Midsommar!

Tänkte önska er alla en glad Midsommar! Hoppas ni får trevligt på alla olika ställen ni ska hålla till på! Själv ska jag hålla till ett dygn på ambu så förbereder mig på att hämta tokfulla tonåringar och medelålders (av grillen) brännskadade män!

Även mina oattraktiva vänner har såklart hälsningar till våra läsare! Håll till godo!





/Mr F

För att jag kan!

Jag väljer att ignorera Herr Ågrens senaste inlägg angående mitt kära Byske. Sveriges bästa laxälv, grymt god kebabrulle och en sjukt vackert havsbad är alla gånger bättre än någon misslyckad ost i hårunderfötterna land.
Nej, kära läsare till Burträsk tror jag inte jag kommer att flytta, men vem vet. Kanske uvecklar även jag en sjuklig dragningskraft gentemot människor med onaturlig kroppsbehåring precis som min vän Fredrik.



Tentan förresten, den är numera bekräftat GODKÄND! Det betyder att jag är ledig till i höst och då praktiken börjar. Ledig är faktiskt lite av ledordet nu. Jobbar första passet på midsommarafton 8-16, vilket betyder att jag har hela kvällen ledig och faktiskt även dagen efter.
Så, nu förväntar jag mig att kommentar fältet nedan fylls av förslag och inbjudningar, för jag vet faktiskt inte vad jag ska göra på midsommar än...


Förresten så fick jag praktikplatsen i Uppsala som jag var och hälsade på hos. De tyckte att jag var en trevlig kille och att de var övertygade om att jag skulle passa perfekt hos dem. Roligt att höra.


Klockan är 02.39 när jag skriver detta och du kanske ni undrar.. varför sitter du uppe nu?
Svaret är enkelt och självklart. FÖR ATT JAG KAN!
Under terminerna dör man lite varje gång man går och lägger sig vid den här tiden och måste upp igen vid 8-9-10 tiden och man är knappt människa efter en lång kall dusch eller x-antal koppar kaffe.
Känns grymt härligt att se framemot en dag då jag inte har nånting planerat, kanske tränar litegrann, definitivt en lång sovmorgon, kanske en bastu eller ett bad..
Sky's the limit

Fan vad jag älskar att vara ledig!

Ps: Kollade igenom några gamla inlägg från bloggen och såg att jag verkligen skriver som en kratta vissa gånger, glömmer ibland hela ord och missar rejält på stavningen, tror det beror på att jag aldrig orkar läsa igenom. Trots detta så är det ingen av läsarna som kommenterat mina brister!
Är detta för att ni är rädda att jag ska ta illa upp eller har ni lika stora brister som jag i det svenska språket?

L A T E R!

/ Tobbe








flytt?

Msn konversation mellan jag och Tåbias tidigare ikväll (fritt återberättad av undertecknad)
F: Har gymmet öppet på en söndag? :O
T: Näe man har en pinkod så man kan ta sig in dygnet runt!
F: Coolt, önskar gymmet i Burlesk (Burträsk) hade samma lyx!
T: Haha, du får väl flytta till Byske ;)

Där stannade tiden....flytta till Byske?

För att bäst kunna beskriva mina tankar kring ev Byskeflytt och mitt svar ang. denna "förfrågan" så hänvisar jag till bilden nedan.....


Mr.F

"Jag skiter i att bädda sängen"

Ett inlägg i månaden verkar vara de oattraktivas nya melodi. De senaste gångerna jag har skrivit så har jag lovat att de ska bli bättring gällande antalet inlägg men som ni säkert har sett så är det ren lögn. Lita inte på mig, jag ljuger ju bevisligen för er! Jag kanske verkar som en fin kille, men det händer faktiskt att jag inte ställer bort osten efter mig eller skiter i bäddar sängen... det ni. ROCK AND ROLL!
På tal om att bädda sängen, att komma hem efter terminerna och bo hemma är en plåga. Tycker väldigt mycket om min familj men seriöst. Jag behöver ensamhet, tystnad och tid för eftertanke utan att höra ett piano eller raslande tallrikar.

Fick ett sms här om dagen om att de oattraktiva hamnat på ytterligare en läsares "favoriter". Tack så mycket Fanny "Hermonie" Häggström, jag ska ha det i åtanke och inte mobba dig speciellt mycket när Aik krosar Modo.

Klarade troligtvis tentan förresten. Den kändes helt okej och det brukar vara ett bra tecken, dessutom har vi faktiskt fått igen den, men jag kan inte vara 100 procent säker på mitt resultat för jag är osäker på tentanumret, men är det numret jag tror att det är så är den fixad med ändå rätt god marginal.

Ni lär ju få höra om jag har fel.

Hoppas allt är bra med er ikväll!


/ Sailor Tibono

RSS 2.0