Galenskap i en liten ask...

I mitt jobb kan man inte flippa ur, bryta ut i ett ursinnigt skratt anfall eller nåt sånt. Finns mycket saker man inte "bör" göra...

Vad gör då detta med mig?

Jo, mycket av min kraft går åt till att kämpa emot dessa impulser. Varje dag är en kamp!

Ni vet vad jag pratar om. Min teori är att alla kämpar mot dessa tankar, att göra saker och ting som ingen förväntar sig.. Typ att gömma sig inne i ett av mötesrummen på jobbet och skrämma klienterna när de kommer.
De skulle vara rätt oväntat eller hur.. frågan är dock om man skulle kunna bygga en någorlunda okej relation till klienterna..Eller om man skulle få ha jobbet kvar.. Det ställer jag mig mycket tveksam till.

Jag yttrade dessa tankar om mina impulser på mitt förra jobb, jag mitt FÖRRA jobb, det var inte orsaken att jag slutade, de sa att de TYVÄRR inte hade något eller någon tjänst ledig. Alla nekade dock till att de känt så, det är ju självklart lögn.

Alla fall. Är det bara jag som känner såhär?

Det är det väl inte?

Tänk att för en dag bara inte kunna kontrollera sina impulser. Bara göra saker som man känner för stunden..
  • Skrämma hundar.
  • Bajsa med öppen dörr på jobbet.
  • Sitta naken på kontoret.
Ja, ni är med. Det är lite Yrrol över det hela. Alla har väl sett filmen hoppas jag.

Jag är väl antagligen lite för ärlig just nu, visar mitt rätta jag. Tyvärr kommer det väl att resultera i att jag blir intagen på någon avdelning och inspärrad för livet...


Vidare!

Det är med glädje och en aning rädsla som nyheten om att Viktor Asplund blivit en del av de oattraktiva nådde mig. Undertecknad och Herr Hårsvall Asplund har kamperat ihop under många år. Skjutit små barn med fotbollar och så vidare. En av mina äldsta kamrater och en given kandidat till Sveriges galnaste hockeysupporter..

Det kommer att bli en intressant tid framöver!


Välkommen!

/ Tobbe " Mean machine" Gustafsson

Premiär för en oattraktiv jävel!

Jag vill först och främst tacka Mr.F för den smickrande och helt sannings enliga presentation han givit av mig här i de oattraktivas blogg. Jag har givetvis tagit ledigt från alla mina andra arbetsuppgifter/åtaganden för att fullt ut kunna leverera till bloggen nu när mitt medlemskap blivit officiellt. Mina åtaganden har dock mest bestått av att hinna före Mr. T i det vetenskaps race vi haft de senaste två åren för att världen äntligen ska få svar på frågan ”varför navelludd alltid är grått?”. Även om en vinst i det racet säkerligen hade lett till ett nobelpris, oändligt mycket pengar och med lite tur framgång med kvinnor under 60 så anser jag detta blogg uppdrag vara viktigare. Jag kommer dock att vara ganska allvarlig i mitt första bidrag till De oattraktivas eminenta blogg.

 

Eftersom det är valtider så tycker jag det är viktigt att ni läsare får ta del av det brev jag själv skrivit till socialdemokraterna där jag gav dom lite tips och råd inför detta stundande val. Konstigt nog är inga av de punkter jag tar upp i brevet nämnda i någon av de så kallade ”hjärtefrågorna” i de rödgrönas valmanifest. Förhoppningsvis får jag dock med er läsare på tåget efter ni läst detta eminenta brev och tillsammans kan vi genomföra en socialistisk revolution. Trevlig läsning önskar MR. V

 

 

Ärade Kamrater!

 

Nog fan är man lurad alltid och nu är man en trogen slav under nikotinets bojor. När jag började snusa kring 2000 så kostade en dosjävel 20 spänn och det är ju ingenting jämfört med de 45 kronorna dom ska ha för en ettan lös nuförtiden. Att snusa var dessutom en aktivitet vigd åt oss socialister men så ser inte samhället ut längre. Jag menar vilken socialist har råd att snusa nuförtiden? För var det en oskriven lag att så fort en kamrat var utan snus räckte man vänligt över sin dosa och erbjöd han eller hon en pris. Man slängde inte heller något falköga över om kamraten i fråga tog en stor eller liten prilla varför skulle man det? Det fanns ingen anledning att snåla på den magiska brunna massan som i folkmun kallas för snus (kallar det dock själv min personliga dunderhonung), så ser inte verkligheten ut längre.

 

Detta går att härleda till andra negativa förändringar som skett i dagens samhället, vi har blivit mer och mer egoistiska i allmänhet nuförtiden. Någonstans på socialismens långa väg så sålde ni ut våra ideal och började fokusera på individen istället för kollektivet, det handlar inte bara om snus frågan längre. Nuförtiden så kan du inte som arbetar alltid räkna med att facket håller dig bakom ryggen om du säger ifrån på fabriken. Vem vågar i ärlighetens namn gå ut i strejk nu förtiden, vem vågar att säga ifrån när saker och ting inte står rätt till? Inte jag i alla fall för då spelar jag ju bara ut korten rakt i händerna på dom jävlarna i svenskt näringsliv, det är ju det dom vill. Helt plötsligt handlar inte frågan längre om förbättring av arbetsmiljö utan det börjas att pratas om outsorcing. Svenska arbetar har ännu en gång visat sig otacksamma och giriga så tyvärr får vi flytta vår produktion till Kina säger herr Direktör i ett pressmeddelande samtidigt som Herr vicedirektör bokar bord på Berns.

 

För nu fan ska kråset smörjas den som har mycket vill alltid ha mer, men lycka till med att komma igenom nålsögat kamel säger jag. Den här utvecklingen är dock inte enbart fackets fel det var inte dom som lämnade oss det var vi som lämnade dem. Skilsmässan kom från ingenstans mitt framför ögonen på oss och den var inte önskad av någon förutom borgarsvinen. Genom löften om sänkt skatt som gav låginkomsttagarna en hundring mer i månaden och höginkomsttagarna en tusenlapp mer så blåste dom majoriteten av den svenska befolkningen och vi gav dom ivrigt makten. Tacken vi fick för vår lojalitet till det så kallade ”nya arbetarpartiet” (moderaterna) vart höjda A-kasse avgifter samt fack avgifter och du må ju vara släkt med Krössus sork om du ska ha råd att betala till de båda så naturligt nog valde folk att stanna i A-kassan. Ett minst sagt smart drag för ju mindre folk vi blir kvar i facket dess svårare får vi att säga ifrån när herr direktör vill genomföra minst sagt vidriga beslut sett ur ett humanistiskt perspektiv. Men nu var det ju snus det här gällde, den magiska brunna massa som ger kroppen ett lugn och hjärnan en skärpa mänskligheten sällan skådat. Vikten av att kunna erbjuda en kamrat en pris har blivit en lyx man tar sig istället för en självklarhet har vi konstaterat i texten ovan och det känns inte alls bra.

 

Tyvärr måste jag nog erkänna att det inte känns bra att vara socialist i dagens samhälle heller för den delen. Moderaterna har ju börjat profilera sig som Sveriges nya arbetarparti och kan vi säga emot dem i ärlighetens namn? Vars gick ni vilse, ni är ju fan i mig inget arbetarparti längre det skriver jag till er och det står jag för. Att ni fortfarande kallar er för socialister känns ju för fan som ett slag under bältet, det var längesedan ni övergav tanken om folkhemmet. Nä egentligen går det ju åt helvette för hela Europa i nulägget om man tänker efter, se bara hur högerextremismen växer sig starkare och starkare ute i våra granländer. Danmark har ett högerextremistisk parti vid makten, Norge har haft ett i tinget och Finländarna tar knappt emot några invandrare och det säger väll egentligen det mesta enligt mig. I Sverige så har vi just nu i skrivande stund Sverigedemokraterna som bankar på dörren in till finrummet och bultandet blir bara högre och högre men på invant svenskt vis väljer vi att ignorera problemet. Detta är ju inte egentligen förvånansvärt med tanke på vars snuspriset är på väg, solidaritetstanken förtvinar bit för bit med varje prishöjning som sker och nu ryktas det tyvärr om en ny.

 

Blir det någon ny prishöjning är det inte långt ifrån att man sitter där med pipmynningen mellan tänderna och känner hur pipan skakar där emellan. Det enda som hindrar mig egentligen är väl att man inte vill låta dom jävlarna vinna, man vill inte ge dom tillfredsställelsen av att ha knäckt en. Vad fan skulle Farfar tänka om han visste att högern drivit hans barnbarn till stupets kant han var ju trots allt över till sovjet och tyckte standarden var bra. Jag hoppas verkligen att efter ni har läst detta brev tar mig på allvar och finner det samband som jag funnit mellan de ökade snuspriserna och samhällets förfall. Om ni inte kan ta detta brev på allvar bör ni låta en snusande kamrat läsa det så kanske han förhoppningsvis kan förklara innebörden av detta brev för er övriga i partiet.

 

Kamrater förena er!

/Viktor Asplund

 

Ni som ska med på tåget för att störta patriarken efter att ha läst detta brev möt mig vid sten snopen 24.00 den 29/9!


Abracadaver baby!

Det är med fjärilar i kroppen och med glittrande ögon som jag härmed presenterar en ny Oattraktiv medlem.
Vi känner efter året som gått att det är dags med lite nytt blod, särskilt då två av våra medlemmar tagit en time-out för att hitta sin riktiga sexuella läggning. Nu kanske ni funderar kring hur denna nyrekrytering gått till. Går vi på avvikande utseende? Avvikande socialt beteende? Avvikande kroppsegen odör?
I det här fallet är svaret ja på alla ovanstående, men sedan finns det ingen som uttryckt sitt intresse större än just denna MAN. Han har otaliga gånger visat sin lojalitet och oattraktivitet!

Så kära läsare, det är med stor glädje och med tårar rinnandes från kinden som jag härmed välkomnar Victor Asplund in i den Oattraktiva värmen! Välkommen och grattis kära vän! Stort grattis även på din födelsedag!

För er som inte umgås i det mer tveksamma sociala skiktet av samhället som vi Oattaktiva så kanske Victor är ett okänt ansikte, men detta kommer ändras från och med nu....ty här är han, lejonhanen Asplund....

(Tryck på bilden för bättre kvalité, varför man nu vill ha det....)

//De Oattraktiva genom Mr.F


RSS 2.0