hade vi fest ellä??

Förra helgen fick jag finbesök av Sjöström, Lindgren och Södermark! Laguppställningen inför helgens drabbning kändes stabil...Vi mot Lycksele! Spontant kändes det som en 10-0 seger till Lag Ågren...men någonstans försvann glöden och vi började sakta ta in vatten och sjunka ner mot Vindelsälvens botten....

Utgången resulterade i att vi dels kunde konstatera att Lyckselebor på marknadshelgen inte är alltför trevliga och utåtriktade samt att Lycksele inte heller är särskilt vänligt mot folk från andra ställen!
Sjöström var nog den av oss som fick ta den hårdaste smällen....ett stycke marknads-stånds-järnstång i pannan! Pang, blodvite och vips var Herr Sjöström förvandlad till efter-krogen-matställets badass numero uno!
Stället var fullt inga sittplatser....detta var ordnat på 5 röda efter att SjökaptenSjöström satt ner handen i pizzabagarbänken och yttrade "Kan vi få någonstans att sitta eller ska jag måste köra upp dig i röven på mig?"
Okej...den där sista kommentaren kanske aldrig yttrades...men den låg i luften....det räckte helt enkelt med Sjöströms blick och blodet som sakta rann från pannan för att kebabkrängarna raskt fixade sittplats åt oss.
Efter detta gick vi hem till mitt Landstingscrib och myste ikapp till varandras snarkningar för att sedan på morgonen stilla vakna till liv en efter en och känna doften av alldeles för mycket man på alldeles för liten yta...

Nåväl, hittade lite bilder från tillställningen förra helgen....kanske kan få hjälp av er läsare till att förstå var det började gå snett?




(Ps.Klicka på bilden)

Helgens roligaste citat är signerat SailorMan Nils efter att en flock med hondjur just passerat oss yttras dessa ord med en grym klang och upprymdhet i rösten... " Ojj!! Booiiingh!!!!" Världens bästa Nils har gjort det igen! :D

/Mr. PraoLapp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0