Kära Skäggo!!



Det är kul att du äntligen är hemma från dina strapatser!!
Jag vet inte, mina ögon kanske ser dåligt, men är det inte så att tiden också har förändrat dig?

Den här bilden är från en ny film. Den ska heta "Grodo och köttringen som låter som en tom flaska". Den handlar om en kort, kufisk varelse som blir besatt av den förbjudna Köttringen. Hela filmen är inspelad i en källare med röda väggar och strålkastare i hörnen.

Hörde dessutom ett rykte att Tobie ska regissera hela kalaset. Det som förvånar mig är att han faktiskt även spelar Grodos nemesis i filmen. Han besitter nämligen den förbjudna köttringen och ska använda den till riktigt ondskefulla syften.
Filmen blir nog sevärd tror jag.







Saknar dig Frida!!
Vänliga hälsningar/ Mr.Näsa

våra farhågor bekräftas....

Vi börjar sakta men säkert förlora Victor till lapphelvetet. Han vet inte om det själv än, men han börjar sakta bli mer och mer intresserad av att jaga renar med skoter, fyrhjuling och inlines.
Han kommer livnära sig på att utkräva försäkringspengar på döda renar och fiska marulk i tusenårigt hemliga samesjöar.
Plötsligt söker han "omedvetet" kläder som bara innehåller vanliga kolt färger, för att sedan sy sina egna kolter och skylla på att det inne, precis som truckerkepsen och grekbringan.

Ja mina vänner...jag fruktar att bilden nedan avspeglar en inte alltför avlägsen framtid!


Men vi tyck om dä ändå!! Och är glada att du hittat någon annan som orkar med dig!
Länge leve kärleken!
Puss / F

en öl i sommarns tecken...

Så har man äntligen kommit hem till kära Västerbotten!
Helgen har mest bestått av elände, och jag orkar inte gå in mer på den banan.
Nu är det dags att blicka framåt, till helgen blir det en veckas semester med Bella i Montenegro, blir skönt att komma väg och (förhoppningsvis) få tänka på något annat. Kommer hem 6e Juni och är sedan fortsatt ledig till 15e Juni då ambu jobbet i schtaan börjar!
Ikväll var jag och joggade 5km och efter detta insåg jag att jag faktiskt har semester för tillfället, firade därför med lite jordnötter och en Norrlands Guld 3,5 i min ensamhet....tragiskt? Näe jag ville faktiskt bara vara mig själv för en stund!


Sen för alla er som hört ryktena, som hoppats och som legat sömnlösa av förväntningarna så har jag en glädjande nyhet!
Rykterna stämmer, De Oattraktiva kommer att sätta upp en sommaruppsättning av Harry Potter i musikalform!
Och vi har nöjet att presentera våran alldeles egna musikalfavorit, Nils "DasNeueJöback" Lundqvist som en av huvudrollerna!

Handlingen i korthet beskrivs av regissören F.Ågren som en kärlekstriangel mellan Hermione, Ron och Hagrid som uppstår under deras gemensamma sommarboende på Rovön i Skellefteå. Harry Potter har blivit tvångsintagen av smittskyddsinsitutet pga. återkommande klamydiainfektioner.
Biljetter kommer att kunna bokas/uthämtas på Furtenbacksgränd 2, datum för biljettsläpp kommer utannonseras senare, tills dess får ni hålla till godo med dessa teaserposters!




Over Unt Aus! // Mr.F

Tillbaka till jantelagen.

Ja, måndag eftermiddag. Har ganska nyss kommit hem från det sista seminariet på termin 5. Fan, vad fort tiden går alltså. Känns som att jag började för max ett år sen och nu är det bara ett år kvar och inom det året så ryms en HEL termins praktik. Börjar som sagt se slutet. Men först tenta nästa torsdag.

Åker till Uppsala på onsdag för att träffa min praktikhandledare och de ska bedöma om jag är lämplig som praktikant på socialjouren. Får hoppas att de tycker att man är det, känner mig faktiskt inte så jätteorolig, får väl tona ner min personlighet litegrann och inte ha riktigt samma samtalsämnen som jag har med vicke och fredde.. Aja.. skriver senare iveckan å så om hur det gick.

Dagens positiva överaskining var att en av våra lärare på den här kursen rekomenderat mig och Stefan till ett sommarjobb här i Umeå! Hon hade glömt bort vad jag hette när hon skulle säga det.. Haha.
Känns ändå bra att man ens varit påtänkt och rekomenderad, vi är ju ändå 90 st i klassen.

Tillbaka till jantelagen, det kanske är fler som blivit påtänkta...Blir hur som helst inget, jag har ju redan sommarjobb.
Påtal om jantelagen så funderade jag på en grej idag.
Vi hade en gruppträff med läraren idag som avslutning på vårt grupparbete och där blir det extremt tydligt hur svårt det är för många människor att ta emot positiv kritik från andra människor.
 Detta gäller många och jag är absolut en av de skyldiga. Detta är dock någonting jag försöker ändra på.

Att istället för att skämta bort eller vända det positva till någonting som skulle kunna vara negativt istället bara säga TACK! elle alternativt skänka en bekräftande nick till personen som just gett dig beröm.
Det är någonting att fundera och det gäller oss ALLIHOP!
Tro på dina egna positiva egenskaper!

Funderar på att ta en promenad ner till stan och lämna in filmerna jag och petter såg, ca 8 km promenad borde göra susen när jag inte kan gå på iksu längre, mitt kort har gått ut. =(

Nu, kanske lite xbox...

See Yaaa!!!!

/T

Fy fan för skräckfilm!

Jag och Petter har kollat på film ikväll. Kändes som en lagomt anstängande aktivitet efter gårdagens bravader, som förövrigt börjad med en lugn och hemma hos Petter och slutade på svettig rockklubb och nattaxi.

Tillbaka till filmkvällen. Ni som känner mig vet att när det kommer till skäckfilmer så är jag förmodligen världens löjligaste männska.
Jag pendlar ständigt mellan galna skatt, gråt och panik och nånstans där mitt emellan så hittar jag på en ursäkt för att gå toa där jag bara sitter och andas.. Självklart med tända lampor!
Vi såg allafall " The Abandoned" handlar om två tvillingar som blir adopterade när de är väldigt små och senare i livet återvänder för att undersöka sitt ursprung. BIG MISTAKE! Kan man säga!

När, den filmen var slut sökte vi på roliga grejer på youtube och slog igång kvällens andra film "Burn after reading" Den var mycket bättre, framför allt för mig psyke.
Komedier är min melodi så är det bara!

Imorrn bär det av norrut igen. Ska jobba lördag 12-24 och hade tänkt passa på att se när Näsan Klövfot sparkar boll. Något han själv hävdar att han är usel på. Ska bli intressant.

Är mycket intressant folk i Skell nu också. Fredde är hemma från Kiruna!! JIPPIE!!
och sen har ju den mystiska tjejen från Kiruna, som snott Näsans hjärta, behagat att hälsa på. Har jag tur kanske jag hinner snegla på henne i smyg under fotbollsmatchen och poäng sätta för att senare återkomma till Viktor med mitt resultat.
Oj, skrev jag det där....

Aja.. Blir nog bra vilket som.

Nu, sängen med två och en halv män... mmm Mumma!!


/Tobiosio

Kökspervo!

Det råder lite bloggtorka på de oattraktiva, vilket ni säkert har uppmärksammat.
 Det ska bli ändrig på det. Lovar!

Jag har varit i Skellefteå sen onsdagkväll. Hemma nästan en vecka alltså, fan vad skönt det har varit. Alltså jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Alltså våren fan vilken härlig årstid det är. Man behöver bara sticka huvudet ut genom dörren så blir man på ett stålande humör.
Har som vanlig hunnit med rätt mycket medan jag varit hemma
  • . * Varit till Piteå och sett när Herr Axelsson tatuerade sig! ( Den kommer bli riktigt snygg när den är klar)
  •  * Grillat
  • * Varit ute och gått i det underbara vädret
  • * Gymmat
  • * Fikat med vänner
  • * Tentapluggat
  • * Festat

Höjdpunkten måste ändå vara lördagens tillställning. Det var längesen det var grabbfest, men i lördags var det dags. Hemma hos Dr Näsa samlades Jag, Joddlarkorven aka Tärna, Karl Kanyl och Mange även kallad Cornelia Nilsson, Glasmeister samt självklart Dr Näsa i egen hög person. Tillställningen bestod av öl, sjukt surr och faktiskt lite mello, som renen eller ursäkta Frida uttrycker det =P Synd bara att inte Herr Ågren och Ante kunde närvara. Som vanligt så lyckades jag med att hämna i en konstig situation. Under ett test på manlighet med Johan, innehållande stående brottning så lyckades jag och Johan falla in i en dörr, mm tänker ni det var väl inte så farligt.. men det kommer mer. Vill bara börja med att säga att jag vann manlighetstestet, men det fick sina konsekvenser. När Johan drog med mig i fallet mot dörren lyckades jag faceplanta dörren och nästan slå upp ett jack i ögonbrynet samt att sätta ner knät i en stålgrej så att det blev ett ca 1,5 centimeters stortjack i knät som var sjukt djup, jag såg typ knäskålen!

Ja, resten av gänget skrattade som gamar medan jag mest ojade mig och kämpade mot tårarna. Vi fortsatte in till Station och väl inne där så kände jag att jag var blöt på knät, tittar ner på vänster knät och nog fan blöder det.. Jag frågade en servitris om hon hade nåt plåster eller nåt och fick följa med in i köket, där här de en förbandslåda och jag får lite grejer att lämna linda in knät med. Jag börjar dra upp ena byxbenet men inser snabbt att fan det här går inte jag måste dra ner brallorna. Jag säger det till servitristen och hon säger att jag kan göra det här i köket så slipper jag kön på toa. Ja, oblyg som jag är drar jag ner byxorna inne i köket och börjar lägga om såret under tiden jag pratar med servitristen om lite allt möjligt. Sekunden senare kommer två av hennes manliga kollegor in i köket och ser mig med neddragna byxor och att hon står och kollar på mig med en bedömande blick..

 Ehh... säger jag.. Alltså, det är inte som det ser ut.. Skynda mig som fan med att göra klart förbandet och smiter sen ut i lokalen igen. När jag stänger dörren hör jag att samtliga i köket börjar skratta så att de kiknar.. Så, från och med i lördags så är jag nog känd kökspervot på Station 8, men det bjuder jag fan på. =P

Satt på bussen idag till Umeå och fördrev tiden med att skriva skuma sms till några utvalda vänner..

 Här är resultatet:

 Till Mange: "Magnus Larsson snygg å ful, raggar tjejer och hoppas på strul, men Magnus är fortfarande en man utan skägg önskar att att han vore som jultomten men egetligen är han ett drägg, stackars mange söt och rar käkar mamma mat, bajsar och är glad. Det är fan inte synd om honom han har det jävligt bra önskar dock att han var min lekkamrat så jag kunde visa vem det är som ska vara där bak. Nä nu ska jag sluta tracka ner på min lille krabat du är min vän och det tycker jag är rart.

" Till Erik: "Erik Nyström kall å grå visa mig din kärlek så det nångång kan bli vi två, jag trånar efter din kärlek, din soffa och din lille som kan stå. Gubbsvett, kallsvett och läppar som möts på måfå, låt gröten puttra och lämna dig därhän, jag lovar att göra mitt bästa även fast du kanske inte blir nöjd, hoppas du är mer motiverad nu när du tagit en minut och läst detta sms. Sluta fånlee utan sprick upp i ett skratt du är fan mitt i livet i din bästa period, livet är inte slut efter tretti även fast det inte är länge kvar. Lev livet frodas och må. Imorrn är en annan dag och man vet aldrig om man får två" Det var allt för mig!


Hejsvejs!

 / Tobbe

Kökspervot!

Det råder lite bloggtorka på de oattraktiva, vilket ni säkert har uppmärksammat.
Det ska bli ändrig på det. Lovar!

Jag har varit i Skellefteå sen onsdagkväll. Hemma nästan en vecka alltså, fan vad skönt det har varit. Alltså jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Alltså våren fan vilken härlig årstid det är. Man behöver bara sticka huvudet ut genom dörren så blir man på ett stålande humör.
Har som vanlig hunnit med rätt mycket medan jag varit hemma.
  • Varit till Piteå och sett när Herr Axelsson tatuerade sig! ( Den kommer bli riktigt snygg när den är klar)
  • Grillat
  • Varit ute och gått i det underbara vädret
  • Gymmat
  • Fikat med vänner
  • Tentapluggat
  • Festat
Höjdpunkten måste ändå vara lördagens tillställning. Det var längesen det var grabbfest, men i lördags var det dags.
Hemma hos Dr Näsa samlades Jag, Joddlarkorven aka Tärna, Karl Kanyl och Mange även kallad Cornelia Nilsson, Glasmeister samt självklart Dr Näsa i egen hög person.
Tillställningen bestod av öl, sjukt surr och faktiskt lite mello, som renen eller ursäkta Frida uttrycker det =P
Synd bara att inte Herr Ågren och Ante kunde närvara.

Som vanligt så lyckades jag med att hamna i en konstig situation.
Under ett test på manlighet med Johan, innehållande stående brottning så lyckades jag och Johan falla in i en dörr, mm tänker ni det var väl inte så farligt.. men det kommer mer.
Vill bara börja med att säga att jag vann manlighetstestet, men det fick sina konsekvenser. När Johan drog med mig i fallet mot dörren lyckades jag faceplanta dörren och nästan slå upp ett jack i ögonbrynet samt att sätta ner knät i en stålgrej så att det blev ett ca 1,5 centimeters stortjack i knät som var sjukt djup, jag såg  knäskålen!
Ja, resten av gänget skrattade som gamar medan jag mest ojade mig och kämpade mot tårarna.
Vi fortsatte in till Station och väl inne där så kände jag att jag var blöt på knät, tittar ner på vänster knät och nog fan blöder det..

Jag frågade en servitris om hon hade nåt plåster eller nåt och fick följa med in i köket, där här de en förbandslåda och jag får lite grejer att lämna linda in knät med. Jag börjar dra upp ena byxbenet men inser snabbt att fan det här går inte jag måste dra ner brallorna. Jag säger det till servitristen och hon säger att jag kan göra det här i köket så slipper jag kön på toa. Ja, oblyg som jag är drar jag ner byxorna inne i köket och börjar lägga om såret under tiden jag pratar med servitristen om lite allt möjligt. Sekunden senare kommer två av hennes manliga kollegor in i köket och ser mig med neddragna byxor och att hon står och kollar på mig med en bedömande blick..

Ehh... säger jag.. Alltså, det är inte som det ser ut..
Skynda mig som fan med att göra klart förbandet och smiter sen ut i lokalen igen. När jag stänger dörren hör jag att samtliga i köket börjar skratta och jag har därmed blivit dagens fån.
Så, från och med i lördags så är jag nog känd som kökspervot på Station 8, men det bjuder jag fan på. =P

Satt på bussen idag till Umeå och fördrev tiden med att skriva skuma sms till några utvalda vänner..

Här är resultatet:

Till Mange:
"Magnus Larsson snygg å ful, raggar tjejer och hoppas på strul, men Magnus är fortfarande en man utan skägg önskar att att han vore som jultomten men egetligen är han ett drägg, stackars mange söt och rar käkar mamma mat, bajsar och är glad. Det är fan inte synd om honom han har det jävligt bra önskar dock att han var min lekkamrat så jag kunde visa vem det är som ska vara där bak. Nä nu ska jag sluta tracka ner på min lille krabat du är min vän och det tycker jag är rart."

Till Erik:
"Erik Nyström kall å grå visa mig din kärlek så det nångång kan bli vi två, jag trånar efter din kärlek, din soffa och din lille som kan stå. Gubbsvett, kallsvett och läppar som möts på måfå, låt gröten puttra och lämna dig därhän, jag lovar att göra mitt bästa även fast du kanske inte blir nöjd, hoppas du är mer motiverad nu när du tagit en minut och läst detta sms. Sluta fånlee utan sprick upp i ett skratt du är fan mitt i livet i din bästa period, livet är inte slut efter tretti även fast det inte är länge kvar. Lev livet frodas och må. Imorrn är en annan dag och man vet aldrig om man får två"

Det var allt för mig!

Hejsvejs!

/ Tobbe

Bruna ögon och peruk!!

Jobbade på Byggmax idag, står och packar upp lister när en medelålders herre kliver fram till mig och frågar:
- Ursäkta. Jag tänkte köpa ett helt paket lister, men då ser jag ju inte om de i mitten är hela. Kan jag komma tillbaka och byta om de är fula?
- Jo, det kan du. svarade jag.
- Okej, hoppas du har rätt. Annars ska jag säga att killen med bruna ögon och peruk lovade att det skulle gå bra.

Va fan!! PERUK???

Sex dagar kvar lilla Frida, sen jäklar ska jag vara jobbig!!! =)

/ en bedrövad Mr.Näsa

Fyll inte livet med dagar,

Fyll dagarna med liv!!!
Jag gillar det....

Har insett att jag ställer för höga krav på mig själv, man behöver inte vara bäst jämt. Om man försöker det hela tiden glömmer man lätt att njuta av livet, att hinna med en stund för sig själv och bara göra något man gillar.

Varför är det så att man känner att man måste vara bra på något för att våga utföra det? Så är jag i vanliga fall, jag vill vara bland de bättre på det jag gör, annars skäms jag.
Men det leder i slutändan till att man blir en ganska enformig människa, man blir jättebra på vissa saker men dålig på mycket annat. Det kanske i slutändan blir så att man inte vågar bjuda på sig själv och vägrar ställa upp på sådant man inte är bäst på.

Måste man verkligen vara bra på att sjunga för få göra det?? Måste man vara duktig på att teckna för att våga sitta och rita där någon faktiskt kan se vad man har skapat?? Kan man utan att skämmas ställa upp i en idrott och vara bland de "sämsta" spelarna??

Jag har på senaste tiden försökt ta livet med en nypa salt och testat saker jag är dålig på... Det har verkligen varit utvecklande, kanske inte direkt i de saker jag testat, utan för mig som person.
Men nog har jag hamnat i pinsamma situationer alltid.
En dag för någon vecka sedan stod jag och diskade i min lägenhet och sjöng för fulla muggar, Efter att tag så plingade det på dörren och in kommer Ante och ler. Han berättade att det hördes i hela trapphuset...Och det var inte första gången jag sjungit för mig sjäv så jag sänder några tankar till mina stackars grannar. De har nog ett flertal gånger övervägt att ringa Polisen och berätta om den olagligt brutala grisslakten som pågår härinne.. Musik har aldrig varit min starka sida, men jag tycker om det.

Har dessutom börjat spela fotboll igen.... Efter sex års uppehåll. Det värsta är att jag inte ens var bra då jag slutade, så ni kan ju tänka vad sex år har gjort med min form... Men kul är det, jag springer omkring som en förvirrad ren och sabbar fina lägen.

Jag gillar mitt nya tänk, det ställer mig i nya situationer och gör mitt liv intressant.
Det var länge sedan jag mådde så här bra och det känns som att allt kommer att lösa sig i slutändan.

Jag tror att sommaren som kommer kan bjuda på riktigt härliga öl och grillkvällar med mina kära vänner. Det ser jag verkligen fram emot!!

Idag har jag nästan ont i kinderna för att jag har varit så glad hela dagen, kom på mig själv med ett  gigantiskt leende på läpparna när jag gick till jobbet. Jag började undra varför folk jag mötte på vägen stirrade på mig..
Leendet beror till stor del på en litet kirunatroll som brutit sig in i mitt liv och lyser upp min vardag. Jag fattar inte det här, jag beter mig som en fjortonårig flicka som blivit nykär, jag skrattar hela tiden och det pirrar i hela kroppen.
Hon har förmågan att på något sätt göra allting rätt, folk säger att ingenting är perfekt, men det stämmer fan inte. Hon är det, i alla fall för mig.
Herregud, finns du på riktigt eller spelar min sjuka hjärna mig ett grymt spratt!?
Bara sex dagar kvar nu Frida!!

/ Mr. Näsa på ordbajsarhumör!!!

Ett ägg gör ingen omelett.

Måndagar brukar generellt sett vara veckans jävligaste dag. Man önskar att även måndagar skulle tillhöra helgen och att man skulle få vara ledig, men icke.
Min måndag har dock varit helt strålande. Ett seminarie mellan 13-15 var det enda som krävdes av mig idag och det gick strålande! Som vanligt lyckas jag och Erik hålla låda rätt ordetligt och förhoppningsvis få det att verka som att vi har koll på saker å ting.. Vilket vi oftast har, men kanske inte så mycket som vi ger sken av om ni förstår vad jag menar.
Efter seminariet gick jag hem och käkade, uncle bens annanas med kyckling och ris och tog en väldigt kort näpp.
Petter ringde och vi satt oss på en kulle här i umeå, drack kaffe och  pratade allmänt om livet och hockey förstås. =P.

På tal om hockey så ska jag troligtvis göra comeback! Fan vad skoj, jag är grymt peppad! Det blir framförallt ett test för foten om det funkar, men det har kännts jäkligt bra när jag testar så vem vet.. Kanske spelar efter jul nästa säsong! Först väntar ju som bekant praktiken och jag kommer inte att söka upp nåt lag i Uppsala.
Skulle vara jäkligt skoj att lira med Vicke och Nisse i en femma i typ Medle eller Bjurfors, eller varför inte Byske?
Vi får se om det blir nåt.

Kom till en insikt idag.
I de oattraktivas gäng plus Ante och Johan är jag den enda utan stadigt sällskap.
Det betyder att när det vankas parmiddagar i sommar med allas respektive så får jag väl vara den som sköter lekarna eller nåt sånt. Jag får ta rollen som den udda farbror som mina vänners framtida barn kommer att tycka är obehaglig och som mina vänners fruar har en ambivalent inställning till, en blandning mellan avsky och ömkan..

Nej, skämt å sido. Ska bli intressant att hoppa studsmatta med mina vänners barn medan de "vuxna" sitter och dricker rödvin och pratar om minnen från förr.

Otroligt roligt att se att  Gorillan återigen hittat tillbaka till tangentbordet och lyckats producera ett inlägg eller som ordspråket säger Ett ägg gör ingen omelett........?

Kommer hem till Skell på onsdagkväll, ska försöka att se till att träffa så mycket folk som möjligt, även om det är lite av ett stressmoment också. Skulle vilja umgås med så många som möjligt, men ibland räcker inte tiden till.
Det som är planerat är allafall att kolla "Änglar och Demoner" med Anders, följa Ante på tatuering, tentaplugg och förhoppningsvis en eller två kalla med Vicke, men den som lever får se.

Skit ner er!

Puss

/ Torr Björn

"det är bara att flöjta på...."

Vill börja med att inför mina bloggkollegor gå ned på min bara ben, öpnna munnen, forma läpparna.....och säga im sorry! Vet att ni båda förmodligen skulle vilja att jag gjorde det första som ni kom att tänka när ni läste de där orden men tyvärr, känn er blåst på konfekten!
Är ledsen att jag inte skrivit något på jääääättelänge! Vi har alla haft svackor men ingen lika som min, den är klart längst.
Till anledningarna hör tidsbrist (liten mån) och brist på ork (stor mån). Har dels varit mkt med jobbet, de som jobbar dygn förstår mig när jag säger att man är som en zombie resten av den dagen man går av...sen var det lite mer än vanligt när man jobbade in skift för att ta sig hem! Hemresan kändes som de flesta av hemresor, man är kringflackandes och större delen av tiden är man stressad över att försöka få hinna så mkt folk som möjligt innan man åker upp igen. Sen var det ju lite speciellt denna gång när det blev uppvisningsturné av Gabriella för släkt och vänner. Dock hann vi inte träffa er alla, men detta tar vi igen till sommaren!

En rolig sak vi dock hann med var att träffa Tobbegubbn i Umeå och tillsammans bli lite salongsberusade på mormorshaket Bishops Arms!
Vi satt där i godan ro och drack & pratade, när plötsligt *Hugg*" TOBBE FÅR NAPP!
Vem är då denna fisk som högg på lammköttsbetet á la Bia?!
Jo.....

En ensamseglare till gubbe, som intensivt försökte få Tobbe på fall bl.a. genom prat om bilpendling Sthlm-Umeå, medelhastighet och erfarenheter av Volvo S80. Tror aldrig jag fått en sådan "HJÄLP MIG, HJÄLP MIG NU, ANNARS FÅR DU I ARLSET SÅ DU KÄNN SMAKEN I MUN" blick! Men det ordnade upp sig av sig självt och Tobbe, denne osjälviske själ drog aldrig in mig i s80 diskussionen fast han mkt väl kanske borde och framförallt kunde! Dagens stjärtklapp till Tobbe för detta!

En annan rolig figur jag stötte på i Umeå var den här gynnaren, som jag kallar "La Tourista"......
Tilläggas bör att det var högst 10+ ute.  Lägg särskilt märke till de röda Crocsen, bleka hyn OCH den alltid så trendrätta magväskan.

Nytt på musikfronten!
Har börjat toknöta Cornelis Vreeswijk, i sig ingen ny färsk musik, men har dock upptäckt att karln är ett geni! Till saken hör att jag alltid tyckt att han såg ut som en snuskmysgubbe som sjunger gubbsjuka sånger för att finansiera sitt drickande och kvinnopenetrerande. Och visst finns den känslan kvar, men hans texter, är ju genialtsmåfyndiga och hans röst är ju tokskön, 100% trubadur! Iaf, ni måste lyssna på:
*Balladen om Fredrik Åkare.....Den är ruskigt fin, trots den gubbsjuka historien
*Sonja och Siw härlig banjoliknande pop
*Hönan Agda
*Polaren Pär är kärlekskrank

Ett tips på ny musik är James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings

 
I Fredags var det så äntligen dax! Skidor, pjäxor, stavar, hjälm och liftkort var fixat genom arbetskompisarna.
Sen bar det av till Riksgränsen! Det var jag och två jobbarkompisar, Julia & Kajsa. Två av de galnaste kvinnor jag vet, men ändå dock inte i samma liga som Emma&Lisa ;)
Vi var där från Fredag till Lördag, och vi hade KANONVÄDER!
Skidåkningen var lite blandad, vyerna uppe på fjället är oslagbara! Men snön var ungefär som mjukglass och var därför ganska tungåkt i backarna. Men riktigt kul!!
Vi bodde i Julias husvagn, i vilken vi förfestade i! Förfesten bestod av Broken Strings på Repeat, snuskprat, Otrivin Menthol missbruk och heavy drinkin'!
Utgång blev det på hotellet där det var minst sagt blandat skumt folk! Men var en upplevelse det med!

Lördagen var ganska tung, relaterat till Fredagens.....skidåkning?! :P
Kan väl erkänna att man var rätt bakis, men skidåkning blev det även på lördan!
Vilket jag absolut INTE ångrar, lika fint väder som på Fredagen och välbehövlig frisk luft!

Sedan städade vi ihop och åkte tillbaka till ett grått och regnigt Kiruna :S
Där blev vi bjudna på middag hos Kajsas kompis Pia och hade en riktigt rolig förfest med lite blandat folk.
Och det är från den förfesten som rubriken till detta inlägg kommer från. Ett par av tjejerna på festen berättade att de en gång var på en fest med mest gamla gubbar och till viss del deras repsektive, det blev sexsnack och gubbarna frågade hur det låg till med förspel, hur viktigt är detta?
Då säger en av dessa tjejer något i stil med, det är bara överskattat! Barra å tryyyycka in an i varenda hål!!
Och det är bara att ta an i mun och flöjta på! Inlevelsen när hon berättade göra egentligen hela historien + resultatet av detta utspel som dels blev ett stort gäng kåta gammgubbar som ville veta mer och bli upplärda, en som sa citat "Är det sÅ?!?! Jag visste inte att det kunde vara SÅHÄR!". Men även att deras fruar surade ihop och sa saker som "Ja jag gillar då förspel"! med sura blickar som efterspel!
Just meningen, "Det är bara att ta den i munnen och flöjta på" tycker jag gjorde mer eller mindre hela min helg! haha :P
att tilläggas bör att dessa kvinnor är mellan 36-46 år!


När jag var hemma kom jag överens med mig själv om att spara ut skägget de ca 3 veckorna som jag har kvar här uppe.  Men jag får trimma så man inte får en massa enstaka långa strån som sticker ut så man liknar Shaggy i scooby doo.
Fråga mig inte varför, men kände bara att det var dags att låta hår täcka denna vaga ursäkt till ansikte och bespara små barn deras rädsla och gråt. Och lite är kanske att leva upp till mitt väldigt vackra nya smeknamn som uppkom i samband med denna blogg, nämligen Gorillabackface!

Förövrigt, så ska jag i veckan TOKnörda mitt nya spel, FALLOUT 3! Såååååå bra, sååååån känsla!
Jo just det, köpte ju ett xbox 360 när jag var hemma! Tusn papp beg. på game! Heelt klart värt d!

Nå, har skrivit tillräckligt mkt ointressant för typ hela den tiden jag varit borta....så nu kanske ni förlåter mig?
Måste ändå gå och sova! Dygnsjobb imorn! Puss och kram!

Im back in the game baby!!!!
/Gorillabackface!

Räkan blir 23!

De oattraktiva har idag nöjet att gratulera Petter " Räkan" Hedenström på 23 års dagen!

GRATTIS!

 

Min vana trogen...

Klockan börjar springa upp mot halv 3 och här sitter jag och ugglar. Idag har varit en riktigt bra dag!
 
Min grupp är äntligen klar med vår barnavårdsutredning och idag skulle vi upp med vårt ärende i låtsas socialnämnden. Det gick faktiskt hur bra som helst! Var bara jag och Henning som skulle företräda vårt ärende inför ca 15 stycken personer i nämnden och kanske yttterligare 20 som bara ska sitta och observera.
Det gick faktikst så bra att läraren sa att vi skulle vara exemplet på hur man som socialsekreterare skall bete sig inför nämnden om man nu skulle hamna i det iframtiden.
Kul att vi fick beröm. Kändes som att jag behövde det! Har varit lite ur gängorna på skolan på sista tiden. Inte riktigt i fokus eller på den nivå jag vill ligga på, har helt enkelt inte orkat. Skönt att sommarlovet närmar sig med stormsteg. Jag har i princip bara tentan och ett mindre seminarie kvar.

Känns som ett bra kvitto på att man valt rätt utbildning också, när det gick så bra och att det ändå var rätt skoj.

Min vana trogen har jag suttit och kikat runt på bloggvärlden och återigen hamnat på bloggar som handlar om sorg. Det är främst föräldrar som förlorat ett barn som skriver, men det finns själv klart allt möjligt.

Jag vet inte vad det är med mig, men jag kan ju inte påstå att det är speciellt munter läsning. Att läsa om saknad, tårar och tragiska livsöden, men jag tycker att det är sjukt intressant!
Förstår att många människor kanske inte vill arbeta med att möta människor som just upplevt deras kanske sämsta dag i livet, då någon närstående rykts ifrån dem, oftast utan förvarning, men jag vill det.

Och ja, varför vill jag det?
Har tänkt på den frågan själv. Mycket. Varför utsätta sig själv för sånna psyksiska påfrestningar? Kanske till och med varje dag!
Folk reagerar på olika sätt, men ingen går oberörd förbi. Inte ens om det är ens arbete och man gör det varje dag.

Vet inte riktigt varför jag skrev att detta just nu. Kanske borde skriva en bok istället.

Men,  jag antar att det jag försöker säga är att jag är otroligt glad för att det verkligen verkar som att jag valt rätt utbildning. För vissa så är dessa typer av arbeten helt otänkbara, men för mig är det snudd på mitt drömjobb.

Hoppas inte det blev för dystert nu. Det var inte alls meningen.

Idag har det ju som sagt varit en riktigt rolig dag!

/Torki Tobbson

Always look at the bright side of life

Jag är fan expert på att skriva ett långt inlägg för att sekunderna senare, precis innan publicering, lyckas slarva bort det på nåt sätt. Skämtar inte när jag säger att det har hänt MINST 10 gånger.
Ctrl + C... För fan Herr Gustafsson!

Ja, nu var det ur världen, snacka om I-landsproblem!
Egetligen är man ju tragiskt att man gnäller om sånt, det finns större problem i livet.

Jag har haft lite av en djup dag idag. Tänkte på hur viktigt det faktiskt är att skratta!
För egetligen, det finns nånting varje dag som man kan skratta åt eller allafall le åt i sin ensamhet. Jag tror faktiskt att jag skrattar mer än medel.
När jag läste Frederikos kommentar på mitt förra inlägg kom jag på mig själv att sitta med ett stort fånigt leende! Var också skönt att höra att jag inte framstått som den rätt omogna 23:åring som jag faktikst är, när jag träffade Herr Skäggansiktets andra hälft!

Dagens roligste var ändå när Erik berättade att han en gång gått och borstat tänderna, halkat i badrummet, satt sig platt på rumpestumpen och bitit av tandborsten!
Hahaha..  Jag får sånna sjuka bilder! Snacka om förvånad kille när han sitter på badrummsgolvet med en söndertuggad tandborste i mungipan och mår lite dåligt av den fulla mun med tankkräm han just svalt i rädsla!

Påminner mig faktiskt om när jag bodde i Skellefteå och gick ut ur duschen. Jag hade väl antagligen blöta fötter eller nånting fortfarande, men allafall så gick jag naken ut i hallen med handuken i högerhand, halkar till och landar mitt i hallen på det kalla golvet. Handuken har flugit ur handen och ligger nu i vardagsrummet och jag ligger naken på hallgolvet och fattar inte riktigt vad som hänt.
Då var jag fan billig! Husmans och vatten billig!


Föråt Antonio, jag var tvungen! Men du är ju glad allafall!

Nä. Nu fick ni nånting att le åt där hemma. Det bjuder jag på!

Men på allvar, om man försöker se det positiva i allt så går det alltid bra, och om det går mindre bra så har man allafall fått ett leende på köpet och kan, kanske inte direkt, men allafall efter ett tag skratta åt det..

Har på allvar funderat på att tatuera in " always look at the bright side of life" nånstans på kroppen bara som en påminnelse till mig själv att man kan välja att se sitt liv på två sätt.

Jag har valt!
Har du?

/Tobbe

Viktor - Hjärta - Tobias

Det har verkligen varit bloggtorka på de oattraktiva den senaste tiden. Den enda som har lyckats uppdatera då och då är allas vår egen Mr Näsa, även om det lär bli lite av det den närmaste veckan, för det är väl ingen som lyckats undgå vars han ska?
KIRUNA.
Har hört det mer än en gång kan jag lova. Haha, missförstå mig inte. Jag tycker det är skitskoj att han träffat nåt intressant.

Eftersom det var ett tag sen jag skrev så tänkte jag komma men lite uppdateringar om vad som hänt och vad som är på G.

Till att börja med så är det klart att jag flyttar i Augusti.
Jag lämnar trygga och sköna Umeå - Skellefteå - Byske för UPPSALA!


Känns lite sådär skräckblandat, men jag är jäkligt stolt att det ändå blir av. När vi sökte praktik så gick
det att välja lite av varje. Stod tillslut mellan. Umeå och Uppsala, men när det visade sig att platsen jag sökt praktik på i Umeå inte skulle ta emot några studenter så blev det Uppsala.
Ska bli riktigt intressant med en HELT ny stad att bekanta sig med och det är väl kanske att jämföra med när Herr Skägglav flyttade till Kiruna förutom att Uppsala är en aningens större stad och fler folk att umgås med..=P
Men ack samma ensamhet och nervösitet, men framförallt ett jäkligt bra tillfälle att lära känna nya människor. Man är ju som tvungen!
Hur som helst så är jag grymt peppad. Härligt att ha Stockholm runt hörnet också..
Men, snälla kom och hälsa på!

Annars då?
Jo, igår fick jag äntligen träffa henne!!
Den mystiska Gabriella!
Verkar verkligen som att Fredde träffat en keeper.

Valborgs gick förövrigt lungt till. Kvällen gick lungt till med middag och allmänt mys hemma hos Dr Glasmeister.
Kändes litegrann som att jag och Viktor var ett par!
Med på "festen" var, Ante - Jossan, Johan - Sofifa och Jag - Vicke.
Ante for och jobbade, Jossan stack till kåge och tillslut var det bara vi ändra kvar. Johan och Sofia myste på i soffan och jag antar att jag och vicke gjorde detsamma. Vi gick allafall hem tillsammans, men jag fick inte nöjet att sova över utan mor med tillhörande hund hämtade mig.

Nu har jag precis sett klart match två mellan Detroit - Anaheim slutade med Anaheim seger efter en alldeles för lång förlängning.

Nu är det dags för sängen!

Hoppas allt är bra med er!

Puss å gonatt!

/ Mr T

Valborgs och egoism!

Börjar bli gammal. Såg ingen eld eller några fyrverkerier i torsdags.
Vi började kvällen med att gå till getsexberget och grilla. Fan vad vi åt kött, är typ fortfarande mätt. Sedan fortsatte kvällen i herr Erikssons lägenhet. Det blev en trevlig och lugn kväll, vilket nog var tur med tanke på all mat man pressat i sig.  Vi hann diskutera allt mellan himmel och jord, det är alltid lika spännande att man känner sig så smart när man druckit lite öl.

Skönt med lite omväxling i Valborgsfirandet som annars brukar sluta med att man fryser häcken av sig på jakt efter en rolig fest eller brasa.

Inatt kom jag fram till att jag är en väldigt egoistisk människa. Det är nämligen så att jag skulle få ett godnatt-sms från kiruna, där det också var fest, för att jag skulle veta att min lappkvinna levde och hade fått sig hem välbehållen. När jag inte fick något sms så började jag fundera.... Vad kan ha hänt?? Insåg att det troligaste var att hon somnat och glömt bort att skicka sms:et. Men mina tankar fortsatte. Jag somnade ett tag och vaknade igen, utan att ha fått något sms.

Morgontrötthet och bakfylla kan tydligen få min hjärna att totalt spåra i tankegångarna. Jag fortsatte fundera, testade ringa men fick inget svar. Självklart började jag fundera om man blivit brädad av någon mer normal människa, ursch. Ibland är det inte bra att ha livlig fantasi, man får sådana hemska bilder i huvudet. Sedan tänkte jag att hon kanske hamnat i fyllecell. Eller att hon helt enkelt tappat bort telefonen. Det skulle ju också kunna hända. Så klockan halv sex i morse skickade jag iväg ett meddelande både som sms och på msn. Inget svar....
klockan gick och mina tankar svävade iväg mellan allt från rymdvarelser till elaka små samer som rövat bort henne. Men av någon anledning så drogs tankarna tillbaka till att hon kanske hittat någon vettig kille som bor betydligt närmare än mig. Och så fortsatte det. Tillslut så var jag nästan säker på att det var det som hade hänt..... Det är det som är så egoistiskt, jag kom på mig själv.... Hur fan kan man oroa sig för något sådant när det kan ha hänt något riktigt allvarligt, jag menar hon kan ju ha råkat ut för vad som helst! Så jag gav mig själv en utskällning och började fundera vad jag skulle göra om jag inte fick tag i henne på hela dagen. Jag skulle ju måsta ringa hem till henne och fråga hennes familj om hon var i säkerhet.... Då kom ego-tankarna upp igen.... tänk om hon hade någon annan kille där?? Då skulle jag känna mig ganska tapig... Klockan blev halv elva och jag testade ringa igen....Inget svar...

tio minuter senare ringde hon :
-  Oj, jag råkade somna direkt när jag kommit hem..Förlåt.

Det tog ett tag innan jag fick mig ur mitt nervösa sinnestillstånd....Men snacka om lättnad!!!
Fan vad det är lätt att tankarna far iväg när man har lite fakta och för bra fantasi...
att oroa sig är som att torka sig i arslet innan man skitit... Totalt jävla onödigt.

Hahaha, jäkla Kiruna....Vad gör du med mig????


Såg förresten ett bra program om svartsjuka idag, där påstods det att svartsjuka ofta grundar i att man själv har för dåligt självförtroende. Att man anser att man själv inte är så bra och att det finns en massa andra människor därute som är mycket bättre och kan överta ens bättre hälft. Så till alla svartsjuka : Tro på er själva, ni duger!!!!
Det stämmer säkert inte när personen i fråga redan svikit ens förtroende, men när det är obefogad svartsjuka så tror jag att det kan stämma.... Synd bara att det var ett danskt program, det är ju som att lyssna på någon som försöker halsa en hel falukorv. Men om man slår av ljudet och bara läser texten så funkar det.......

Svartsjuka är nog oundvikligt när det är starka känslor inblandat, men en härlig människa skrev något likande det här: "det handlar inte om svartsjukan, utan om hur man hanterar den"

Snart kommer jag å hälsar på dig Skägghelvetet Aber!!!!

Snart får vi träffas igen Frida, bara tre dagar kvar....
du gör mig glad, förutom när du ger mig hjärnsläpp =)

RSS 2.0