allt och inget.....mest inget....fast kanske lite ändå...äh du fatta va ja mena...

Dagens (Tisdagens) andra inlägg blev något försenat pga.lite olika anledningar, men här kommer det dock tillslut!

Snålparkerade hos min goda vän Emma som just då var hemma (Rimpoäng!) och rastade voffsingen sin.
Sen gick vi ner på Kanel och köpte med oss sallader som vi käkade nere i Bukettens fikarum. Som för övrigt ser ut som en bunker från andra världskriget, dock med lite mer blommor och krimskrams istället för rädda människor, vapen och avföring.
En rolig grej hände på vägen mot Kanel, vi gick genom Vintergatan för att avboka min klipptid som Vicke (min numera s k  livskamrat) hade varit så snäll att boka åt mig. Medans vi går in så står det ca: 5-7 människor just kring Kappahl, jag försöker koncentrera mig på att *gå, *prata, *tugga tuggummi samt *stirra ut allt folk som stod där inne, allt detta blev ju lite för mkt för mig som kille, så helt plötsligt (precis när typ alla kollar mot en...såklart) så flyger mitt tuggummi ut ur käften på mig, får panik och slår till det med armen så att det först studsar mot Emmas jacka och sedan ner på hennes sko och sedan vidare mot några av människorna varpå hon börjar skratta. Dagens trollkonst med tuggummi! Tada....eh..ja.

Sen drog jag runt på stan ett tag själv, sen ett tag med Vicke. Hittade två nödköpstshirtar på Carlings, nödköpstshirtar är tshirtar som du kanske egentligen inte behöver men som du köper enbart för att du inte hittat något annat och inte vill känna dig totallt shoppingmisslyckad. Sen var jag en sväng upp på Solbacken och handlade diverse prylar.
Sen åkte jag till Gärds och snabb åt nyponsoppa och macker och snabb duschade för att sedan köra in till stan och få skjuts av Vickes Mor och Syster upp till ladan. Var väl ingen direkt toppen match, verkligen ingen klockren instats av Aik, men tyckte Dahlberg individuellt gjorde en mkt bra match, han stod i en klass över de andra Aikarna och förtjänade matchens lirare. De riktigt höjdpunkterna var väl egentligen i periodpauserna, då jag dumpade Vicke för att socialisera med något mer feminimt. Ber så hemskt mkt om Burträsk för det Victor, men du slapp ju iaf synas med mig så mkt annat än under perioderna ;) Sen hade jag ju iof förvarnat dig, men ändå. Du är en riktig vän...även om du har en stjärt-trumpet som ingen annan!
I andra periodpausen fick jag och Vicke föresten syn på Mor och Dotter Öhman som figurerade i tantgympakretsar nere i Combihallen, både stod ocg stretchade och visade att familjen Öhman har mkt mer att vara stolt över än storebror Öhmans Ark till näsa ;)

Sen när match-eländet var slut så traskade jag och Victor i rask takt ner mot hans Shag Pad, ackompanjerade av hans stjärt-trumpet (bör tilläggas). Sen drog vi på Statoil för att inhandla fika, det blev: 2 Wienerbröd, 1 Bragoförpackning, 1 Ballerinaförpackning, 2 Mjölk liter, 1 French Hot Dog Meny (pga. den tidigare svältmiddan) samt 2 småförpackningar Minimorötter som Vicke flörtade till sig genom att låta Statoilkvinnan ögon-våldta honom. Hon var för övrigt där på sin fritid (som så många gånger förr), undrar om inte hon bor och sover där bak i nån Container ändå...får väl höra på Söndag...gissar på att Vicke & Tobbe kommer (efter ett x antal öl för mkt) dra hem med henne för en trekant. Som mest troligt kommer gå överstyr då V & T kommer bli less på hennes snack, binda fast hon i Containerväggen, sätta munkavle på henne, bli så upphetsade av fastbindingen dom just gjort och sedan make sweet sweet gay-loving all night long med each other! För att sedan aldrig kunna titta varanda i ögonen utan att känna samma åtrå!
Eller....jag vet inte...vad tror ni? ;D

Nåååvääl, fika blev det till två avsnitt av Chuck där vi både satt och dregglade över agent Sarah Walker, sen pratade vi med Tobie och skickade en baconbild till honom samt önskade honom grattis på födelsedagen exakt 27min i förtid!
Sen åkter jag hemåt mot Gärds och skulle just prata med Tobie i telefon som någon lite mer feminim ringde på andra linjen så dissade även Tobbe ikväll, illa illa....men lovar att ta igen det på Lördag....då kommer ni va less mig nå jäävulst ;D

Var nog allt ointressant jag hade att berätta!
Tack för en trevlig dag/kväll herr Öhman och glöm inte hälsa systrarna!
 Nu får de tusan bli Fredag snart :D

En helkväll med Victor, en bildsaga...




/ Mr F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0