Desperata tider....

Som ni läsare kanske har märkt så har det inte varit direkt någon flitig aktivitet här på De Oattraktiva sista tiden, detta är tyvärr en direkt följd av att vårt bolag "De Oattraktiva HB" dras med vad man kalla ett smärre budgetunderskott (en sisådär 3,5 mkr).
Vi har helt enkelt inte råd att producera inlägg på heltid som vi kunde förut vilket vi tycker är synd då vi anser oss vara ett viktigt organ för alla de oattraktiva ute i landet.
Därför har vi nu försökt mobilisera en rad åtgärder, varav den första presenteras i detta inlägg.

Affärsplan #1
Till helgen är det vintermarknad i Burträsk, en årlig tradition och folkfest utan dess like.
Folk vallfärdar från omnejden för att få kasta pengar på fritt omkringresande människor med tveksamma hygienrutiner och "öppet-köp-policys", s.k. knallare.
Vad gemene man dock inte vet är orsaken till denna bristande egenhygien! Vi Oattraktiva har undersökt detta och kommit fram till att det INTE beror på deras konstanta omkringresande eller dylikt, det beror nämligen på all deg dom drar in!!
Förklaringen ser ut såhär: Knallarna spenderar 40% av dygnet på att sälja sina bristfälliga varor ute i kylan och stöta på medelålders mammor med uppskattningskomplex, 10% på att stöta på grann-knallens fru, 10% äta varmkorv, 5% klaga på vädret, 5% undvika att mysa med sin skräcködla till fru och slutligen 30%!! av dygnstiden går åt till att räkna alla de pengar som de får in på de tidigare nämnda 40% av försäljning!!
Slutsats= Ju skitigare knalle, ju tätare är han! Och nog fasen kan vi alla som varit på marknader säga att åtinstone 89% av knallarna har större brist på egenhygien än vår egen Victor Öhman vilket visar på att de måste vara miljonärer i princip hela bunten!!
I och med detta forskningsresultat kom vi på att det är knallemarknaden vi ska slå oss in på för att kunna rädda vårt kära oattraktiva handelsbolag!
Men vi har även studerat kändisar (mest Victor som stalkat och ringt obehagliga samtal till Charlotte Kalla) och kommit fram till att man även kan få ut en hel del pengar från dessa!
Eftersom vi tillhör det undre bottenskiktet i samhället så flotterar vi oss inte med alltför mycket kändisar...annat än att vi redan nu fått inbjudan till "Vild-Hasse's" efterpartaj på Stilkläder på lördagkväll.
Nåväl, som tur är så har vi lyckats hitta en person i vår närkrets som iallfall ser en hel del ut som en kändis och en sådan kändis som på just en sådan marknad i en håla just som Burträsk har enorm potential att dra in snabba cash. Jag talar om min f.d. chef Magnus "Kirchsteiger" Strömqvist! Likheten mellan honom och alla 40+ tanters Sloggi-vätande Snygg-Ernst är slående!
Och vad hittar man i hålor som Burträsk, om inte 40+ tanter med enorm fascination för en man som både går runt barfota i tv samt kan fälla citat som "Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst".
Bäst av allt är ändå att Magnus som landstingsanställd inte har begrepp om vad "skälig lön" är och att vi därför kan ge honom en minimal del av den enorma vinst han kommer tjäna åt oss!
Tobbe & Vicke kommer att ägna sig åt att kränga diverse prylar i sina vanliga kläder medan jag och Sjöström kommer att håva in pengar från alla snorungar! I form av "Sjöhästens minircirkus" där barn får mata apan (jag utklädd om det inte syns för den otroligt verklighetstrogna apkostymen) med Ferrari-bil-godisar som kan köpas för det förnämliga priset av 12 bilar 'a 100 Euro. För vem vill inte mata en högst exotisk polar-apa!? Och vilken ensamstående kvinna med barn kan motstå en cirkusdirektör som Sjögräs?! INGEN i tell u, han drar till sig kvinnor som avföring drar till sig flugor!
Ett litet bakslag blev dock att våran väl genomtänkta slogan som vi skulle ha på vårat marknadsstånd blev feltryckt, tack vare vår eminente partikelfysiker Tobias.
Istället för "Vårt stånd, DIN bästa affär" blev det alltså "Vårtstånd, DIN bästa affär"....nåväl, något bakslag får man väl räkna med.
Men förhoppningsvis ska inte detta ha alltför stor påverkan på våra affärer!!
Så se till att nu till helgen besöka Burträsk marknad och stödja oss så vi kan fortsätta plåga er med våra tankar!
Ps. Nedan ser ni vårt mäktiga stånd! Ni FÅR (kan) inte missa oss!
(Klicka på bilden för att få sen den i större storlek (görs på egen risk) )
/N'Ågren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0