fem dofter av man...

Tänkte att någongång måste ju tystnaden brytas.
Här kommer då det första officiella livstecknet efter vår "ultimate-grabbhelg"!

Slutade jobba halv fem i Torsdags, åkte förbi affärn och sedan hem.
Ringde åt mina roadtrippande kompisar och hörde var dom var, ca 18 mil bort.
Började sedan sakteliga göra pizza, och precis när den var klar kom min efterlängtade buspojkar (-Sjöström), detta kallar jag timing! Vi kramades och klämde på varann, åt pizza, klunkade öl, för att sedan värma bastun och fortsätta öldrickandet. Blev en mkt lugn, trevlig och härlig kväll! Men undantag för diverse snoppfluktningar och snoppfäktningar.

På Fredan hade vi tänkt stiga upp tidigt och lira hockeybockey m. ambu+branka (Brandkåårn) på Lombia, men detta utbyttes mot en skön sovmorron, med ett vackert uppvaknande iochmed mer snoppfluktnigar och snoppfäktningar för att sedan äta  frukost beståendes av Bulln's Pilsnerkorv m.m!
Efter detta styrde vi vårt skepp (Läs Fet AsAudin hansch Johan) mot Matojärvi där vi lirade lite hockey. Efter hockeyn drog vi på lassa och tränadestyrke i gymmet. Sedan när vi kom hem bastade vi lite och tog sedan en tupplur, denna blev lite längre än väntat så därför styrde vår otroligt vänliga hyresvärd Clausman upp våran tänkta tacomiddag (som vi tänkte laga åt han och hans dotter, men som han istället lagade helt själv). Tilläggas bör att vi iaf handlade matn :P

Efter maten började ölandet som smått, vi snackade och inväntade Sjöströmskan som kom körandes egen bil bara för att få vara helgen med oss, vilken hjälte! När han väl kommit började vi på allvar och kvällen slutade på Ferrum med fjortisdisco (18års gräns). Var ändå riktigt kul ute och samtliga av mina vänner var nöjda så då kan man inte vara annat själv :)
Vi knallade hem nerför Kyrkogatan sjungandes (skrikandes) AIK sånger och stannde till på Statoil och tog varsitt mindre nyttiga kvällsmål för att sedan avsluta kvällen fisandes och hämndfisandes på varandra innan vi alla somnade med en osäkerhetskänsla över om man på morgonen kunde vakna nyollad/nyfjärtad.

Lördagen började lite som en uppförsbacke, var som segt fram till halv tre då jag insåg att jag var tvungen att införskaffa mer öl och att jag isf var tvungen att jogga in till stan för att hinna. Sagt och gjort, jag & Biagubbn drog på oss löpdojjerna och våra sportigaste outfits för att sedan jogga (m.pauser) upp till stan, såg väldigt sportigt ut dit och väldigt suspekt alkislikt på vägen hem, då vi istället gick och hade en systempåse i handen.
Sedan bara det av till Toulluvaara uterink där det blev ännu en batalj i hockey där Ante glänste med sitt spel och jag flännade över fotont. Sjöström var ett välkommet tillskott då min insats i laget är ungefär lika stor som min egen näsa i förhållande till Victors!
Efter hockeyn fixade vi alla grejjer till sjukhuset där vi skulle ha vår förfest/efterfest och sovplats.
Hämtade pizza och åt, drack öl, bastade, satt ute och pratade skit, bastade mer, drack ännu mer öl, duschade och svirade om till stekarklädern. Sedan bar det av till våran andra förfest som var hos min kompis Sanna, promenaden till henne var lämpligt tajmad till Earth Hour då 1000st av Kirunas gatulampor var släckte, vilket involverade ca. 97½% av de på vägen dit.
Där böev det en snabb förfest med trevligt folk innan det blev utgång på Ferrum, dock mindre roligt än kvällen innan, var öppet två våningar men hade det bara varit öppet en hade det definitivt varit roligare.
Men ändå en helt okej kväll!

Sedan bara det av på efterfest uppe på Lassa, där jag och Tobbe tog vår manlighet i kragen och bastade!

För att sedan sova resten av natten......eller? Enligt uppgift ville Tobbe hatmörda jag och Sjöström den natten pga vårat snarkande, som han "påstår" sig ha hört......men vi alla känner ju Tobbe! Yes, han vaknade förmodligen av sitt eget väsande!

Morgonen var ett läskigt uppvaknande, vi var alla lika öar utspridda i festlokalen på varsin madrass, plötsligt började det ljuda höga knallar från samtliga av dessa öar. Man tog skydd för knallarna, men vi enkla soldater tänkte inte på gasvarningen.....fyfaen säger jag bara....fem dofter av man låg som en tät londondimma i rummet!
Lovar, att vakna upp i ett badkar fyllt med Bearnaisesås tillsammans med en smackande Carl Jan Granqvist hade varit betydligt mysigare än den realitet som rådde!

Men vi tog oss så småningom upp och städade och gjorde klart, sedan åkte vi hem till Clausman och åt FrukostBuffé beståendes av bl.a. Bulln's Pilsnerkorv och varma mackor! Sedan tog vi ett ömsint och vackert farväl, lovande varandra evig trohet och skildes åt....kändes faktiskt sorgligt, om än rätt skönt eftersom ens egen manlighetsdoft räckte gott och väl!
Så, detta var en mkt kortfattade version av en mkt. trevlig, naken, läskig, rolig, hårig, gasig, vacker grabbhelg!
Hoppas vi kan göra om något liknande i sommar!

Tack för att ni kom och hälsade på Vicke, Tobbe, Ante och Sjögräs! Det betyder mkt. att ha kompisar som ni!
(Samma sak för Fruarna! Ni är INTE bortglömda, och våran helg var sjukare än den gångna!  ;)

Vill även inflika att nästa gång hoppas jag Mr.Eriksson och Mr.Gustafsson Sr hakar på! Vad vi än hittar på!

Glad att ha vänner som er!
Puss / Mr. F


statist javisst?

Gårdagskvällen spenderades på ett onekligen annorlunda vis, häckade på en restaurang här i Kiruna från kl. 17.00 -> 02.00, detta gav mig följande....
*200kr i handen
*En gratis kebabtallrik
*Möjligheten att se östeuropeiska hitmans jobba som galna myror med ljussättning (deras företag hette f ö Piramid Lights, alltså ej Pyramid med y, utan i...) de bar camobraller och riktiga bodyguarsheadsets och såg allmänt väderbitna och billiga i drift.
*Chansen att umgås med nytt spännande folk bl.a. en som måste ha varit en rysk dracula/legolas wannabe, tänk er långsmal kille i 29-35års åldern, kritblonderat hår med orginalfärgen (brunt) kvar längst i botten uppsatt i dasexy ponytail, kroknäsa, svart skjorta helknäppt ändå upp till halsen och nerstoppad i ett par blåslitna jeans, flashigt skärp samt istället för en slips till skortan så ett flashigt silverkorshalsband.
En annan accessoar denne djupt mystiske man hade var en minst sagt lika rysk-looking girlfriend, som även hon var blond.
När dessa två blonda öststatslovers i en av scenerna dansade tillsammans fick jag seriösa rysningar, då jag fick vibbarna av att de var ett ryskt seriemördarpar på turné i lapphelvetet för att få slakta sina första samer.
*Fått träffa en av huvudstjärnorna i filmen, en mysgubbe som även spelat Borgmästaren i Madicken! Jojjo ta dig i brasan Persbrandt!
*Fått träffa två enl. uppgift rätt stora ryska skådespelerskor (menat i framgång mätt, dock var en av dom rätt biffig och hade urringning ner till knäna).
*Fått se skådespelare och regissörer dricka en årsförbrukning av Red Bull.
*Fått se två 16/17åringar äta upp varandra i en hångelscen i en garderob som typ varade i 7minuter.....inget jag rekommenderar.
*Och sist men INTE minst, eventuellt förevigats på --> film <-- i ca 1-5 sekunder, antingen sittandes dricka vatten ur ölflaska och låtsas prata och/eller beställandes öl från en bar. Guldbagge nästa!

Summering: Var en klart annorlunda upplevelse, rätt kul men vääldigt dryg. Tjänar ju inte direkt några feta cash på det, men var mest själva grejjen att kunna säga att man varit statist som var kul!
Skämt åsido, jag gjorde det enbart för kebabtallriken!

Snart Torsdag! Då kommer mina kära mongon hit upp och ska spendera helgen med mig! Faasn vad kul vi ska ha!
Skriller, öl, bastu, öl, skitsnack, öl, bastu, nakenbrottning, öl, mat, öl, bastu, chips, nakenblindbock, öl, fest, öl, utgång på ferrum, efterfest, bastu, öl, nakendykning i snö, nakenkramhög, sexuellt utnyttjande av killkompis, kärleksförklaringar, hångel, vatten, vatten, nått salt, vatten, sömn, öl. Är min gissning på ungefär vad helgen kommer att innehålla!
Och även om det bara blir hälften av ovan nämnda aktiviteter så är jag nöjd!

Gonatt! / Mr F

Jag är med barn..

Sjukt och obehagligt sammanträffande att Mr Näsa just idag skrev om barn.
Har nämligen en dröm från inatt att berätta.

Jag drömde att jag var gravid! Alltså va fan! Och det var inte lite gravid heller, alltså rejält gravid vi snackar åttlingar eller EN jävulst stor bebis.
Jag konkade verkligen runt på magen, ojade mig och var tvungen att sätta mig var femte meter.
Av någon anledning så var vi ett gäng i ett spökhus, det var personer jag aldrig tidigare sett... och jag har verkligen ingen aning om vad vi gjorde där. Det enda jag minns var att jag satt stilla i ett stort matsals likande rum för att jag inte skulle gå runt och bli rädd och skrämma mig själv och bebisen..
Nu undrar ni alla. Vem fan har gjort dig gravid?
Om jag de visste. Det var allafall en tjej. Vi hade tydligen legat med varandra och nu råkade det bara falla sig så att jag var den som blev gravid, som att det var hugget som stucket vem som skulle få bära barnet..
Det tog allafall som fan på mig att det var jag, jag menar.. Hur manlig är du med ett barn i magen och framförallt hur ska du få ut det?

Jag lyckades allafall ta mig från detta helveteshus där alla skrämdes och pekade på mig. Flydde till en båt där brorsans ex familj var. De skulle tydligen åka på en stor båt från Australien till Alaska förbi Kalifonien. Det var en jävulst skum båt, för utrymmet där man skulle äta var vattenfyllt. Jag frågade kaptenen hur man skulle kunna äta när hela utrymmet var fyllt av vatten och han svarade att jag fick hålla andan och tugga och framförallt att jag skulle sluta gnälla och hålla käften..
Det sista jag minns var att jag gick upp på båten och tittade mot Kalifonien som bara var en liten vik..

Någon som kan drömtydning?
Jag såg "På smällen" innan jag somnade. Kan det ha påverkat?





/ T

jaha

Satt idag å funderade över BARN!! Dessa små ömtåliga varelser.... Tänk om man får ett fult barn, jag menar det är ju inte bara att kast bort det och försöka igen. Fast det kanske är som de säger, att oavsett hur ens barn ser ut så kommer man att älska det??


Och det här barnet kan man inte annat än att älska....Jag vet inte vem mamman är men det ser ut som en blandning av Legolas och Mat-Tina, hursomhelst är hon FRÄSCH!! (jag gillar näsan)


Tror jag har en bild på pappan också. Jajamän, här har vi Alfa-hanen, Manligheten personifierad.
 Däggdjur praktiskt taget kastar sig efter honom.....


/Mr. Näsa.

motarbetare!!

Vaknade i morse typ vid halv åtta (börjar bli gammal) såg att det var skitfint väder ute. Så jag satt å pluggade ett litet tag sedan bestämde jag mig för att fara ut å jogga en sväng, tänkte dessutom stanna till i gymmet på brandstationen en sväng. Så jag for ut, började att springa mot Moröbacke, tänkte att det blir ju en lämplig sväng för att komma till brandstationen.
Först var det fin, torr asfaltsväg men det ändrades fort. Snart sprang jag på blank is som solen hade värmt ett litet vattenskikt på. Folk började nog undra om jag var frisk i huvet när jag sprattlande försökte röra mig framåt längs cykelvägen.
Hursomhelst så klarade jag mig utan att falla och spräcka skallen, men när jag kom upp till brandstationen så insåg jag att jag glömt mitt kort hemma. Jag smög som en ninja runt stationen å knackade på varje dörr för att se om någon var där, men ingen öppnade. Till slut ringde jag på en sån där porttelefon å väntade mig att en brandman skulle svara.

- SOS alarm! sa en röst
- EH, OJ. Sa jag och stammade.
- Kan jag hjälpa till med något? Frågade rösten.
- Nä, jag tänkte bara om någon kunde öppna dörren till brandstationen åt mig. Sa jag förskräckt och rodnade. tur att ingen såg mig!
- Jag kan skicka någon som gör det? forstatte rösten.
- Nämen det är lungt, jag kan hämta mitt kort i bilen. Svarade jag utan att tänka. Fan jag har ingen bil och kortet låg hemma i lägenheten.

Jag letade mig vidare och tillslut var det någon snäll brandman som såg den underliga varelsen som strök omkring utanför och släppte in mig.

Men efter dessa incidenter så har dagen tagit sig, satt och läste i solskenet uppe på vitberget i flera timmar. Bra väder kan få mitt hjärta att lugna ner sig lite. Riktigt skööönt.

Kiruna, snart kommer vi!.......... Överallt
 


Trancaklänning?

Om kanska precis 30 minuter har jag tvättid och det börjar fan vara på tiden. Jag vill ju inte hamna i att jag tvingas ta trancakläningen som jag vet ligger långt, långt, långt inne i min garderob. Den har på nåt sätt följt med från Skellefteå till Umeå. Varför vet jag inte.
Jag tvekar att jag kommer att använda den.. men man vet ju aldrig.
Nästan gång jag ska tvätta kanske det inte finns någon tvättid och då är jag ju så illa tvungen..

Annars då?
Jo, har allafall fått min hemtenta godkänd nu efter kompletteringen, känns jävligt skönt faktiskt, men samtidigt synd.. Jag hade tänkte klara mig genom hela utbildningen utan en enda komplettering men nu sprack det..
Jag är ingen perfektionist när det gäller studier, verkligen inte.. Men att ha gjort en 5-1:a eller en perfekt säsong skulle inte varit fel.

Nä, det är ju faktiskt inte så stor grej. Nu lämnar vi det.
Idag ska jag som sagt tvätta, sen blir det en sväng på iksu.. Hade så jävulst ont i huvudet igår så den träningen fick ställas in.
Ikväll är det inte omöjligt att det blir fest. Petters korridor skulle ha korreparty. Kan bli trevligt!



Det var allt.

/ Tobbe aka "Tommy och Annicas furste" Gustafsson

Fundeleringar...

Dagen har spenderats med städning, bilhämtning, brev/paketskickning och fundering innan det var dags för jobb.

Funderingarna har varit av lite olika karaktär.
Dels har jag funderat över framtiden, blir ju kvar här i Lapphelvetet till sista Maj, sen är jag ledig i två veckor för att den 15e Juni börja på Ambu i Skellefteå. Där har jag förmodligen jobb fram till slutet av Augusti, sen är det nog lika kärvt med jobb där som vanligt...på gott och ont. Så det jag egentligen funderat över är väl alltså vad man ska ta sig för till hösten och vars man ska göra det. Logistiskt sätt är ju alternativen Lycksele, Umeå och Skellefteå, sen beror det ju på vars det finns jobb, och vad för sorts jobb. Skulle väl helst vilja fortsätta inom Ambu, men är nog svårt i Vbottn. Skulle kunna tänka mig akm/ psykiatri /vårdcentral också....men man får väl helt enkelt vänta tills det blir närmare hösten då alla jobb kommer lös och utlyses.
Umeå känns ändå rätt lockande, stått i bostadskö länge, syster m.familj bor där, BiaBiaGobbn bor ju också där, nära till Btk/Skeå och Lycksele.
Beror ju rätt mkt på vad som händer på jobbfronten för tanta mine också, så får väl se.


// En Mr.F


En elak vinterkräksjuka!

Det är onsdag och här sitter jag.  Jag har egetligen bara en känsla som fyller min kropp och mitt sinne just nu.
Jag är NÖJD! Eller kanske mer skadeglad.
Petter och jag har haft en onsdags träff. Mmm.. Jag vet att det låter snuskigt och fel, men det är faktiskt inget av det.
Vi har spelat Xbox. Vi har spelat NHL och jag har KROSSAT honom!!
Krossat honom så till den grad att han valde att lämna Stipendiegränd 8A och gå hem.

Sitter ändå här och har lite dåligt samvete. Skulle jag ha varit mer varsam? Kanske till och med låtit honom vinna. Men nej. Det skulle inte varit jag. Klarar ju fan inte ens av att hamna sist i kön på Ica.

Nu över till sånt som är viktigt i livet.
Har en skön vecka här i ume.. Relativt ledig till på måndag och Aik har gått till semi. Kan det vara bättre?

Börjar bli jävligt peppad för Kiruna. Kommer att bli en galen helg. Hoppas bara att jag kan fara på torsdag redan och att inte skolan ställer till det allt för mycket.
Vart förresten jävligt orolig, eller kanske överaskadd när Amandra skrev hemskheter på sin blogg. Att hennes ex var döende! Jättehemskt! Verkligen!
Tänkte för en sekund att FAN! Nu är det nånting herr Öhman inte berättat, men det är lungt. Herr Näsa lever och mår!
Det glädjer mig!
Det som dock inte glädjer mig är att Pippi bilden sprider sig som en elak vinterkräksjuka... När jag har lika mycket tid över och har lärt mig att stå ut med era ansikten på kort och använda photoshop så kommer hämnden.

Under tiden lämnar jag er med skam.....


Peace out!

/ T

tv.nu

Sitter just nu och kollar Aik - Linköping på datorn, kommer bli en lång och spännande match! Tyvärr 2-1 just nu till Linköping, men vi tar igen det! Ni kanske undrar varför jag kollar på datorn, detta är eftersom att Barbie och Diamantslottet går på repeat i tv-rummet. Min hyresvärd Claes, dotter är klarvaken (såklart när det är hockeykväll) så jag sitter i dataskrubben.

Annars är det väl bara bra. Var i Sthlm helgen som var och bodde på hotell med Gabriella. Var en riktigt mysig helg.
Fick även träffa svärmora! Var riktigt trevligt och lät som jag blev godkänd med :)
Otroligt nog spenderades inte alltför mkt pengar! Blev bara ett par skor F.Perry och två t-shirts!
Kanske var det min faders förmanande ord att inte tokshoppa som gjorde det :P

Sen måste jag faktiskt erkänna att min allergi för Sthlm har gett med sig. Okej, visst är det en enorm stad och kanske inte alltför gästvänlig, men riktigt vacker stad, särskilt om man går genom Gamla Stan. Sen finns det ju MASSOR av både affärer och restauranger som man kan utforska, två restauranger vi besökte var Jensens Bofhus underbart gott kött!! samt Bröderna Olssons där ALLT (även efterrättsglassen och shotsen/drinkarna) innehöll vitlök och var skiiitgott! 
Om ni är i Sthlm måste ni besöka dessa, nästan särskilt  Bröderna Olssons, som kanske hade den skummaste inredningen ever! Tydligen ett gammalt slakthus som dom bara städat upp och inrett, med westernstil och andra udda detaljer!
 
Idag har jag åkt skriller och tvättat...inte mkt vettigt, men en riktigt härlig slappdag! Fint väder med!


Nu kanske ni undrar varför jag valde tv.nu som titel? Och det gör ni rätt i!
Men undra ej längre! För här kommer era favoriterier/sport som går på tv!



Tobbe som A.Söderberg. Tobbe är ju lite av en hockeynarkoman.




Vicke som sin favorit nörd. Chuck. Besatt är bara förnamnet.




Emma & Lisa som lovers i Days of our lifes. Tragiskt är bara förnamnet.



Chipp & Hoj// Mr.F

Ur spår.

Som brukligt så spårar vissa tillställningar ibland ur.. Spenderade lördagskvällen i Skellefteå. I punkthusen, på villagatan och Station 8 för att vara riktigt precis.
Tänkte från början spendera denna helg i Umeå, men när jag på fredag kväll satt i min ensamhet så insåg jag att.
  1. Det är bara slutspel en gång per år.
  2. Nästan alla roliga männsikor som jag ville hänga med var i Skellefteå.
  3. Var faktikst rätt längesen jag var på station.

Det är inte annat än att jag börjar fundera om jag omedvetet lyckats skapa något slags umeå hat.. jag tenderar ju allafall att åka "hem" så fort jag har chansen...
Gillar faktiskt Umeå, det är kanske inte ens stad jag skulle vilja spendera resten av mitt liv i, men en jävligt rolig stad att vara student i..

Aja.
Lördag då..  Fan vad skönt med en vinst.. nu blir det en sjunde avgörande och det kan fan sluta hur som helst.
Var som mitt sms till Petter ikväll.
Han frågade när matchen började imorrn och fick som svar.
"Sändningen börjar 18.30. Klockan 19.00 stannar Sverige"
Haha.. Kanske överdrev Aiks fans skara något. 

Lördagskvällen slutade allafall med att jag sov på Vickes alldeles för korta soffa. Vaknade runt femtiden och var helt övertygad om att mina fötter dött. Sov med fötterna utanför soffan och hade på nåt sätt lyckats stoppa allt blodflöde till fötterna, vakande av att det gjorde ont som satan.
Räknade med att jag skulle titta ner på mina fötter och se hur det svartnat, men det gick bra. De lever!

Söndagen har gått i melankolins tecken. Beror antaligen på gårdagens alkoholintag..
Såhär efteråt önskade jag att Vicke hade skotat över mig under vår lilla promenad eller att jag med mening ställt mig vid en stor vattenpöl och låtit mig dränkas.

Har allafall gjort en god gärning idag.
Lämnade plats åt en äldre dam på bussen så att hon fick sitta. Jag fick vänta på nästa extrabuss och var framme i Umeå uppskattningsvis 30 minuter senare än beräknat.
Det är KARMA mina damer och herrar.

Nu vill ha min belöning!


/ Tobie

hört på lycksele djurpark!!

Konstigt att pandan är utrotningshotad när de är så här billiga??


Jag och mina sjuka vänner.

Jag börjar på fullaste allvar bli orolig för mitt och mina vänner skägglaven och lastbilsnäsas välmående. Satt och tittade igenom gamla inlägg på bloggen då onda boven skrattet fasnade i halsen på mig.
Alltså på allvar.
 
Jag ger er tre exempel från tidigare inlägg:

Vicke:
Jag är faktiskt lite nervös. Skulle inte bli förvånad om man vaknar dagen efter, naken i en källare, med kladdiga tofsar av renhår på tungan och en heltäckande minneslucka. Eller ännu värre, man vaknar naken i en källare med en död ren brevid sig, och i den ligger Ante och sover..Oj nu skenar fantasin lite.

Tobbe:
Satt och fundrade på om och hur man skulle kunna organisera en staffet i bussgången. Bussen som går 22.35 från Byske är en linje 20 buss, vilket betyder att det med största sannorlikhet är en dubbeldäckare, men med bara chaffören och ingen värdinna. Detta betyder att busschaffören hamnar i ett antiklimax. Stoppa staffeten på övervåningen eller köra vidare för att inte paja hela tidtabellen.. En snabb överläggning visade att han troligtvis skulle göra ett försök att stoppa mig, men ganska snabbt ge upp för att inte göra resterade passagare upprörda... för att bussen skulle bli sen.. Tänker att jag går igenom bussgånger och säger... 1.2.1.2.1.2 och delar därmed upp med passagerna i två lag.

Fredde:
Inte att förglömma Freddes sjuka obsession av Jan Stenmark.

Sjukt. Sjukt. Sjukt. Och då ska ni veta att det som hamnar på bloggen i viss mån har filtrerats och det riktigt riktigt.. på gränsen till olagliga.. Inte finns med.
Jag tror vi behöver hjälp!
Är det någon som sträker ut en hand? Eller allafall kastar en livboj...

 


// Orolig anhörig

Vinnarinstinkt!!

Det är bra renvältarn, visa vars skåpet ska stå!!
Snart kommer vi å hälsar på..



sov gott/ Mr.Näsa.

Killar med humor!

Alla är ju bra på något, och trots att ni är socialt efterblivna med en död rävs kroppshygien så kan ni skriva roliga saker!!
Fan så störda inlägg de finns på den här sidan!!!

Just vid det här tillfället så åker AIK på dyngstryk, sitter å gluttar vid datorn. Måttligt roande kan man tycka. Det enda som håller mig från att börja gråta är Kirunaresan som närmar sig med stormsteg. Jag tror det kommer att bli en riktigt sjuk/trevlig  resa. jag ser framför mig hur en bil fullproppad med illaluktande killar färdas mot en av sveriges nordligaste hålor för att besöka neandertalaren själv "han med skägget". Resan kommer att präglas av under bältet skämt och en del alkohol, som nu när jag tänker på det kan ha en viss inverkan på humorn.
Jag har inte funderat så mycket över vad vi ska göra där uppe, men våran skäggige vän " överste renvältare" har tydligen förberett lite för vårat besök. Jag är faktiskt lite nervös. Skulle inte bli förvånad om man vaknar dagen efter, naken i en källare, med kladdiga tofsar av renhår på tungan och en heltäckande minneslucka. Eller ännu värre, man vaknar naken i en källare med en död ren brevid sig, och i den ligger Ante och sover..Oj nu skenar fantasin lite, men inget är omöjligt för oss...

För att avsluta det här så vill jag bevisa det faktum att stället man bor på kan påverka ens livsstil radikalt. eller vad säger du Mr.T? Talar inte den här bilden för sig själv?

Ha det bra
/ Mr.Näsa

gnuggisar?

Haha finner typ inga ord för denna hemsida...en gamgubbe och en (utklädd)björn som står och gnuggar mot varann till härligt poppig engelsk musik....observera även den kärleksfyllda blicken de ger varann i slutet av låten!
Och framförallt, vad faen har allt detta med El att göra?!
http://www.varmlandsel.se/

Sen även den härliga reklamfilmen på youtube! http://www.youtube.com/watch?v=eyuvIh4hVe8&feature=channel_page

Sen vill jag framföra mina tack till Mr.Tåbira för att han gjorde den där utamningen åt oss, så jag slapp!
Och Emma, sluta skicka fjortisutmaningar bara för att du har begynnande åldersångest!

King, verkar som att helgen 27-29 kommer bli LEGENDARY! Om nu alla kommer vill säga! :D

Ha ne!/ Mr. Åkrehn!

Utmanade..

Vi har blivit utmande av fröken lundberg! Såg det egetligen för flera dagar sen men hade tänkt ignorera det..hatar sånna här grejer.
Det är som de där mailen man får.... ni vet där det står någon tragsik historia och att man ska komma ihåg att älska varandra och ta vara på sina vänner å så. Detta är ju iofs en fin tanke, men på något sätt lyckas det ändå bli ovärdigt..
Aja.
Över till uppdraget:

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

 1. Vad heter du? Tobias
 2. Ett ord på 4 bokstäver? Toan
3. Flicknamn? Tilda
4. Pojknamn? Torbjörn
 5. Yrke? Tomte
 6. Färg? Turkos
7. Klädesplagg? Topp
8. Mat? Tonfisk
9. Sak i badrummet? Tops
10. Plats/stad? Trelleborg
11. Orsak att vara sen? Tant!
 12. Något man skriker? Tok!
13. Film? Torsk på Tallin
14. Något man dricker? Tea
 15. Band? Timbutu
16. Djur? Torsk
 17. Gatunamn? T-vägen, Olofstorp. ( Okej då.. Eniro)
18. Bil? Toyota
19. Sång? Take me back to the paradise city
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Tennis

Sådär. Nu är det över.
 Haha.. Nästa gång någotsådant tycker upp så sköter Vicke eller Fredde kontakterna. Jag har gjort mitt! =)

/ Tobbe Tarm

lika som bär?

                                       
Byhåle-Bärgarn ur Bilar?                          Byhåle-Ante från Burs?





                                          
SchitzoKlätter Öhman?                                   SchitzoKlätter Gollum?





                                                 
   Utnyttjad Karate Tobie                         Utnyttjad uppklädd karate mansapa?



Jag bara undrar? / Mr Aber


Staffet på buss?!

Efter en helg som kändes oändligt lång tog jag 22.35 bussen från Byske igår. Detta betyder att jag var framme i Umeå ca 01.30..
Jag brukar tycka att det är rätt skönt att åka buss... man kan plugga, smsa och lyssna på musik i ipoden som man aldrig skulle lyssnat på annars.
Så. Vad gjorde då denna bussresa så olidligt tråkig och irriterade?
Jag tar det i punktform.
  • Aik förlorade. ( Tror detta bidrog starkt till min allmänna sinnesstämning.)
  • PUCKEN VAR INNE!!!
  • Batteriet till mobilen tog slut i Skellefteå.
  • Batteriet till ipoden i Bureå.
  • Hade en kille bakom mig som bara andades genom näsan och det kommer hela tiden ljud, ni vet det som piper och vederbörande låter mer som ett lok än en männsiska...Dessutom så satt han och smackade på sitt förbannade tuggumi hela jävla vägen.
Så då satt jag där ensam med mina sjuka tankar och det är aldrig bra. Satt och fundrade på om och hur man skulle kunna organisera en staffet i bussgången. Bussen som går 22.35 från Byske är en linje 20 buss, vilket betyder att det med största sannorlikhet är en dubbeldäckare, men med bara chaffören och ingen värdinna. Detta betyder att busschaffören hamnar i ett antiklimax.
Stoppa staffeten på övervåningen eller köra vidare för att inte paja hela tidtabellen.. En snabb överläggning visade att han troligtvis skulle göra ett försök att stoppa mig, men ganska snabbt ge upp för att inte göra resterade passagare upprörda... för att bussen skulle bli sen..
Tänker att jag går igenom bussgånger och säger... 1.2.1.2.1.2 och delar därmed upp med passagerna i två lag.
Hur själva staffeten skall gå till vet jag dock inte än.
Ideer någon?

Ja. Jag har på allvar börjat fundera att göra som "Sickan" aka Charles Ingvar Jönsson, dvs att låsa in mitt anteckningsblock med de sjuka historierna i ett kassaskåp och helt enkelt flippa, dessa anteckningar ska någon vid ett senare tillfälle hitta och göra verklighet av som i Jönssonligan då dessa anteckningar hittas av den gräns psykotiske Doktorn som spelas av Peter Haber
Är det bara jag som sett den filmen?

Måste också berätta om att lillasyster Elin fullständigt ägde mig igår.
Samtalet:

Jag: Helvetes jävla domarjävel. Puckjävlen var fan inne i mål! Jag såg den! Jag såg!
Elin: Men åhh.. att du orkar bry dig. Linköpning var ju ändå bättre!
Jag: Vaddå bättre? Du var ju fan inte ens där och såg! Hur kan du säga att de var bätte?
Elin: Ja, de gjorde 5 mål och Skellefteå 3 och om jag inte minns helt fel så är det du som sagt att de lag som alltid gör      flest mål vinner rättvist. De handlar ju om att göra mål. Eller hur?. Och ja.. Lindköping 5. Skellefteå 3.
Jag: Men va fan... Ehh.. Ja, ja, det kanske jag sagt vid något tillfälle.. Och ja, Linköping gjorde ju faktiskt fler mål så det borde betyda att de var bättre, men helvete...fan.. Hej då!

Kort samtal men mycket skam vilket förstärktes av att syrrornas skratt ekade i mitt huvud under hela bussresan.
Haha.. Det var lättare när de var yngre och man kunde säga vad man ville och ändå vinna disskutioner av detta slag. Det är bara att inse. DEN TIDEN ÄR FÖRBI!!

Jaja.. Nu ska jag sluta. Men jag måste tipsa de som läser den här bloggen. Kolla på bilderna från Herr Ågrens och fruarna Lundberg och Sahlens Kiruna helg. Den verkar ha varit sjuk! Och då menar jag SJUK!
Bilden på Fredde där det ser ut som att han våldtagit en julgran och lindat den runt sig är inte av denna värld!

Nä. God natt!



Vid tangenterna

/Steken.

sweet sweet revenge...





En bild säger mer än tusen ord, och eftersom det är 2 behöver jag inte skriva något mer....

Puss // Mr F


vad säger man....



jag tycker att våra fester brukar spåra...... Men det här minns jag faktiskt inte. Kännde att jag var tvungen att dela den här underbara bilden med er. Mr.T kan verkligen vara sexig när han lutar huvudet på sne och framhäver sin ack så solskygga kropp. MUMS.
Ha en bra dag/ Mr.Näsa

frugorna och den iskalla pyttipannapåsen...

Vill bara snabbt börja med att säga välkommen tillbaks Dr.Näsa! Hoppas vi får en iaf lite stadigare uppdateringsström från dig, vi vill ju som veta vad vår lilla Kapten Klänning har för sig för sjuka äventyr! ;D
Tackar dig även för att du avslöjade min mörka hemlighet som jag inte riktigt vågat gå ut med....inte ens till de i min närmsta krets....men nu vet ni! Så kasta inte era utnötta toasitsar, donera dem till mig!

Håller för övrigt med Tobbe i hans senaste inlägg om att det kommer vara synd om våra ev. framtida barn om dessa får reda på ens en fjärdedel av allt vi gjort/varit med om! Dock får vi hoppas att dom i likhet med oss hittar varandra att dela dessa bisarra och roliga upplevelser med!

Ska försöka sammanfatta helgens äventyr.

Fredag
Kom fruarna Lundberg-Sahlén upp hit till Lapphelvetet, tyvärr så jobbade jag ju dygn men eftersom varken dom eller min sambo är särskilt blyga så kom dom bra överens även utan mig!
Dom visade sig redan första kvällen från sin rätta sida genom att korka upp varsin vinare + några cider och slurpa i sig detta snabbare än fröken Sahlén kastar av sig ev. kläder/handukar när hon blir skrämd. Jämför gärna denna reaktion med ex. får som ramlar ihop när de blir skrämda eller ödlor som tappar svansen när de blir rädda, alltså en sorts färsvarsmekanism....fråga inte hur denna är tänkt att funka för fröken Sahlén....men kom gärna med förslag ang. detta!

Lördag
Slutade jobba vid 07.15 och åkte då snålskjuts med en kollega hem till de sovande fruarna, efter lite etiskt överläggande med mig själv beslöt jag att inte väcka dom med att rusa in i rummet med min snuskgubberöst.....det tog emot men kändes som att de kunde behöva lite sovmorgon efter gårdagens körning, vinpimpling och bastning.

Gick istället och la mig i Claes slagskepp till soffa och somnade rätt snabbt och vaknade vid halv tolv tiden och då hördes levnadstecken nere ifrån källaren så då gick jag ner (med min snuskgubberöst) och hälsade på mina efterlängtade helg-gäster!

Efter en frukost beståendes av varma-mackor-deluxe samt fruarnas maratonspackling av sina ansikten var vi klara att ge oss ut och utforska Kiruna "centrum"?!.
Så där vid 14.15 tiden var vi på "stan" och kunde konstatera att 85% av alla affärer stängda kl.14,  alltså alla förutom Domus, Kicks och kafé Safari.
Det sistnämda gick vi till för att fika litegrann och chilla....men detta slutade med att Emma gjorde en gammal man väldigt upphetsad genom att gapa och vifta med tungan som en annan porrskådis i ett desperat försök att få bort sin huvudvärk...såg dock mer ut som typ Samhall goes Porno isåfall....men kul att det gladde någon! Även om det var hyfsat creepy att ha en gloende gammgubbe i synperiferin.

Efter detta begav vi oss till Coop, Coop Fooooruuum och handlade till våran Tacokväll!
I entrén så kunde varken jag eller Emma neka Lisa att åka på Åsnan, även om vi bägge förstod att den nog skulle vara lite för läskig gör henne....Men se nedan så glad (läs skräckblandat glad) hon blev!


Efter att ha bytt torrt på Lisa och packtat in maten i kylskåpet blev det en väldigt chill eftermiddag beståendes av....


Galenskap

och....


mer Galenskap

och inte alltför oväntat...


ännu mer Galenskap & Disneyfilmstittande, Skönheten och odjuret samt Törnrosa.

Senare på kvällen åt vi Tacos och sen började festen som skulle visa sig bli väldigt lång och spårad!
Vi var nog alla rätt lämpligt packade när vi vid halv tolv fick skjuts av Classe till Ferrum, där vi hoppade av.
VI gick förbi Mommas som ligger väggivägg m. Ferrum och beslutade sen att gå förbi nyöppnade Landströms, som är en restaurang och krog, där var det väl sådär med folk men dock var medelåldern 38 -> Graven så vi knallade tillbaks och betala in oss på Ferrum. Väl där inne började drickandet om, dansadet tog fart och så även konversationerna och mötena med nya människor, såsom en gay-dj i rosa tshirt, en engelsman i heinekenmössa som ville att jag skulle prova hans mössa, underliga Piteåbor m.m. Emma tog vimmelkort här och där och blev erbjuden sex i utbyte mot ett av dessa idolkort :P haha!
Annars dansa vi som gaaalningarn tills Lisa försökte samla vuxenpoäng och drog hem tidigare för att sova, men jag och Emma vi dansa vidare och träffa skumt, löst och nytt folk!

(Söndag)

Sen fixa vi taxi och tog oss hem till Beaver-road där vi mot alla odds fick med oss en halvsovandes LappLisa på efterfest i bastun med Ben&Jerry´s som både åts samt kastades på varann!
Senare gick jag och gömde mig i fruarnas säng och när de ledsnade på att leta mig och skulle gå och lägga sig så skrämde jag skiten ur dom och Lisa kastade handuken och hoppade in i hennes täcke på sängen....i vanliga fall brukar man väl rygga tillbaks för eventuella skrämmande främlingar i sängen...men icke kära LappLisa! haha!

Sen chilla vi deras rum och pratade strunt och sammanfattade våran första (men förhoppningsvis inte sista) utgång i Kiiiiruna!
Sen fick jag damp och började klätta i garderober, klä mig utmanande, klä mig som en julgran, fylla ut mitt kalsongpaket samt av någon skum anledning plocka fram en Findus pyttipannapåse från frysen och kasta in den under täcket hos fruarna....det + den inte alltför genomtänkte skrämningen fick våran supertålamodige hyresvärd att komma ner i källaren i morgonrock och en stor nalle i handen och förklara att det var svårt att sova...haha....men han är som tur rätt sjuk han med så han tyckte mest det var roligt, även om klockan var 06.00 och han skulle fara på jobbet om en timme.

Så ungefär där vid 06.30?! slutade våran festkväll i Kiruna! Helt klockrent rolig kväll! Kommer jag aldrig att glömma!
Och senare på dagen åkte dom hem.....saknade dom redan efter att dom åkt....fy fasen vad glad jag är över att ni kom upp! Var längesen jag hade SÅ roligt på fyllan måste jag säga! Men även de nyktra perioderna under helgen var jaevligt roliga! Så Emma och Lisa tack för en riktigt rolig och spårade helg! MÅSTE göras om, när vi smält helgens alla händelser och man får tillbaka suget efter alkohol och misstänkt utvecklingsstörda äventyr!
Är mkt glad över att känna två så egendomligt skadade och härliga människor som ni! Ni gör mig hel!

Kramom! // Pyttipannaplågarn!

Hemligheter avlsöjas!!!

Mr.F alias doktor mugg!!

Detta bildbevis på Herr Aber förklarar hans underliga dragningskraft till allmänna toaletter.
men jag gillar dig ändå :D

ojoj, nu kommer jag tillbaka!!

Jag märker att någon faktiskt har saknat mig, jag blir rörd!
nää, jag har haft dålig koll på vad som skrivits senaste veckorna, men nu ska det bli bättring...

Vad har hänt i mitt liv på den här tiden då?? Till att börja med så har jag skrivit ett skolarbete om våran underbara miljö skitkul..... eller inte. Men nu är det klart. Dessutom så har jag bestämt vars jag ska praktisera och jobba med brandförebyggande arbete. Det blir på min underbara arbetsplats Byggmax.
Det har varit en ganska hektisk helg då jag jobbat : torsdag natt,  fredag dag, lördag dag, lördag natt och söndag dag.
Men i morgon är jag ledig!!!  Sköööönt.
Det behövs verkligen en ledig dag, för min lägenhet har passerat stadiet "äcklig" och klivit in på " Hälsoskadlig".
Funderar helt seriöst på om det är mindre jobb att bränna ut lägenheten å sedan bygga upp den igen?!....

Nu längtar jag efter att åka till "Lapphelvetet" som Mr.Aber brukar kalla det. tror det kommer att bli en härlig resa..
En fråga till Mr.T : Kommer du hem i helgen eller ska du stanna i Umeåellervaddetskitatälletnuheter?

Dagens råd: Ät inte Kebapizza på natten, det gör så att man blir törstig och måste dricka....

Äckliga hälsningar / Mr. Näsa.

De Oattraktiva mobiliserar sig i jakten på Dr.Näsa...

Dr Näsa har inte synts blogga sedan 22:03:55 den 2009-02-19, därför börjar vi på De Oattraktiva bli oroliga på rikt, därför har vi lagt de inkomster vi fått från vår nylanserade videotjänst på efterlysningar på Norrmejeriers mjölkpaket och hoppas genom detta få tips av allmänheten om var denne kan befinna sig.

                      (Klicka på bilden för att få se den lite större)


// De Oattraktiva


Försvunnen....

Jeep. Jag vet. Jag borde nog sova nu. Ska vara hos sjukgymnasten på Idrottsmedicin imorrn klockan 8.
Det var meningen att det här skulle vara min lediga dag. Gick upp klockan 07.45..Det är fan helt sjukt.. Jag älskar ju att sova.

Haha.. förresten så har väl ingen missat offentligörandet av de oattraktivas filmgalleri!?
Det visade materiallt är bara ett axblock, det finns mer. Tyvärr mycket mer.. =/
Jag kan faktiskt inte annat än att hålla med Fröken Lundberg att vi nog är seriöst störda på riktigt. Det är mycket troligt att detta är sant, men vi har sällan tråkigt..
Det jobbiga blir om någon av oss lyckas med konststycket att fortplanta oss i framtiden och våra framtida barn hittar detta upptåg..(bloggen) och inser  hur sjuk deras pappa är.. Men men..det är problem som får komma senare i livet även om jag är rätt övertygad om att ingen av medlemmarna i de oattraktiva tvingas ställas inför detta problem..

Sen skulle jag även vilja ta tillfället i akt och anmäla Viktor " Näsa" Öhman som försvunnen.
Viktor är mellan 180 - 185 cm. Blond och kan uppfattas som en man av utlänsk härkomst enligt källor från Turkiet.
Han senaste ha setts på Hemköp i centrala Skellefteå bärandes på en påse innehållande, plommon, russin, 10 st rör C-vitamin och en bal toapapper.

Var vänlig kontakta de oattraktiva om ni ser honom.
Inget inlägg på TVÅ VECKOR från Herr Näsa tyder på att något gott fruktansvärt fel...

Tack på förhand!

/ De oattraktiva genom T


Premiär 2009-03-02!

(Vi vill med tydlighet informera om att vi i dagsläget EJ kommer att ta betalt för nedanstående tjänst, men att detta dock kan bli aktuellt i framtiden ) //Ekonomisektionen på De Oattraktiva

Taadaaa!

Klicka på fyrkerverkerierna ovan för att se De Oattraktivas nyaste kärleksbarn!

Eftersom detta är ett stort event utlovas ett pris till de tre första som kommenterar vår nya satsning (alltså ej här på bloggen utan på vår nya satsning) , ni kommer att få varsin specialdesignade "De Oattraktiva" Wallpaper! Exklusivitet utlovas! // Tävlings&Designsektionen på De Oattraktiva

Låt er underhållas! (På egen risk)
/De Oattraktiva

Säljes: Renjaevlar, Samer och Skåningar!

Kära bloggen!
Hade tyvärr inte något mer kreativt sätt på lager att börja mitt inlägg med, beklagar detta.

Nu har man snart varit ledig sin vecka, och som vanligt så går tiden oförskämt fort när man är ledig.
Men har dock hunnit med en hel del såsom:
*Gnussat min fina bil mot en renjaevel...not funneh!
*Besökt Gabriella i Lycksele och konstaterat att det FINNS värre ställen att hamna på...
*Hälsat på Fam.Andersson på Umedalen. Detta inkluderade bl.a. gratis massage x 2 och lek med systersönerna...
*Brännt pengar som ett saer pååååå; en jacka, ett par jeans, golukt, godeo (bägge Beckham!), tvåtshirts, halsduk och sveakallingar...
*Hunnit förbi fastra och fikat...
*Ätit middag med mor...
*Sett Aik - Linköping med AnteFin (Josefin+Ante) samt spanat in deras nya shagpad...
*Gått på stan med Fröken Luntberkh...
*Ätit pizza på Viking m. Tobie & AnteFin...
*Fikat m. Tobbe på Kvantum (med alla hästdyrkare och trisskrapare)...
*Hälsat på Malin & Mattias och deras supersöta son Alfons!...
*Ätit middag med Far & Margit + alla "plastsyskon" och "plastsyskonbarn"...

Renar borde bannlysas....seriöst finns inget positivt med dom alls! Inte ens köttet är något vidare att ha!
Näe sälj samerna och deras renjaevlar tillsammans med Skåne & Skåningarna till Danmark!
Lycksele är faktiskt inte alls så himla illa som man kan tro, faktiskt rätt mysigt på nått sätt. Men det är klart....jag är van Kiruna. Och nej det har inte bara att göra med att en viss fröken bor där. Har som en charm ändå, trots att det faktiskt är Västerbottens inland...vilket jag har många och stora fördomar mot. Inte minst efter att ha jobbat inom psykiatrin.
Umedalen, alltid lika kul att hälsa på syster m.systersöner, kul att se hur mkt dom växt sen man var där sist...nu börjar även den lille känna igen en när man kommer och är inte alls blyg. Fick tom en puss av dennes matrestprydda trut!
Jackan som jag dregglat efter i typ ett halvår minst har äntligen blivit min! Detta tackar jag en oväntad/bortglömd kommunal-löns välsignelse för!
 Haglöfs Ftw! 


Hittade även denna mössa och tänkte genast på Dr.Näsa. Med denna kan du visa dig ute och slippa att små barn börjar gråta &peka på dig och fråga sina mammor varför du har tillräckligt med utrymme i näsan för att förvara två av varje djur i.
 

Släkten är alltid kul att träffa, särskilt i lämplig portion och med jämna mellanrum! Dessutom blir man mer uppskattad så, undrar om detta är ett tecken på att jag blir irriterande/dryg att umgås med i längden! (Just denna mening lär bli kommenterad, så tackar i förväg T, A & V).
Fröken Luntberkh aka Fröken Aprunk är alltid lika rolig att träffa! Och som det ser ut så kommer hon och frugan upp och festar med mig nu till helgen som kommer! Blir garanterat spårat!
AnteFin har som Tobbe sa idag verkligen bytt upp sig lägenhetsmässigt! Helt klart! Sen fick Ante sina presenter idag, två böcker. Hoppas du anammar någon av stilarna på framsidan, med fördel kalsongstilen (en mer sofistikerad soffpotatis/hillbilly med sockutfyllnad i kalsongerna samt tanktop).
Pizza på Viking var mkt trevligt, tog lite kort och filmade nå småklipp. Skörden av detta är bl.a. ett kort på det sedan tidigare utlovade tandlösaleéndet! Volia!

!!Observera!! TANDLÖST LEENDE!! (På bilden, Söt G!)


Såhär trevligt kan det vara på Viking en hel vanlig Söndag


Avslutar med en nyfunnen Stenmark favorit ur min nya favoritbok!




Extra! klockan 01.00 inatt kommer det att ske en premiär här på De Oattraktiva!
Förstår att ingen lär sitta uppe vid den här tiden men jag ger det ändå 20 minuter innan lanseringen, för att iaf själv få känna på lite premiärnerver! Ska även fira med ett glas mjölk och en kaka!
Vad det är som så ståtligt ska firas in och vilken effekt detta kommer ha för er läsare kommer ni som sagt att få vänta med att få reda på till kl.01.00......förmodligen lär 99% av ni som läser detta, läsa detta senare idag så egentligen är detta ganska misslyckat....men jag håller skenet uppe, flaggan i topp osv......
Nåväl....om nu 15 minuter smäller det! Ses då igen!

/Mr F


Umeå- Byske- Skellefteå-. Tur och Retur...

Jeep. Nu är jag tillbaka i Umeå igen efter en helg i Skellefteå. Ni som följer den här bloggen kanske kommer ihåg att jag skrev att jag inte skulle åka hem så ofta utan att jag ville bekanta mig med Umeå å så..
Utvärdering. Hur har det gått?
Ja, mindre bra om vi säger så.. Men nu jobbar jag bara en helg till, sen ska jag fan stanna här nån vecka. På allvar.

Som sagt, inget fel med Skelleteå men jag måste ju ge Umeå en chans...

Åkte buss från Umeå till Skellefteå i fredags och under hela bussresan satt jag och var svin förbannad! Haha.. såhär efteråt när jag tänker på det.. så har jag ingen aning om varför.. var som bara arg.. Haha.. kanske finns några undantryckta känslor som ville upp till ytan? =)

Haha.. Annars har helgen varit skoj.. Fredagkvällen var väldigt trevlig och rolig..=) Av två anledningar... .de som känner mig vet vad jag pratar och finns det nån som undra så får ni väl fråga.. Haha.. Kan väl avslöja att det inträffade en incident på Ica vid 20.00.........

Jobbade hela lördagen och blev bjuden på hockey av jobbet. Sweet!
Klockan 03.30 fick jag dock ett väldigt konstigt samtal. Har tydligen varit ute på krogen under lördagskvällen och varit dryg..det borde ju ha varit omöjligt då jag slutade jobba klockan 00.30 och hämtade syrran i stan för att köra hem till morsan.... Som sagt borde ju vara omöjligt, men vem vet..

Idag då?
Jo, pizza med Ante, Jossan och Fredde på viking. Orkade bara en halv!! Vad är fel?
Den var allafall god även om sällskapet var sådär =) Ante och Jossan får en jäkligt fin lägenhet, blir en skön sommar i Skellefteå i sommar.
Jävligt skoj att träffa Fredde igen! Och snart ska vi hälsa på honom. 26- 29 Mars är jag i Kiruna.. Fan, hoppas jag kommer hem levande.

PS: Inom kort kommer bilden på det tandlösa leendet att publiceras. Bilden är tagen!

/ TT.. Tobbe Trana

RSS 2.0