Mina mystiska vänner..

Tänkte fortsätta på den mystiska veckan på de Oattraktiva..
Fredrik har lyckats avslöja mitt alter ego "Tobiana" och det gör mig ingenting. Tänker till och med att det kan vara till min fördel när jag ska framstå som en "soctant" talande nasalt skellefte mål, det enda konsitga är de ryska influenserna.. Antar att det finns nånstans långt ner på släktträdet...

Allafall nu är det min tur att avslöja vilka mina vänner EGETLIGEN är!


Andreas, när han är sig själv. Med sin norrlandsguld i handen och sin älskande rosa klänning..



Fredrik, när han får komma hem till Burträsk och tvätta bort waxet ur håret och låta den där stickande svettlukten träda fram.


Fredrik, när han vill vara "the bad guy" och Johan som sig själv TÖNTEN!


Viktoria har ju även hon en hemlig hemlighet.


Sådär, nu är det balans i universum igen.


Jag ska återgå till att förkylningssvettas och snörvla.

/ Mombake

vill önska er alla en trevlig....

HALLOWEEN! Med detta kort....



(ps. klicka på bilden för att se den i större storlek...varför man nu skulle vilja det...ds.)


// De Oattraktiva och vänner genom Herr Ågren.


mysteriet herr Gustafsson...

Har hittat bildbevis på varför herr Gustafsson mer eller mindre alltid (läs alltid) är upptagen kvällstid!
Okej, ibland har han faktiskt praktik och är ute och pratar med gråtande ungdomar, men större delen av tiden lever han ut sitt riktiga jag på Uppsala Strippteasebar!! Ja ni hörde rätt!
Under alteregot "Tobiana" dansar Tobias hem stålar, applåder och kräkreflexer!

Av alla vi som känner Tobias så är egentligen ingen förvånad, vi har länge väntat på att vår Totto ska komma ut ur sitt skal och blomma ut till den självständiga kvinna som så länge har växt inom honom!
Och se! Här nedan ser vi resultatet! Här ser vi den vackra fjärilen som äntligen blommat ut!

Och visst är han förskräckligt (o)attraktiv?


Love // Mr.F


bday girl!



Alla vi Oattraktiva vill gratta vår Emma "Babe den modiga lilla grisen" Lundberg på sin 24års dag!
HURRA HURRA HURRA!

/De Int Så Attraktiva

saknar mina oattraktiva vänner...






ps. saknar även ni som inte är tillräckligt oattraktiva som de ovan nämnda. d.s.


Första riktiga IVA-jobbhelgen börjar imorn kväll....MINST sagt spännande, nervöst och nervpirrande...wish me luck!! please?
Ha'ne bra!

/N'Mr F

Drömmar!!

Hej vänner.

Det var länge sedan jag skrev något här, som vanligt.
Har haft fullt upp på den mansdominerade lilla ö där jag pluggar. Eller pluggar och pluggar, dagarna består mest av att äta, träna och sova, samt en överdriven mängd kiss och bajshumor. Av någon anledning blir det alltid så när man stänger in för många killar på en för liten yta. Det kanske låter trist att vara på ön, men det är fel. Livet är så enkelt där, det är som att världen förminskas till den lilla platsen. De enda problem som finns där är träningsvärk och taskig kista på grund av överdrivet proteinintag.

Tyvärr så stämmer nog Tobies fotografi på inlägget nedan. Först tänkte jag skriva något fyndigt tillbaka, men när jag körde bil idag och insåg att näsan täckte ca 70procent av mitt synfält så jag viftade bort den tanken och insåg den bistra sanningen.

Jag vet inte varför, men jag tror att jag håller på att bli galen. Har drömt jättekonstiga drömmar den senaste tiden. Igår drömde jag att jag var med i ett krig, jag vet inte vilka varken min sida eller fiendesidan var men det kvittade. I början var det kul, för jag upptäckte att jag var ganska grym på att ha ihjäl fienden och snart var jag någon sorts krigshjälte som alla på min sida såg upp till. Men det visade sig vara jobbigt för fienderna började samla sina krafter och skickade lönnmördare som skulle ha ihjäl mig, då för att knäcka psyket på mina mannar.

Det var här som drömmen spårade… Av någon anledning så var de flesta av deras lönnmördare dvärgar, som hoppade fram från minsta lilla buske. Jag tvingades att fly i en bil från platsen och höll precis på att komma undan när en liten ful en hoppade in genom rutan. Dvärgen höll i en kniv som han av någon anledning inte försökte sticka i mitt bröst eller skära sönder min hals med, utan han tänkte skära pitten av mig! Jag blev livrädd, tog tag i dvärgens arm, vred till den och tryckte in kniven i dvärgens bröst.

Från att ha varit en sjuk dröm så blev den hemsk, för ljudet som kom från dvärgen var hur äckligt som helst. Det knastrade i den lilla kroppen och dvärgen ryckte spasmiskt samtidigt som han spydde upp mörka klumpar av blod. När han äntligen var död kastade jag ut honom från fönstret och körde vidare.

Av någon anledning så stannade jag på en stor gräsplätt där jag försiktigt klev ur bilen och spanade efter mer dvärgar. Innan jag han upptäcka någon så ramlade två knytnävar gjorda av järn ner från himmelen. Efter dem kom en gigantisk man ner, han hade inga armar utan det satt kedjor från hans axlar som satt fast i knytnävarna. Mannen började svänga på kroppen så att nävarna flög omkring i luften och förstörde allt de kom i kontakt med. Jag insåg att jag hade mött min överman så jag flydde som en rädd hare bort från fältet.

När jag kommit på betryggande avstånd från den konstige mannen så vänder jag mig om, jag ser en massa prickar i luften, när jag inser att det är pilar är det försent att fly så jag kurar ihop mig till en boll och hoppas på det bästa. Pilarna slår ner överallt på marken, utan att träffa mig, men när de landat så ser jag att det är leksakspilar med gummispets. Sedan vaknar jag………

Jaja, god natt!


Apoteket.

Hallå!
De var längesen, händer allt och ingenting just nu.. Det vanliga egetligen, livet flyter på.. Äta, Skita, Sova, Träna, Skita, Skita.. ja, som sagt det vanliga.

Har varit och sett Quentin Tarantinos nya Inglorious bastards med Jimmy ikväll. Fan alltså mycket kan man säga, men han är inte feg den mannen. Quentin alltså...Hans filmer är fan på gränsen, eller förresten.. de går över den.
Inglorious bastards är brutal i alla avseenden.. Så oberäkneligt råå, men det är väl lite av Tarantinos grej..
From Dusk to Dawn är ett annat exempel på hans sjuka hjärna..

Nog om filmen.. Vad har jag gjort idag?

Jo, låg i min varma binge när Jimmy och Lina ringde och ville mötas upp nere på stan för kanelbulls fika samt shopping. Hade en snabb överläggning i mitt huvud om detta och kom fram till att söndagen skulle spenderas med vänner och inte hemma på kammarn framför datorn eller tv, som jag gjort de två senaste dagarna..


Dagens aktivitet...


Fika, blev det allafall och efterföljande shopping. Skulle ju egetligen inte handla nåt, men hem kom jag med ett par brallor och en tröja, lägg till de skor som jag köpte tidigare iveckan så är 2000 kr veck... men det gör mig faktiskt inte så mycket, varför gnälla om att man har lite pengar när man själv gör valet att handla, har aldrig riktigt fattat mig på det.. Men då är jag ju man också...
Oj, sa jag det där??!  =P




När vi gick på stan kände jag bara helt plötsligt att jag blev fruktansvärt irriterad, vet inte riktigt vad som hände.. men här är allafall orsaken!!



Trodde faktiskt att jag skulle bli informerad när Viktor "Stor Näsa" skaffade familj och senare också valde att visa sig offentligt i en reklam från Apotket..
Vill egetligen inte säga det här till er damer som läser den här bloggen, men Viktors nässtorlek går bevisligen rakt ner i nedåtstigande led..




Hare gött!


/ Tobbe



hade vi fest ellä??

Förra helgen fick jag finbesök av Sjöström, Lindgren och Södermark! Laguppställningen inför helgens drabbning kändes stabil...Vi mot Lycksele! Spontant kändes det som en 10-0 seger till Lag Ågren...men någonstans försvann glöden och vi började sakta ta in vatten och sjunka ner mot Vindelsälvens botten....

Utgången resulterade i att vi dels kunde konstatera att Lyckselebor på marknadshelgen inte är alltför trevliga och utåtriktade samt att Lycksele inte heller är särskilt vänligt mot folk från andra ställen!
Sjöström var nog den av oss som fick ta den hårdaste smällen....ett stycke marknads-stånds-järnstång i pannan! Pang, blodvite och vips var Herr Sjöström förvandlad till efter-krogen-matställets badass numero uno!
Stället var fullt inga sittplatser....detta var ordnat på 5 röda efter att SjökaptenSjöström satt ner handen i pizzabagarbänken och yttrade "Kan vi få någonstans att sitta eller ska jag måste köra upp dig i röven på mig?"
Okej...den där sista kommentaren kanske aldrig yttrades...men den låg i luften....det räckte helt enkelt med Sjöströms blick och blodet som sakta rann från pannan för att kebabkrängarna raskt fixade sittplats åt oss.
Efter detta gick vi hem till mitt Landstingscrib och myste ikapp till varandras snarkningar för att sedan på morgonen stilla vakna till liv en efter en och känna doften av alldeles för mycket man på alldeles för liten yta...

Nåväl, hittade lite bilder från tillställningen förra helgen....kanske kan få hjälp av er läsare till att förstå var det började gå snett?




(Ps.Klicka på bilden)

Helgens roligaste citat är signerat SailorMan Nils efter att en flock med hondjur just passerat oss yttras dessa ord med en grym klang och upprymdhet i rösten... " Ojj!! Booiiingh!!!!" Världens bästa Nils har gjort det igen! :D

/Mr. PraoLapp


RSS 2.0