Ett kilo mjöl?

Sakta löper fingrarna fram över tangenterna i det svagt upplysta datarummet. Utan varken mening eller mål påbörjar de en skrivelse där jag inte vet vad som ska belysas. Vad är nämnvärt? Vilket intresse har detta för eventuella läsare? Funderar kring benämningen av det rum jag nyss beskrev. Datarum? Har dagens moderna människa skänkt datorn en så central roll i våra liv att datorerna till och med får egna rum? Förmodligen är det så. Tragiskt säger vissa. Förändring och framtid säger andra, som besitter en mer positiv syn på ämnet. Datorn är ju knappast någon ny företeelse i våra liv, men jag vill ändå belysa ämnet och mina förvirrade funderingar. Sant är att datorn och internet ”bygger broar mellan människor”, skapar band, förkortar avstånd och gör världen till en mindre, mer tillgänglig plats. Bra, samtidigt kan det direkt förstöra många unga människor när datorn gör de oförmögna att socialisera och träffas öga mot öga, irl (in real life).


Jag är bevisligen gammaldags, lönnfet och åderförkalkad men jag uppskattar lite gammalt hederligt samkväm med riktiga vänner långt mer än fyrtio orch – vänner online i WOW. Jag vill dock tydligt förmedla att jag inte dömer någon. Alla har rätt till egna åsikter och intressen. Vill vidare meddela att jag paradoxalt nog själv spelar X-box. Jasså? Tänker ni, och vem fan är du då att döma dessa stackars WOW älskande ungdomar? Men det är inte spelandet jag motsätter mig, det är överdoserandet. Lagom är alltid bäst anser jag som den sanne svensk jag är.

 
För övrigt är jag förbannad på Ödet. Tror det jävlas med mig. I två av tre lägenheter har jag störts till vanvettets milda grad av högljudda grannar. Att människor väsnas dagtid kan jag ta, men inte att grannen festar klockan fyra på morgonen när jag ska upp och jobba klockan sex. Jag har osvenskt nog konfronterat grannen/arna. Emellanåt har jag pedagogiskt förklarat min situation och stundom har jag på ett mer förbittrat/ förbannat tillvägagångssätt uttryckt mitt starka missnöje. Jag är numera hatad och bannlyst från alla eventuella
festligheter/grillkvällar och krattaiträdgårdenmedgrannarnasaftkalas.



Vill förövrigt höja ett varningens finger till er som befinner er i vinterlandskap.
Låt er inte övertalas till något ni inte vill gå med på själva:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6486850.ab




När jag såg denna tänkte jag på er, mina oattraktiva vänner.. Längtar efter er ljuva doft.

/Mr A.


Kommentarer
Postat av: Skägget

Saknar dig Blekhuding! <3

2010-01-27 @ 23:36:10
URL: http://oattraktiva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0