frugorna och den iskalla pyttipannapåsen...

Vill bara snabbt börja med att säga välkommen tillbaks Dr.Näsa! Hoppas vi får en iaf lite stadigare uppdateringsström från dig, vi vill ju som veta vad vår lilla Kapten Klänning har för sig för sjuka äventyr! ;D
Tackar dig även för att du avslöjade min mörka hemlighet som jag inte riktigt vågat gå ut med....inte ens till de i min närmsta krets....men nu vet ni! Så kasta inte era utnötta toasitsar, donera dem till mig!

Håller för övrigt med Tobbe i hans senaste inlägg om att det kommer vara synd om våra ev. framtida barn om dessa får reda på ens en fjärdedel av allt vi gjort/varit med om! Dock får vi hoppas att dom i likhet med oss hittar varandra att dela dessa bisarra och roliga upplevelser med!

Ska försöka sammanfatta helgens äventyr.

Fredag
Kom fruarna Lundberg-Sahlén upp hit till Lapphelvetet, tyvärr så jobbade jag ju dygn men eftersom varken dom eller min sambo är särskilt blyga så kom dom bra överens även utan mig!
Dom visade sig redan första kvällen från sin rätta sida genom att korka upp varsin vinare + några cider och slurpa i sig detta snabbare än fröken Sahlén kastar av sig ev. kläder/handukar när hon blir skrämd. Jämför gärna denna reaktion med ex. får som ramlar ihop när de blir skrämda eller ödlor som tappar svansen när de blir rädda, alltså en sorts färsvarsmekanism....fråga inte hur denna är tänkt att funka för fröken Sahlén....men kom gärna med förslag ang. detta!

Lördag
Slutade jobba vid 07.15 och åkte då snålskjuts med en kollega hem till de sovande fruarna, efter lite etiskt överläggande med mig själv beslöt jag att inte väcka dom med att rusa in i rummet med min snuskgubberöst.....det tog emot men kändes som att de kunde behöva lite sovmorgon efter gårdagens körning, vinpimpling och bastning.

Gick istället och la mig i Claes slagskepp till soffa och somnade rätt snabbt och vaknade vid halv tolv tiden och då hördes levnadstecken nere ifrån källaren så då gick jag ner (med min snuskgubberöst) och hälsade på mina efterlängtade helg-gäster!

Efter en frukost beståendes av varma-mackor-deluxe samt fruarnas maratonspackling av sina ansikten var vi klara att ge oss ut och utforska Kiruna "centrum"?!.
Så där vid 14.15 tiden var vi på "stan" och kunde konstatera att 85% av alla affärer stängda kl.14,  alltså alla förutom Domus, Kicks och kafé Safari.
Det sistnämda gick vi till för att fika litegrann och chilla....men detta slutade med att Emma gjorde en gammal man väldigt upphetsad genom att gapa och vifta med tungan som en annan porrskådis i ett desperat försök att få bort sin huvudvärk...såg dock mer ut som typ Samhall goes Porno isåfall....men kul att det gladde någon! Även om det var hyfsat creepy att ha en gloende gammgubbe i synperiferin.

Efter detta begav vi oss till Coop, Coop Fooooruuum och handlade till våran Tacokväll!
I entrén så kunde varken jag eller Emma neka Lisa att åka på Åsnan, även om vi bägge förstod att den nog skulle vara lite för läskig gör henne....Men se nedan så glad (läs skräckblandat glad) hon blev!


Efter att ha bytt torrt på Lisa och packtat in maten i kylskåpet blev det en väldigt chill eftermiddag beståendes av....


Galenskap

och....


mer Galenskap

och inte alltför oväntat...


ännu mer Galenskap & Disneyfilmstittande, Skönheten och odjuret samt Törnrosa.

Senare på kvällen åt vi Tacos och sen började festen som skulle visa sig bli väldigt lång och spårad!
Vi var nog alla rätt lämpligt packade när vi vid halv tolv fick skjuts av Classe till Ferrum, där vi hoppade av.
VI gick förbi Mommas som ligger väggivägg m. Ferrum och beslutade sen att gå förbi nyöppnade Landströms, som är en restaurang och krog, där var det väl sådär med folk men dock var medelåldern 38 -> Graven så vi knallade tillbaks och betala in oss på Ferrum. Väl där inne började drickandet om, dansadet tog fart och så även konversationerna och mötena med nya människor, såsom en gay-dj i rosa tshirt, en engelsman i heinekenmössa som ville att jag skulle prova hans mössa, underliga Piteåbor m.m. Emma tog vimmelkort här och där och blev erbjuden sex i utbyte mot ett av dessa idolkort :P haha!
Annars dansa vi som gaaalningarn tills Lisa försökte samla vuxenpoäng och drog hem tidigare för att sova, men jag och Emma vi dansa vidare och träffa skumt, löst och nytt folk!

(Söndag)

Sen fixa vi taxi och tog oss hem till Beaver-road där vi mot alla odds fick med oss en halvsovandes LappLisa på efterfest i bastun med Ben&Jerry´s som både åts samt kastades på varann!
Senare gick jag och gömde mig i fruarnas säng och när de ledsnade på att leta mig och skulle gå och lägga sig så skrämde jag skiten ur dom och Lisa kastade handuken och hoppade in i hennes täcke på sängen....i vanliga fall brukar man väl rygga tillbaks för eventuella skrämmande främlingar i sängen...men icke kära LappLisa! haha!

Sen chilla vi deras rum och pratade strunt och sammanfattade våran första (men förhoppningsvis inte sista) utgång i Kiiiiruna!
Sen fick jag damp och började klätta i garderober, klä mig utmanande, klä mig som en julgran, fylla ut mitt kalsongpaket samt av någon skum anledning plocka fram en Findus pyttipannapåse från frysen och kasta in den under täcket hos fruarna....det + den inte alltför genomtänkte skrämningen fick våran supertålamodige hyresvärd att komma ner i källaren i morgonrock och en stor nalle i handen och förklara att det var svårt att sova...haha....men han är som tur rätt sjuk han med så han tyckte mest det var roligt, även om klockan var 06.00 och han skulle fara på jobbet om en timme.

Så ungefär där vid 06.30?! slutade våran festkväll i Kiruna! Helt klockrent rolig kväll! Kommer jag aldrig att glömma!
Och senare på dagen åkte dom hem.....saknade dom redan efter att dom åkt....fy fasen vad glad jag är över att ni kom upp! Var längesen jag hade SÅ roligt på fyllan måste jag säga! Men även de nyktra perioderna under helgen var jaevligt roliga! Så Emma och Lisa tack för en riktigt rolig och spårade helg! MÅSTE göras om, när vi smält helgens alla händelser och man får tillbaka suget efter alkohol och misstänkt utvecklingsstörda äventyr!
Är mkt glad över att känna två så egendomligt skadade och härliga människor som ni! Ni gör mig hel!

Kramom! // Pyttipannaplågarn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0