Bebisar på ett flak!!

Vad är det för skillnad på ett flak med bebisar och ett flak med bowlingklot?


Bowlingkloten kan man inte lasta av med högaffel!


Varför ska man använda en högaffel när man lastar av ett flak med bebisar?


Då hör man om någon lever!!



Hej på er vänner!!
Låg och funderade över hur jag ska göra för att skriva på bloggen mer regelbundet. Nu har det varit så att jag bara har skrivit ett fåtal gånger då något konstigt har hänt mig.
För att göra det bättre så ska jag skriva om min träning! Självklart om annat också men om jag skriver om träningen som jag har hållit/håller på med mycket så borde antalet inlägg öka med en stadig ström.

börjar nu! 
 Jobbade mellan sju och fyra, åkte sedan mot team sportia för att köpa lite klister till skidorna. Upptäckte alldeles för sent att det var trafikkaos på gatorna, jag skämtar inte, det var det värsta jag sett i lilla skellefteteå. Det tog kanske en halvtimme att ta sig dit, och sedan ytterligare en kvart att få sig därifrån.
Köpte med mig en korv ärtsoppa och två grillade kycklingklubbor hos ica i rutan, pressade i mig dem oralt och packade ihop träningsgrejorna.

Åkte mot skidstation vid halv sju, körde ett ganska intensivt pass på motionsmilen. Åkte milen på 34 minuter+ 10 min uppvärmning.
sedan bar det av till gymmet där jag körde ett kort pass i 45 minuter, körde rygg och biceps.

nu blir det att krypa ned i sängen och få sig lite sömn. vi hörs sen!

/ Mr. näsa





Grattis Herr Sjöström!

Vår vän Sjögrös fyller år 1/4! Detta firar vi med två gratulationskort! Hurra Hurra Hurra!



// De Oattraktiva!

Kärlek, Hockey och mycket annat.

Mycket nytt nu, eller nytt och nytt, nytt för er som hängt med här. Det har ju inte hänt så mycket på de oattraktiva menar jag. Verkade nästan som att vi drabbades av någon kollektiv skrivtorka och prestationsångest efter att jag uttryckte att vi skulle göra någonting stort av den här bloggen. Nu hoppas jag alla fall att det är på riktigt!
Så NU, de oattraktiva är det bara att blogga!!

Som sagt mycket har hänt sen senast jag skrev.

Det största är att jag träffat en fantastisk tjej! Det hela började med ett fika. Funderade jag mycket på varför hon ville fika med just mig, vad har jag att erbjuda en kvinna av den kalibern, drabbades väl förmodligen av en släng av dåligt självförtroende. Alla fall, gick dit och var mig själv, mitt sjuka och ibland ganska roliga jag.. och det gick hem!
Det sa KABOOM! BANG! TJING! Ni vet som i batman filmerna från när man var liten!
FAN, vilken skön känsla det är ändå. Tror jag hade glömt bort hur det faktiskt känns att vara kär. Att ha någon att prata med precis innan man ska sova och vakna brevid på morgonen.
Hoppas verkligen att det håller!
En mycket god vän sa till mig att:

"Att vara kär är inte så jävla lätt som många säger, det är två olika människor som ska foga sig efter varandra på något sätt och fungera ihop. Varför skulle det vara enkelt?"

Tycker det var så härligt ärligt uttryckt och definitivt ord att ha med sig på vägen, när saker och ting inte känns lika enkla.


Vidare.


Rolig händelse idag. Skellefteå AIK till semifinal!!!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, jag känner mig mest tom. Den här kvartfinalserien har inte ens varit rolig. Folk tror att man skojar när man säger att man vill ha lugnande. Men på allvar, ska man behöva må dåligt för en jävla hockeymatch?
Det är ju löjligt egetligen, ibland kan jag nästan skämas lite för att man bryr sig. Människor svälter ihjäl, dör i terrorattacker, blir misshandlade, våldtagna och allt annat hemskt. Och där sitter man framför tvn med magsårssymtom, kraftig andhämtning och klimakteriet svettningar.
Det är ju trots allt BARA hockey.
Jag brukar tjata om PERSPEKTIV, det är fan det viktigaste förmågan människan har. Förmågan att kunna sätta olika saker och händelser i relation till varandra. Vissa saker blir stora, andra mindre.

Hockey - Egetligen väldigt litet

Kärlek - Större än störst



/
Från en slutkörd Herr Te!




what if we were famous?

Tänk om vi var amerikanska såpopera-skådisar.....hur skulle det se ut??










Bara en tanke..../ Mr.F


har någon sett herr kantarell?

Har på senaste tiden insett en look-a-like i min kompiskrets vilken jag vill dela med mig av.

Andreas "Köttgurun" Axelsson är märkligt lik (enl. min mening iaf) Tomas Andersson Wij!


                     
 Axelsson??    Andersson Wij??    Axelsson??     Andersson Wij??      Axelsson??

Eller är det bara jag som ser två identiska gitarrsmekande prisonbreakfrisyrbeklädda utåtagerande män??

/ En förvirrad men märkligt upphetsad Mr.F

inavel, skäggsvamp och navelludd!!!

Vaknade av att jag låg och skrattade. Hade en skitläskig dröm om aliens inatt, små äckliga spindelliknande varelser tog över människors kroppar och blev riktigt elaka. När de hade tagit över en kropp så modifierades kroppen så att magpartiet blev längre och hade två ryggrader, men annars så såg människan likadan ut som tidigare. Jag var på flykt nästan hela natten och jag var livrädd. Men efter ett tag så vände drömmen och blev rolig.
Eller rolig kanske man inte ska säga..
Jag hade gömt mig bakom en jordhög för att undkomma två aliens som kom gående. De pratade om hur de kunde modifiera deras värdkroppar så att de såg häftiga ut. Efter ett tag så gjorde de om kropparna ungefär som man kan styla en bil och de skrattade med ett galet skratt åt varandra.. Där någonstans började jag vakna till medvetande, skrattande och tyckte att det var jätteroligt. Men när jag nu, vaken och pigg tänker tillbaka på drömmen så inser jag att det är omöjligt att återberätta historian så att den blir rolig, alla skulle bara tycka att jag är skum...

Ber om ursäkt att jag inte skrivit något på länge, skulle kunna säga att jag inte har haft tid. Men det är lögn, tid har man alltid men det handlar om prioritering. Håller på att flytta och har jobbat rätt så intensivt den senaste tiden. Men det kommer att bli bättring efter den här veckan, då är det värsta över.

Har tagit skidåkningen på lite större allvar än tidigare och har åkt rätt så flitigt den sista tiden. Åkte milen på 33min för några dagar sedan och det är en klar förbättring från de 45 jag började på vid jul. Blir att köpa rullskidor i vår!! Sedan är det raka spåret mot OS guldet. Jag hoppas ni hakar på!!

Skulle vara trevligt att träffa mina oattraktiva kompisar snart, känner att det var ett tag sedan.
/ En förkyld mr.Näsa.

 


livet efter döden...

Vad ska din kropp göra efter döden?


Tobias, Victor och Sjöström har iallafall bestämt sig! Har DU?!









Fin gest pojkar! // Mr. F


den fantastiska mr.gustafsson eller... "nu blåser vi socionomen...."

Var hemma på ett blixtbesök i Btk/Skell häromveckan och passade då på att hänga på Skeria en dag.
Denna dag fylldes med samplugg med Dr.Kött (Ante) och romantisk lunch.
Under denna romantiska lunch träffade vi en talibanskäggig Anders "Inte utan min mamma" Landin och blev genast sådär barnsligt förälskad som bara jag kan bli i människor med dålig och homoerotisk humor!

Jag ringde snabbt upp min vän Tottorobono Gustafsson och bad att få Anders nummer endast för att kunna ringa ett homoerotiskt samtal under hans lunch och se hur han oroligt skulle kasta blickar omkring sig.

Dock tog samtalet åtminstone 3,5sek längre än vad det hade behövt då Tottorobono blev sådär sjukt nyfiken som bara han kan bli och frågade "Varför ska du ha det? Vad har hänt?"
Som svar på detta blev jag lite barnsligt less och sa snabbt och forcerat "Hinner inte ta det nu, ringer upp dig sen och förklarar".
Efter några sekunder får jag ett sms med Anders nummer och under stod det "Du måste ringa upp och berätta sen, är sjukt nyfiken!!!"

Då formades en evil plan i min perfekt dolda vattenskalle....nu blåser vi socionomen!!
Sagt och gjort, jag och Anders pratade ihop oss om en story och tryckte på Play!
Plats: Skeria.
Offer: Tobias "LÅT MÄ FÅ VETA" Gustafsson.
Händelse: Anders bil har åkt nerför en slänt och in i bibloteket och krossat ett stort glasfönster. Vad som skulle talat klart emot detta om Tottorobono bara tänkt logiskt istället för nyfiket hade varit den ca: 1,5m djupa snön som omringar typ varenda byggnad nu i vinter.
Utförande: Jag ringde upp Totto och sa att jag tror att Anders bil håller på åka nerför slänten mot bibloteket, frågade vilken typ av bil och färg Anders hade. Sa att jag ej fått tag i han. Tobias, ängel som han är ringde genast upp Anders och fick tillslut tag i en förtvivlad ung man vars bil åkt in i bibloteket och krossat ett stort fönster. Polis är på plats och allt är kaos.
Efter ca: 25min ringer jag upp och bekräftar detta för Tobbe. Varpå han frågar med lite skärrad röst "Hur ser det ut....hur är det med Anders?". Mitt svar "Det är glas tamejjfåån överallt, Anders står i ett hörn och gråter...."
Tobias "Är....är det sant?"  Jag"joo....eller näe jag bara skojja".
Varpå Tobbe blir förvirrad en kort stund...sen när rökridån lagt sig och jag sagt att vi bara drivit med honom de senaste 45-50minuterna kallar han oss diverse skälsord och försöker med övertygande socionomröst och socionom-ord övertyga mig om att vi kommer att känna fysisk smärta nästa gång vi ses....lyckas ej vill jag tillägga. Han hade ju faktiskt vankat av och an samt kollat norran och vk's hemsidor var 3e minut för att få se bilder från dramat!

SötTottoro!





// Mr.F (som EJ tittar sig om axeln efter Toto's utlovade hämnd)


Tjyvlyssnat

Hört inne på Vintergatan idag:

Äldre kvinna träffar en bekant äldre man:
Man: Gu va he blås idaaag.
Kvinna: Joo, man får hoppas att dom där svartskallarna kanske blås bort nu.
Man: Jo precis.
Kvinna: Fast...he lär no inte bli av.
Man: Näe...



?! Rasse pancshissar!

/Mr. F


RSS 2.0