha, kuddvåldtäkten är kanske toppen på det äckelberg som byggdes upp av diverse jävulskap vi gjorde mot varann!
Var sugen på lägga upp nå bilder, särskilt en när tobbe använder sin handduk som superman cape och vicke står i bakgrunden...rätta mig om jag har fel, men visst var det efter eran nakenbrottning i jag och Tobbes "dubbelsäng" :P
Men då risken att någon ev. äter ngt. samtidigt som man läser denna blogg finns så avstår jag från att lägga upp den bilden... :)

Idag blir det att fara på stan, väl där blir det att köpa ut vin åt moder, spana skjorta åt TobieTheHobie, kolla kläder, klippa mig. För den intresserade så har jag och Vicke tagit ytterligare ett steg mot att bli livskamrater, han bokade nämligen min klipptid åt mig.

Sen ikväll blir det hockey med snutten (Victor). Har fixat gratisbiljetterna från ambulansen, så det blir great! Sen så blir det väl inte sämre av att en annan person skall figurera på hockeyn ikväll :) (och nej, jag dejtar inte StenGeorge..han tyckte tydligen jag var för på...)

Resten av veckan blir nog ganska lugn, ev. lunch m. Ante imorn sen nattjobb, torsdag försöka masa sig upp och göra något vettigt så man inte helt förlorar dygnsrytmen, och fredag blir det kanske en roadtrip innåt landet :),  lördag blir det som sagt nalta fest! Hockeylir, bastu, mat, fest och utgång! Med andra ord, KillKvällDeLuxe (KKDL)! Får väl se om vi hittar åt nån värd förfest, annars blir det nog Big Pimpin' hos Johan, hursomhelst ska det bli sjukt kul att vara alla kompisar igen och festa! Blir ju som det sista vi hinner göra tillsammans innan jag åker till lapphelvetet igen! Undrar bara hur mkt det kommer spåra....har ju trots allt peppat sen typ förra veckan :P

För övrigt vill jag tipsa alla om Jan Stenmarks underbara humor!

Som ursäkt på lördag (när vi egentligen är för fulla för att dansa och inte vill riskera att kräkas av rörelse)


Fick mig osökt att tänka på en av de oattraktivas vänner, tror vi & du vet vem du är ;)


Blicken på mannen i kombination m. texten gör denna oslagbar!

Jajja, hade inte så mkt mer vettigt än det här just nu! Let´s Go Aikååå!

/Mr F

Greken och de två ölen...

Haha..Man kan inte annat än skratta när Herr Näsa luftar gamla minnen och du har rätt herrn "hundpåsen" kommer jag aldrig att glömma...=/
Inte heller sättet jag och Mr F fullständigt våldtog din kudde under ditt toabesök.. men som man brukar säga, det man inte vet mår man inte dåligt av, även fast det i ditt fall förklarade ditt illamående..

Vidare så har jag, precis som vicke, haft en väldigt lugn kväll. Det enda av värde jag gjort idag är att ta bussen ner till vasaplan och promenerat till olles för att se Aik matchen och dricka två öl med Nicke.  Ångesten låg som vanligt som ett moln över Saik supportrarna, men det löste ju sig och det ska vi tacka greken för..

Aja.. tragisk som det kan tyckas så sitter jag nu här ensam i mitt studentrum medan mina vänner är fulla och säkert redan hittat kvällens offer, men missförstå mig inte jag NJUTER av att ha haft en helg helt ensam och inte gjort nånting alls.. känns som att det var väldigt nödvändigt..

Under morgondagen kommer jag dock att vara mer aktiv..
Ska städa hela korridoren (det är min vecka) och förhoppningsvis tvinga mig till Iksu plus att jag verkligen måste komma igång med läsningen nu..

Peace out!

/ Tobi Tomato

haha nakenapa!

Men Mr.F! visste inte att det dolde sig en sådan styggelse under kindkrullet. Kul att se, du var ju nästan söt på den tiden.
Du ser ut som en liten Tobbe-trollkarl!

Och till mr.T så vill jag bara hälsa att det stämmer det du nämnde om att jag hade en mindre stolt period i mitt liv när jag inte visste vars eller i vad man skulle stoppa den. Men jag måsta påstå att även du själv har haft speciella böjelser förr i tiden, fast det finns nog inget ord för den genren ännu. Men den sammanfattades med appliceringen av en hudpåse i pannan när man ligger på en bänk (jag tror du förstår vad jag menar!) fniss
 
HAHA, när jag tänker på alla sjuka saker vi har gjort under åren börjar jag nästan gråta. Vissa minnen är RIKTIGT sjuka!!
jag är glad att ni finns...( jag tänker på minnen som inkluderar bla kondomer, duschar, pungar,turkiet, dassböcker och lök.)

Idag tycker jag att jag har levt upp till de höga förväntningarna som ställs på en medlem i de oattraktiva, jag slutade jobbet och gick därifrån med storslagna planer på bla att laga spaghetti och köttfärssås och baka lantbröd. Så jag gick och handlade alla nödvändiga ingredienser. Men väl tillbaka i lägenheten dog motivationen totalt, jag ville bara lägga mig ned i hallen och självdö.
men det kändes som att det skulle vara en dum ide så jag tröststekte några hamburgare och pressade i mig dem, efter det så gav jag mig på en chipspåse som jag stunden innan bestämt att jag skulle försöka spara eller i alla fall bara äta lite ur.
Nu sitter jag här med uppsvälld buk, taskig anderäkt och en tom chipspåse i handen. Men jag tvingade bort ångesten över att ha ätit en hel chipspåse och två hamburgare genom att trycka i mig en hel ask med vindruvor. Alla vet ju att om man äter frukt så väger det upp onyttigheterna så man hamnar på noll.... Hm!? känner mig ändå ganska äcklig...
Det här har varit den lugnaste lördagen jag haft på flera år, det har varit asskönt!!! 

Dagens tips: Om man slutar använda Deo så avtar löklukten efter ett par veckor. Sluta även att använda schampo, håret blir fett i början, men efter ett tag så behöver man inte använda vax för att fixa till "kvart över två ragget -ska vi gå hem och idka älskog frillan"

Mr V

Minnenas allé...

Hittade just åt en massa gammla bilder på skruttdatorn, rätt roligt!
Och eftersom det har varit en del pikar fram och tillbaka angående förekomst av ansiktsbehåring (Jag) och avsaknad av detta (Victor & Tobias) så tänkte jag visa en av de gamla bilder som jag hittat, för att bevisa att även jag kämpat i otrolig motvind när det gäller ansiktsbehåring!
 Tilläggas bör dock att detta var 1:an i gymnasiet! ;P



Bonus bild 1, Mina elvispollisar! Titta, beundra....skratta.


Bonus bild 2, Under min studietid, hade tenta denna vecka men som synes gjordes en hel del annat än plugga! Så jag vet hur det är med disciplinen herr Gustafsson ;)

Ps. Så vill jag tillägga att Victor borde fortsatt åt samma håll! Du var otroligt läcker i klänning och strumpbyxer, tror du hade hittat dig själv men nu tappat bort dig! Men oavsett hur du klär dig och hur du luktar så kommer du alltid vara min vän ;) Och det gäller även dig Tobie, trots förra helgens skräckupplevelser! ;D

/Mr F

Manlig kärlek med bastubad...

Här sitter jag i min ensamhet och funderar över livet, ska ta tag i mitt pluggande alldeles strax..
Börjar så smått längta till nästa helg då jag lämnar Umeå för Byske/Skellefteå. Nästa helg har alla förutsättningar att kunna bli en rolig tillställning. Förutom att jag ska få inkasera ett okänt antal paket så händer det mycket andra roliga saker också.

Har snackat med inblandade parter och om allt går som det ska så ser nästa lördag enligt följande.

  • Skriller Förhoppningsvis med så många som möjligt, alla är välkommna.
  • Bastu och Öl hos Johan.
  • Mat
  • Utgång på Station med goda vänner.

Något sånt här hade vi tänkt oss... men utan badtunnan..


Angående vad den fläckbehårade Mr F aka Fredrik "Stoorn" Ågren menade med ett leende utan tänder så hoppades jag att det fanns nån bild på det, men tyvärr så gick jag bet...

Istället visar jag en bild på Dr Näsas förvirrade tid, då han försökte hitta sig själv...



Mr T

Gorillabackface and the Friday night of fun...

Först och främst ,som svar på föregående inlägg:
Förstår att din medverkan på denna blogg räknas som den främsta framgången för dig vännen, och jag lovar att din mor&far och en bunt sedlar inte hade någon inblandning i din medverkan här!
På tal om familjen Öhman, glöm inte hälsa systrarna!

Vad gäller gorillakommentaren så skriver jag ner den på papper, lägger papperet i ett rosa kuvert, fuktar kuvertet med min finaste parfym, lägger kuvertet i en flyttlåda, slår in flyttlådan med mintgrönt omslagspapper, knyter en vacker rosett runt flyttlådan, sen lägger jag flyttlådan på det enda stället där det rimligen kan rymmas och där grönt sekret samt klumpar av detta sekret utgör skydd för lådan, nämligen i din vänstra näsborre! Tack sötsak! (skriver jag utan på kuvertet).

Haha gillar dina tips på multi-tasking! Själv har jag personligen bara fått uppleva det första (läskigt många gånger)! 
Men guy-love är trots allt guy-love! 


Sedan Fredagens Äventyr!
Helgens äventyr började med ett besök på badhuset med Nisse. Detta innehöll; handukssnattning, tjuvlyssning på gubbars magsjukehistorier, simning, bubbling & som exklusiv finish näsblodsfontän deluxe!
Den exklusiva finishen skedde när Nils råkade fickparkera sin näsa mot bassängtrappskanten :S
Dock gick det förhållandevis väl för honom.

Sedan gick vi hem till min mor där......Nisses näsa Steristrippades ihop, vi provade Mamis nya maträtt "torsk och bacongryta",  dömt att misslyckas?....eh jo! Till och med Mami erkände att den smakade crap & kräk! In med en högkvalitetsfinskameterpizza och voila! så var middagen räddad!

Efter detta var det dags att dumpa stackars Nisse med näsan för Widmark och dra till Umeå för nalta gammal hederlig styrdans!
Var inte alltför peppad där ett tag, men sedan tog det sig och kvällen blev och slutade mkt trevligt!

Så nu sitter man här och kollar tvserie, luktar som Mamis floppande Bacon&Torskgryta pga.  4 timmars dansande och småler för mig själv  (och ja Tobias, det är leendet utan att visa tänder). 
Nej nu blirne nog tvagning och sedan sömn.....så man orkar med morgondagens äventyr!

ps. hittade en "lika som bär bild"!


            F.Ågren?               Bergs Gorillahane

/Mr F


Tack för det varma välkomnandet!

Av alla framgångar i mitt liv så hamnar nog detta på första plats. Det kanske säger något om mitt liv....

Nä men seriöst, riktigt bra idè det här nu när vi inte hinner träffas så ofta. Då kan vi i alla fall läsa om varandras absurda äventyr som inträffar i olika mer eller mindre utsatta städer i sverige.
Måste självklart kommentera antydningen om att jag och tobbe har lika lite skäggväxt som en treårig flicka (det kanske stämmer!!) men Mr.F kaske borde vakta sin tunga då han själv verkar ha skurit lös en gorillahanes ryggbehåring och klistrat fast i ansiktet.

Själv sitter jag och jäser efter att ha pressat i mig tre hamburgare och en alldeles för stor påse med nötter. har nog fått i mig en veckas kalorier nu, så det är bara att göra som en orm och smälta maten i ett par dagar. Funderade på att städa i lägenheten ett tag, men hamnade framför datorn i stället. bra karaktär...

Återigen, kul att vara en av de oattraktiva!!

Dagens tips för den stressade: Börja göra två saker samtidigt t.ex. prata i telefon när du skiter. Borsta tänderna när du duchar och ät mat vid datorn. (Fast inget som är lätt att spilla ut, typ nudelsoppa eller mjölk och mûsli)

/ Dr. Näsa 

Fredag är ändå den dagen som känns bäst...

Ville bara flika in med att det är något magiskt med att stå halvnaken och knapersteka 140g bacon kl. 07.30 på morgonen!
Detta serveras idag med 4körsbärstomater, en Lövångers Biten-macka och ett friskt glas Sodastreamat Burträskvatten!
Klå denna Fredagsmorgonlyx den som kan!

/Mr F


Popcorn, Petting och Pubertetsmustasch!

Måste bara börja med att berömma din disciplin herr Gustafasson, istället för att studera flitigt fastnade du alltså framför tv´n (förmodligen med handkrämen och en stor pappersrulle i högsta hugg) och såg en dokumentär om en lite för stor tjej, som i grund och botten bara vill slippa vattengympan och promenaderna med sin mamma, detta förmodligen eftersom att dennes mor envist alltid kommer in på området "sitt besvärliga framfall" under dessa motionstillfällen. Sedan vill jag på din rubriksfråga säga nej, bestämt nej herr Gustafsson, det är inte oattraktivt, det är lättklätt, det är avslöjande, det är kittlande! Dock bör tilläggas att detta även är saker som kan upplevas på Zoo, men bara för att jag enligt dessa kriterier finner gråvalen på Zoo attraktiv betyder det inte att jag kommer fråga om den vill äta 3kg popcorn med mig, dricka Trocadero och se Notting Hill......och kanske om det vill sig väl ungdomspettas med mig där i soffan! Förstår du vad jag menar? Bra då tar vi rulltrappan upp igen!

Något som dock är väldigt oattraktivt är mustasch eller början till mustasch på tjejer/kvinnor!

Särskilt om dessa tjejer/kvinnor ej gör något åt deras begynnande snorbroms!
Nu stirrar säkert alla sig blind på tjejen i detta, men tänk på killen?! (läs Victor el. Tobias). Förstå vilken ångest det ska ge att tjejen har manligare mustach än killen! (läs Victor el. Tobias).
Och inse mängden Ytdesinfektionssprit det skulle ta att tvätta bort känslan för killen (läs Victor el. Tobias) då denne i ett romantiskt ögonblick i ett mörkt rum möter tjejens läppar och inser att det kittlas från tjejens överläpp!?
Även detta torde vara en tänkbar reaktion efter ovan beskrivda incident. (<--- psst se klippet).

Hursomhelst, hoppas Herr Gustafsson fick något vettigt gjort förutom att ha övat blodvolymförflyttning från hjärnan till skrevet!
Kram och glöm inte att hälsa systrarna!

ps. har lagt in några nyttiga länkar i listen till höger! Håll till godo! ds.

/Mr F


Oattraktivt...you tell me?

Jag har ungefär gjort allting för att inte plugga ikväll, precis som alla andra kvällar.
Fastnade tyvärr i en dokumentär om fetma.
Möt Donna Simpson.

Denna kvinna är alltså 41 år gammal och har som mål att bli världens fetaste kvinna och hon har verkligen gått in för det.
Hon går upp mitt i nätterna och trycker kalorier som typ skulle räcka för ett helt fotbollslag.

Alltså. Seriöst. Man får lite perspektiv på ting i livet. Själv går jag till skolan och besöker IKSU regelbundet, hon säger att hon inte tycker om att röra sig och att hon säkert har det från ett tidigare liv.
Citat
"Jag vill bli så stor att jag inte behöver röra mig"

Aja.. Jag menar inte att alla tjocka människor är ottraktiva, men det här är fan äckligt!!

/ Mr T (Som absolut måste träna imorrn efter att ha sett det här)....

En ny medlem träder fram!



Yes! Nu kör vi! En ny medlem har i och med detta blogginlägg gjorts offentlig!
Han heter Victor "Dr.Näsa" Öhman alias Mr V.
Välkommen in i värmen, och glöm inte att hälsa dina systrar från mig!
/Mr F

Guy love..även för dig!

Jag håller fullständigt med föregående skribent. Det bör väl kanske också nämnas att denna blogg även är till för alla er som vill hålla koll på oss och vad vi gör. Ända från Umeå till Kiruna.

/Mr T

Början på något nytt! (och kanske alldeles alldeles underbart?)


Stoppa pressarna! Jag & Tobbe blir bloggisar!
Detta eftersom vår guy-love är så stark och för att vi vill hålla oss uppdaterade på
vad som händer i våra liv nu när vi kommer bo sisådär en 70mil isär!
/Mr F

RSS 2.0