Då har det hänt igen....

Drömde att jag var gravid, kunde på något sätt se barnet i magen.
Plötsligt ser jag bara en svart pistol med ljuddämpare som avfyrar två skott rätt i magen på mig. Jag ser att barnet har dött, skjutet genom huvudet.
Paniken stiger eftersom det inte finns någon läkare i närheten så jag inser snabbt att jag kommer att dö av blodförgiftning om jag inte får ut barnet.

Nu är jag gravid igen, och skotthålen är borta. Vad skönt tänker jag.
Men pistolen kommer tillbaka och skjuter ytterligare två i magen på mig. Jag ser att barnet är skjutet i huvudet. Det läskiga är att jag ser på in och utgångshål i det lilla huvudet. Jag får jätteont i magen och lider mig igenom vad som känns som en hel evighet i drömmen. Blodförgiftning!!

Plötsligt så sitter jag, med en smärtande blödande uppsvälld mage, på en flygplansvinge och håller i mig i två läderemmar. Piloten börjar köra looper och snurrar runt med planet. Jag sitter med panik och håller mig fast.

Det sjukaste av allt var att när jag vaknade var jag ledsen, jag nästan grät över barnen som dött. Men bara några sekunder senare så kommer jag på det bisarra i att jag skulle vara gravid.

/Mr. Näsa

Ont i röven!!

Och nej, det är inte på grund av penetration!!
Bestämde mig för att ta säsongens första riktiga cykeltur igår. Svängde först förbi gymmet och körde rygg och biceps, sedan cyklade jag hem till föräldrarna och snålade i mig en massa mat.
 Efter middagen var det bara att hoppa på cykeln igen och skynda sig till Skellefeteå igen. Blev en tur på ca 5mil.
Ditvägen tog 56 min och hemvägen också, den brukar gå fortare men jag var så slut att det gick i snigelfart.
Skyndade mig in i duschen och körde sedan till juàn för att se hockey.

hahaha, Tobie!!! Vi måste tala ut om dina drömmar! Hur fan ska du kunna hjälpa människor med annat än att bli vansinniga?!

Har nu lämnat in bilen på verkstad för kamremsbyte, surt i blånboken men det lönar sig förhoppningsvis i längden.
Tänke ta en skidtur direkt på morgonen, men känner mig sliten, får se om det blir en tur ikväll kanske.
Löpning blir det i alla fall.


Drömmar.

Sitter på skolan och letar vetenskapliga artiklar till uppsatsen.. eller det är egetligen inte så mycket letande. Kommer på mig själv att sitta och kolla på facebook, undersöka potentiella nyförvärv till AIK på elite prospects och läsa DN och Aftonbladet sida upp och sida ner.
När jag väl hittat en artikel så avbryter jag och börjar blogga istället...
Nädu Tobbe, oföretagsam är ordet. Erik har nog rätt i att vi är två som skriver uppsatsen, man får försöka peppad varandra när det tar emot att göra skolarbete.
Uppsatsen känns grymt intressant att jobba med, men fan vad drygt det är att skriva. Om jag bara fick sitta i en bekväm fåtölj med en rejält tilltagen whiskey och ordbajsa rakt ut i luften skulle vi vara klara nästa vecka. Helst ska jag hålla i en kubansk cigarr också bara för att få den rätta berättar känslan.

Drömmar ja.
Var och tränade med Herr Öman igår, hans konsitga drömmar verkar ha smittat av sig. Vickes drömmar är ju bara sjuka, gör att man blir lite illa tillmots och känner sig osäker, mina drömmar är bara konsitga.
Förra natten drömde jag att Erik var Albert Svanberg. Ni som är sportintresserade vet att han är sportchef på SVT och att han i sportspegeln för några år sedan alltid avslutade programmen med att ha ett tänkvärt resonemang som knyte ihop sändningen och avslutade sportspegeln.
Alla fall, det är Eriks roll i min dröm. Dock inte inriktat enbart på sport utan det var mer att han fick sista ordet och sen toonades drömmen ut.
Vad betyder det?
Ska jag sluta diskutera med Erik? Tycker mitt undermedvetna att han alltid får sista ordet?

Aja.
Nattens dröm alla fall. Drömde att jag och Johan Falk bröt oss in hos Lisbeth Salander och att vi skulle skydda henne. Lisbeth var inte alls lika hård som i böckerna och filmerna utan kom nyduschad ut från badrummet, hade dukat upp till frukost för jag och Falken. Var väldigt trevlig och tillmötesgående.
Johan Falk envisades om att gå in till nåt rum och skulle kolla nåt som jag inte fick se.. Han stängde igen dörren hela tiden. Jag höll på dö av nyfikenhet!
Hörde att bovarna kom i trapphuset och att de bultade på dörren, de skulle ju ha ta i Salander. Skrek till Salander och Falk att de skulle göra sig i ordning för strid men inget hände. De lyssnade inte ens.
Mitt under strid ringer morsan och jag vaknar.

Ja. Inte så roligt jag vet. Mest bara konsigt. Är det ingen som är drömtydare?
Jag tänker mest på att Johan Falk gömde nåt för mig! Vad var det? Hemma hos Salander dessutom, han har väl aldrig varit där!

Aja. Nu ska jag sluta svammla. Fortsätta leta artiklar.

Take care!

/
Tobie


Löptur med blekfetzlatan!

Har varit en bra dag! Har fått med mig två olika träningskompisar, Blekfetzlatan och snoppe.

Med den bleka så blev det en löptur på en dryg timme, skönt att få lite träningssällskap.
Sedan bar det av mot gymmet för att möta upp Snoppe.
Kul att se honom svettig för en gångs skull. Annars händer det bara efter han har lånat toaletten hos mig!

Sitter nu och väntar på att få lite mat från mina kära föräldrar. Fan vad jag är hungrig!

Har dessutom köpt ett par rullskidor idag, de blir spännande att testa när snön har försvunnit. Har letat över hela internet efter tips hur man ska lyckas bromsa med dem men det finns inga vettiga. Får se hur länge man lever..

hejhej/ Mr.Näsa 



Rekord!! (Med fusk!)

Tänkte ta en sovmorgon, men vakande halv åtta av att jag glömt dra för persiennen. Kollade upp temperaturen på datorn och insåg att det var någon minusgrad ute.
Bestämde mig snabbt för att fara på en skidtur medan spåren var hårda, och hårda var de kan man säga, fan det var som att åka på glas. Trots att jag lagt på ett tjockt lager klister så fanns det inget fäste. 

Började med ett uppvärmningsvarv på 3km där jag kollade upp hur spåren var på 10km motionsbanan. De såg okej ut så jag bestämde mig för att testa åka milen. I början gick det lätt och fort, men när backarna kom så stod man still på grund av bristande fäste, men jag stakade upp för de flesta mindre backarna och tjuvskejtade upp för de brantaste. 
Körde i mål på 31,54. Den bästa tiden än så länge. Men med lite fusk förstås.
Men nu känns det i alla fall inte så orealistiskt att åka milen på under 30min nästa säsong.

Efter det så åkte jag i mystempo fram till den lilla sjö som finns utanför boda borg, där blev det tre stakintervaller innan jag åkte hem.

Har ätit och vilat ett tag och nu bär det av mot gymmet för att köra ett korsrygg och magpass, kanske lite underarmar också.

Blir kul att träffa gänget på lördag!!!
Vi ses alldeles för sällan.

Tjingeling! / Mr. Näsfors 

Tror att jag spricker!!!

Har ätit middag hos farmor idag och det var helt galet gott!!! Men slutade som vanligt med att jag, optimisten, åt alldeles för mycket och sitter nu med uppsvälld buk framför datorn.

Jobbade 10-14 idag och sedan bar det av ut på en härlig löprunda. Började vid olles och sprang upp förbi psyket, tog sedan backen mot erikslid och efter det blev det att bestiga vitberget för att direkt när jag kommit ner bege mig upp på solbacken. Sprang genom moröbacke och tillbaka mot olles.
sprang i 58min.

Efter det tryckte jag i mig två kexchoklad och körde ett benpass på gymmet, men det blev ett dåligt pass på grund att jag var så trött från löpningen. 
Gymmade kanske i 1timme.

Nu sitter jag och slöar och ska alldeles strax släcka lampan och sova lite, jobbar i morgon.

Sov gott! / Näsapan.

ledig dag!

Vaknade halv åtta, käkade en rejäl frukost med havregrynsgröt, banan-vaniljsmoothie och några kokta ägg.
Sedan bar det av mot skidspåret på vitberget. Hade tänk att åka tre mil men upptäckte att spåren var usla så det blev en långsam men jobbig tur på 16km istället.
Kände ilskan komma krypande hela tiden under åkningen på grund av att man varken hade glid eller fäste. Försökte istället att fokusera på det fina vädret och att det blev bra träning. Det fungerade sådär, skrek till av ilska i några uppförsbackar.

Åkte sedan hem till lägenheten och åt lunch, somnade i soffan efter det. när jag vaknade var det så fint väder ute så jag tog en promenad till gymmet där jag körde axlar och mage i 1 timme.

i morgon blir det jobb och sedan middag hos farmor.

Måste ju svara mr.T att jag snart har skrivit klart boken.
Har redan arbetat fram en uppföljare, det blir en ljudbok med titeln : Ljud från härskarnäsan. Har helt enkelt spelat in ljud från näsan som uppkommer när jag gör olika aktiviteter bla äter banan, tränar och sitter på dass.
tror att boken kan inspirera människor som lider av små näsor, särskilt ljudet som kommer från näsan när jag är lite förkyld. Det är som ett lågt visslande ljud som får passerande hundar att nyfiket vrida på huvudet.

Hörde att även du har lekt författare på senaste tiden, jag syftar på din djupt psykologiska bok : Bajskonst. Den ska enligt uppgift handla om hur du försöker lista ut mysteriet över varför alla korvar ser olika ut. Hörde att du även tror dig ha listat ut att bajskorvar och snöflingor är besläktade grundat på detta fynd.
Tror det kommer att bli en storsäljare.  

god natt allihopa!! / Mr. Näsa


Rädd. Utsatt. Exposed

Känns skönt att se ett livstecken från Herr Näsa, har nästan varit lite orolig för den lille, nytt jobb och ny lägenhet har gjort många män till obrukbara soffpotatisar, men inte de oattraktivas egen Arnold. Bra att du bloggar om din träning, då kan jag bara gå in på bloggen när jag känner mig vältränad och nöjd med mitt yttre och behöver plockas ner på jorden. TACK, (din jävel).

Är nog trots allt bra att du bloggar om något annat än dina sjuka drömmar och fantasier. Seriöst, senaste gången du skrev om din dröm blev jag rädd. Får på något sätt känslan av att de där sjuka tankarna du har i huvudet och som uttrycks i dina drömmar förr eller senare kommer att göra dig galen.
På allvar. Visst ritar du fortfarande?
Jag vet att det mest är äckliga och opassande motiv, men det där "sjuka" måste komma ut nånstans. Fan, alltså. Jag målar en vägg vit i mitt hem och ger dig någon av syrrornas kajalpenna bara du inte håller inne med allt..

Blir du less att skriva om träning kan du ju alltid berätta om din påbörjade bok:

Min näsa och jag - ett liv i framåtvikt.

Jag som fått möjligheten att kritiskt granska dina inledande kapitel blev berörd av kapitlet om hur de andra barnen retade dig och kallade sig storsnoken. Kapitlet tycks på något vis ha dubbla betydelser...
Gillar även att det framställs som att du faktiskt har känslor. Jag har bara sett dig gråta en gång. Du vet när jag stoppade min knytnäve i ditt ena näshål och du var övertygad att du skulle dö av syrebrist.
Söt!


/ TTTTTTTTT



RSS 2.0