titta snön ligger vit och vacker.....

Här nedan följer bevis på att julkänslor redan börjat infinna sig söderut!
I såväl Uppsala som ute på homoerotik ön Sandö har Julen sakta smugit sig in bland mina högst Oattraktiva vänners kläduppsättningar!
Och även nervositeten inför den tjocke mannen med skägg (nej, inte jag) som kommer den 24e har börjat infinna sig!
Min egen nervositet handlar om att jag snart kommer få träffa mina vänner och vad den sedvanliga ekvationen; för mycket kärleksfull ung man + på för liten kvadratmeter kommer innebära! Men även den faktor att mitt skägg vid detta tillfälle blir ett minne blott för att istället endast beklädas i mustasch!







Inlandskramar/ DenFeteSkäggigeSomIntÄrJulTomten

Checkpoint 3

Och tillslut blev det även dags för Checkpoint 3!

Har mer och mer börjat inse att detta vad inte är något annat än en enda stor konspiration mot mig.
Den enda drivkraften Mr.V och Mr.T har för det här vadet är att få se mig mig utan mitt kära kära skägg.
Men även att få se mig i vad som om ca 4 veckor kommer vara en sannslöst oattraktiv överläppsbehåring.
Jag menar, det här vadet är ju inte exakt fair game. Jag hade redan på BB tvådagarsstubb medan både isbergsnäsa och transatobbe efter 23års idogt Regaine smörjande på kinder, haka, över och underläpp nu börjat få svaga livstecken till behåring.
Den skägg/mustaschväxt dessa herrar får på de ca 5 veckor detta vad är igång får jag under en helg, meeen jag är inte den som är den! It´s on like donkey kong!
Har redan nu påbörjat ett 12stegs ångest-åtgärdsprogram för den separationsångest jag kommer få när mitt ljuva skägg lämnar mina ungdoms-akne-beprydda kinder! Men allt underbart har trots allt ett slut...så även detta 3år långa förhållande som så många dömde ut!
"Ni är inte ämnade för varann"! , "Det kommer aldrig hålla!" , "Fredrik, jag förbjuder dig att träffa skägget"! , "Det kommer bara krossa ditt hjärta"!.....och visst.....det gör ont (redan nu), men jag kommer gå stark ur det här...det har jag lovat mig själv!
Ingen kan bättre säga vad jag känner just nu än Mariah Carey med sin låt "Never Forget You" <3.


För övrigt hoppas jag att såväl våra vänner som allmänheten i övrigt kan ha överseende med att vårt utseende kommer att gå från enbart oattraktivt till oattraktivt beklätt med mat/saliv/snorfångande behåring.
Men tror att vi alla tre är eniga om att vi inte blir stötta om ni slutar hälsa på oss.



Och ja, det är en badmössa i form av en goda jag har på skallen....

//Mr.F


Checkpoint 2

Dags för checkpoint 2. Idag är det Tobbe Fulsomstryks tur.
Varsågod att håna, VÄRRE kommer det ju tyvärr att bli!




// T

Jag och Claus!

Idag har jag breddat min bekantskapskrets med en kufisk vit typ som heter Claus. I början såg skeptiskt på mig när jag närmade mig honom bakifrån, men jag klappade honom försiktigt på baken och lade sedan handen på hans hals.
Jag hade fått höra att Claus lugnas av lägre tonfall så jag lekte tjockbröstad tomte och mumlade lite när vi gjorde oss bekanta med varanda.

Claus är alltså en häst!

Bilden är inte på Claus!

Jag har alltid haft uppfattningen att hästar är stora farliga djur som gillar att skada människor genom att bitas, sparkas och knuffas. Det värsta är att hästar inte har någon snäll sida. De bits med huvudet, sparkas med benen och väger upp till 1000kg, de kan lätt jämna 83 kg näsman till marken. URSCH!

Lektionen vi hade idag var i ämnet djurlivräddning, tyvärr så har min rädsla för hästar inte minskat efter dagens lektion.
Förutom för Claus då, underbara Claus!!
Om det skulle brinna i stallet där Claus står så skulle jag bara rädda honom! Jag kan nästan se mig själv stå där i röken, med sotigt ansikte och tårar i ögonen och leta efter den vita hästen. Men mellan hulkandet så skulle jag hånskratta åt alla de andra elaka hästarna som stirrar på mig med sina kolsvarta helvetesögon!

Claus och jag är nu bästa vänner, även fast jag bara har sprungit omkring med honom i kanske 20 minuter.

Claus, jag ska samla pengar så att du aldrig behöver hamna på någons hamburgare. Hade jag varit av det andra könet så skulle jag vilja föda ditt fölbarn och döpa det till Lillclaus!

 / En gnäggande Mr. Näsa.


Checkpoint 1

Nu är det dags att visa resultatet i tävlingen.
(Även fast det kanske inte har hänt så mycket på den fronten)

Hursomhelst så har jag totalt kvaddat en bil idag. Inte ens dörrarna satt kvar.
Men det är inte så spännande som det låter.... Har haft losstagning i skolan, då klipper vi sönder bilar för att få ut fastklämda personer.
Väldigt kul lektion, man får tillfredsställa förstörartrollet som alla har i sitt hjärta. Ingenting är så kul som att förstöra något som man själv inte äger!



Ja! Det är faktiskt jag som är på bilden och inte någon kändis!
Men lägg märke till moppemuschen som kryper ut från näsan!!

Nu är det upp till er att bevisa att ni tar tävlingen på allvar.
VISA ERA MUSTASCHER!!!

/mr. näsa!

Mustaschtävling!!

Nu är det dags att börja tävla vänner!!
Med början från idag får ingen raka bort sin moppemusche!!
Tävlingen räcker fram till jul så om man vill se anständig ut inför släkten hinner man torka bort fjunen som har krypit ut.

Denna tävling är tyvärr obligatorisk så ni måste vara med :P

Dr. Näsa

En vanlig dag...

Vaknade av den jävla väckarklockan....... Ja ni förstår hur mitt humör var i morse...
Kom ihåg att jag drömt hela natten men när jag försökte komma ihåg vad den handlade om så försvann den. Jag minns bara en scen.
Den handlade om att jag hade ett jätteäckligt sår på armen. Tyvärr var det inget vanligt sår utan ett orskatat av en aggresiv form av Klamydia! Det är ju jättefräscht!! Hur jag fick det har jag ingen aning om.....Kanske lika bra det.

Hursomhelst så skulle jag vilja vara någonstans där mina kära vänner är. Vi borde verkligen styra upp en resa till Uppsala snart och hälsa på Tobiana!

Jaja, ska gå och äta lunch nu innan nästa lektion börjar. Det blir något så kulinariskt som ärtsoppa!!

Vi hörs snart igen!!

/ Mister näsa eller som jag nu kallas på ön " Arknäsa"

Uppstuuppt och......

Uschh... Kan inte riktigt sluta tänka på Antes enormt äckliga kvinnliga sida från förra inlägget... När man studerar den närmare finns det fler och fler saker som är minst sagt motbjudande. Jag tycker att den håriga armhålan och de galna ögonen delar på första platsen på kräklistan..

Ante sa en gång att jag skulle bli världens fulaste transa, jag kontrade med att han skulle bli det..
Följdaktligen är det inte mer än rätt att ni bloggläsare ska få bestämma..

Vem är fulast som transa?








Fortsättningvis fortsätter mitt arbete att locka fler av min vänner till Uppsala, till sommarn är det mycket möjligt att jag jobbar här, vilket känns både jätteroligt och lite tråkigt.. Sommaren är den tid på året jag kan umgås med mina vänner nästan hur mycket man vill. Inga tentor eller annat som måste göras, bara att man ska upp på jobbet vilket alltid ordnar sig. Följaktligen vore det ju bra om någon av dem var i samma stad.

Mitt senaste offer för denna övertalning är Herr Skägg, manade på honom att söka ambulansjobb i Uppsala under sommarn så att vi kunde skaffa en lägenhet ihop och göra allting från att träna, dricka öl och berätta om våra djupaste tankar..

självklart hoppas jag också på lite sånt här..



Tur att man har med en sjuksköterska att göra så att man inte överdoserar..

Plötsligt händer det!



/ T



RSS 2.0